MARKETING & MANAGEMENT

Αισθητική σήμερα

Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

Αθήνα 6 Φεβρουαρίου 2023: Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η 46η Πανελλήνια Έκθεση - Συνέδριο COSMOESTETICA που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α. με τίτλο «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές, στην αισθητική και κοσμητολογία».

Τριάντα εκθέτες και περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες και εξαιρετικοί ομιλητές παρευρεθήκαν το Σάββατο 4/2 και την Κυριακή 5/2 αψηφώντας το δριμύ ψύχος και τη χιονόπτωση.

Οι επισκέπτες είχαν τη χαρά:

 • να γνωρίσουν από κοντά εταιρίες και εκθέτες που παρουσίασαν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
 • να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της κοσμητολογίας.
 • να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
 • συμμετάσχουν στο επιστημονικό συνέδριο με ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες.

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ τέθηκαν όλα τα ευαίσθητα, αλλά και εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, με επιστημονική, έγκυρη και ασφαλή ενημέρωση με σκοπό την ποιοτική αλληλεπίδραση και την ύπαρξη διαλόγου. Για το Συνέδριο ο ΠΣΑΜΚΑ είχε εξασφαλίσει εξαίρετες συνεργασίες με Επιστημονικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ), Συλλογικούς Φορείς (ΟΣΕΔΑΕ, ΣΑΑΤΕ), Τοπικούς Συλλόγους Αισθητικών και έγκυρες ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 30 κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις πρόσφεραν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς και να προμηθευτούν με ασφάλεια τα καλλυντικά η τα μηχανήματα που επιθυμούσαν.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Γαλάνης και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ καλωσόρισε τους επισκέπτες, συνεχάρη τους εκθέτες και τους ομιλητές και τόνισε τα εξής: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με όπλα τον επαγγελματισμό και τις άρτιες υπηρεσίες μας, υπερασπίζουμε την επαγγελματική μας ακεραιότητα απέναντι σε εκείνους που την αμφισβητούν. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια μας οδήγησαν να αλλάξουμε! Κάθε θετική αλλαγή ενισχύει τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του κλάδου μας, εμπεδώνει την επαγγελματική μας συνείδηση και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ μας.»

Χαιρετισμό απηύθυναν οι: Μαγδαληνή Χουρίδου, πρόεδρος της ΟΣΕΔΑΕ, η Ελισάβετ Βιβιλάκη, Γ.Γ. του ΣΑΑΤΕ, η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΠΑΔΑ Βασιλική Κεφαλά, η Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου, πρόεδρος του ΣΕΠΑΕ, η διευθύντρια και καθηγήτρια του μεταπτυχιακού τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, τομέας Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΠΑΔΑ Αθανασία Βαρβαρέσου, ο καθηγητής και διευθυντής του μεταπτυχιακού του ΔΙΠΑΕ Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου Βάκια Ιωαννίδου, ο Θεόδωρος Γιαρμενίτης πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ, η Έφορος του ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Κυριακή Κοκονέζη και η δημοσιογράφος και υπεύθυνη των Αesthetics Αwards Άννα-Μαρία Παπίρη από τον όμιλο Boussias που ήταν χορηγός επικοινωνίας της 46ης Cosmoestetica.

Τα μηνύματα - συμπεράσματα του συνεδρίου ήταν η συνεκτικότητα, η εξωστρέφεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η προστασία των επαγγελματιών του κλάδου με την αλλαγή ενός δίκαιου νομικού πλαισίου καθώς και η συμμετοχή όλων στις εξελίξεις αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ: «Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.»

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Κατασκευαστών
Μηχανημάτων Αισθητικής Φυσικοθεραπείας και Παρασκευαστών Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ)

ανακοινώνει τη διοργάνωση της

46ης COSMOESTETICA

με θέμα : «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές στην Αισθητική και Κοσμητολογία»

Η Έκθεση-Συνέδριο «δίνει ραντεβού» με τους επαγγελματίες του κλάδου της Αισθητικής από το Σάββατο 4 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην καρδιά της πόλης του Περιστερίου, μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας. Η COSMOESTETICA ως θεσμός κατάφερε να καταξιωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυναμικές προοπτικές της αγοράς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση το 2020, την οποία επισκέφθηκαν επαγγελματίες του κλάδου, καταγράφεται ήδη ισχυρό ενδιαφέρον από την αγορά για την κορυφαία εξειδικευμένη επαγγελματική μας έκθεση. Άλλωστε ο κλάδος της Κοσμητολογίας καταγράφει ισχυρές επιδόσεις που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρά την κρίση της πανδημίας και τα δύο lockdown. Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, την 46η COSMOESTETICA απαρτίζουν επιχειρήσεις - μέλη του ΠΣΑΜΚΑ προσφέροντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία που ασχολείται με την ομορφιά να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις νεότερες τάσεις στην Κοσμητολογία και για την αναβάθμιση της τεχνολογίας των μηχανημάτων αισθητικής και αποτρίχωσης.

Στην 46η COSMOESTETICA θα έχετε τη δυνατότητα:

 • Να γνωρίσετε εταιρίες/εκθέτες που έχουν να σας παρουσιάσουν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
 • Να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της Κοσμητολογίας που θα επικρατήσουν το 2023.
 • Να παρακολουθήσετε ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
 • Να συμμετάσχετε στο συνέδριο της 46ης COSMOESTETICA. Το επιστημονικό πρόγραμμα συγκροτήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την ΟΣΕΔΑΕ, το ΔΙΠΑΕ και με έγκριτους επιστήμονες ομιλητές, καλύπτοντας ένα σημαντικό πλάνο στρατηγικής πληροφόρησης.
 • Να πάρετε μέρος σε εκδηλώσεις με ομιλίες, workshops και case studies από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παράλληλα έρευνα αγοράς και να προμηθευτείτε με ασφάλεια τα καλλυντικά ή τα μηχανήματα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε σε έναν εκθεσιακό χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων και με 500 θέσεις αυτοκινήτων προκειμένου να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για τις προκλήσεις και τις διεξόδους που μπορούμε να παρέχουμε στον χώρο της Αισθητικής - Κοσμητολογίας και να αναπτύξουμε κοινό προβληματισμό πάνω σε μια σειρά από καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες, εμπορικούς αντιπροσώπους & σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να έχετε κάνει κράτηση ή εγγραφή για δέσμευση θέσεων εδώ: https://psamka.gr/cosmoestetica/ 

Info Web: www.psamka.gr

Follow us on Facebook: psamka

Follow us on Instagram: @psamkanews

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου: Βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου, επί των οδών Δωδεκανήσου – Αναπαύσεως και Αγίου Βασιλείου, εκατό μέτρα από το σταθμό του Μετρό Ανθούπολης και πεντακόσια μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης.

#46cosmoestetica #psamka #psamka_beauty

Tα προβιοτικά είναι τα «καλά» βακτήρια που ζουν στο έντερο μας και παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Μπλοκάρουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς και ισορροπούν την εντερική χλωρίδα, με σκοπό την καταπολέμηση πολλών ζητημάτων που μας ταλαιπωρούν. Ως εκ τούτου, η καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος έχει αντίκτυπο και στο δέρμα μας, αφού όταν τα θρεπτικά στοιχεία από τις τροφές απορροφούνται σωστά, βοηθούν το δέρμα να είναι ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και υγιές.

Τα βακτήρια που ζουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας, συμμετέχουν στη σύνθεση του μικροβιώματος του δέρματος, το σύνολο δηλαδή των μικροοργανισμών που ζουν στον οργανισμό μας και επηρεάζονται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και από εξωτερικούς παράγοντες.

Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι τα προβιοτικά είναι ευεργετικά για το έντερο. Πλέον, οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι συμβάλλουν καταλυτικά στην περιποίηση και στην απόκτηση μιας όμορφης, υγιούς επιδερμίδας. Τα προβιοτικά μπορούμε να τα προσλάβουμε είτε από τροφές, όπως το γιαούρτι, είτε από συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια μια νέα πηγή προβιοτικών βρίσκεται στο προσκήνιο: τα καλλυντικά.

Δράσεις:

 • Φέρνουν σε φυσιολογικά επίπεδα την επιδερμική χλωρίδα και συμβάλλουν σημαντικά στην εξισορρόπηση του pH.
 • Ενισχύουν την άμυνα της ευαίσθητης επιδερμίδας και καταπραΰνουν τους ερεθισμούς της.
 • Συμβάλλουν στην κυτταρική ανάπλαση, επιταχύνοντας τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος.
 • Λειτουργούν σαν ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την περιβαλλοντική μόλυνση και κάνουν το δέρμα θαμπό και εύθραυστο.
 • Ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό, σχηματίζοντας έναν αόρατο προστατευτικό μανδύα που σφραγίζει την υγρασία στο δέρμα, εμποδίζει τους εχθρικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες να προκαλέσουν ερεθισμούς, φλεγμονές, ξηρότητα.
 • Προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UV, που οδηγούν στην πρόωρη γήρανση με την εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων.
 • Είναι αποτελεσματικά ενάντια στην ακμή.

Η Kleraderm φέρνει την προβιοτική τεχνολογία στα καλλυντικά δημιουργώντας νέα δεδομένα στον χώρο της ομορφιάς. Σεβόμενη το περιβάλλον και τον άνθρωπο, με τη βοήθεια της φύσης δημιουργεί τις συνθήκες για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, να διατηρήσουμε νεανικό δέρμα με τον πιο φυσικό τρόπο.

PROBIOS CREAM

Η κρέμα Probios είναι ένα αντιγηραντικό προϊόν τελευταίας γενιάς που βασίζεται στα προβιοτικά, και αψηφά το νόμο της βαρύτητας και του χρόνου. Προσφέρει μια ενισχυτική δράση και επανορθώνει τη ζημιά που προκαλείται από την UV ακτινοβολία στο DNA, χαρίζοντας στο πρόσωπο, προστασία και σφριγηλή υφή, μέρα με τη μέρα ενώ παράλληλα ρυθμίζει τη συνοχή του κυτταρικού ιστού. Ιδανική για ευαίσθητα δέρματα με σημάδια από το χρόνο, εξασφαλίζει εξαιρετική αντιγηραντική δράση και προστατεύει το δέρμα από εξωγενείς παράγοντες. Η υφή της, τόσο ελαφριά και μεταξένια, την καθιστά απολαυστική προς χρήση.

PROBIOS SERUM

Ειδικά σχεδιασμένος ορός με προβιοτικά, βασισμένος στις τελευταίες εξελίξεις της κοσμετολογίας με ενδυναμωτική και αντιγηραντική δράση. Προστατεύει την επιδερμίδα και επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την UV ακτινοβολία στο DNA. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και εμποδίζει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Σε λίγες μόνο μέρες, σε συνδυαστική χρήση με την Probios cream, χαρίζει στο πρόσωπο αποτέλεσμα lifting effect και το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο, σφριγηλό, αναζωογονημένο.

PROBIOS MASK

Η Μάσκα Probios είναι μια ειδική αντιγηραντκή θεραπεία ομορφιάς. Χάρη στην παρουσία των προβιοτικών, η πρωτοποριακή μάσκα προσφέρει 3 δράσεις σε μία μόνο κίνηση: αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τη ζημία που προκαλείται από την UV ακτινοβολία στο DNA, αποτρέπει τον σχηματισμό των ελεύθερων ριζών και είναι εξαιρετική σύμμαχος κατά των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο, δίνει μια αισθησιακή και βελούδινη αίσθηση. Διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος και δίνει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Η τέλεια φόρμουλα για ένα αναζωογονημένο δέρμα που λάμπει, με ζωτικότητα.

Σε έρευνα που συμμετείχαν 11 γυναίκες (6 ηλικίας 30 ετών και 5 ηλικίας 40 ετών) και χρησιμοποίησαν κρέμα 2 φορές τη μέρα που περιείχε 5% από τη δραστική ουσία Re-DerMAX παρατηρήθηκε:

 • βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας κατά 30% μετά από 4 βδομάδες
 • βελτίωση στη πυκνότητα της επιδερμίδας κατά 37,4% μετά από 4 βδομάδες
 • επανόρθωση περίπου 50% στο DNA των ινοβλαστών λόγω ηλιακής ακτινοβολίας
 • επιφέρει αλλαγή στη δερματική χλωρίδα χρησιμοποιώντας συστήματα D-code DGGE μέσα σε μόλις 1 μήνα

 

 

 

SPAD COSMETICS

Αθήνα, Αρχιμήδους 76, Ηλιούπολη τκ. 16343

τηλέφωνο: (+30) 2106457106, (+30) 2106465344
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: https://www.spadcosmetics.gr/ 

 

Η K Surgery, με πολυετή εμπειρία στην έρευνα στον τομέα της ιατρικής αισθητικής, παρουσιάζει την νέα σειρά προϊόντων μεσοθεραπείας για το πρόσωπο και το σώμα.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ασφάλεια και την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών με σκοπό τη μέγιστη απόδοση με αποτελέσματα που διαρκούν.

Μια νέα σειρά αποστειρωμένων φιαλιδίων που φέρουν νέες εμπλουτισμένες συνθέσεις για τη θεραπεία πολλών δερματικών αναγκών, όπως, ρυτίδες, χαλάρωση, αφυδάτωση, λιπαρότητα, σημάδια, δυσχρωμίες, ουλές, ραγάδες, κυτταρίτιδα και τοπικές εναποθέσεις λίπους.

Συνθέσεις που αναπτύχθηκαν για την επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων με σκοπό την κυτταρική θρέψη με σεβασμό στον ανθρώπινο οργανισμό, για την ανανέωση του δέρματος .

OMNIA

MESOTECH

 


Συσκευασία 5mlΧ 5vials

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Το κοκτέιλ περιέχει:

αμινοξέα
Υαλουρονικό νάτριο
νικοτιναμίδιο
τριπεπτίδιο COPPER-1
ανανέωση δερματικού ιστού
Ακετυλ-εξαπεπτίδιο-8

ΟΦΕΛΗ

Πάχυνση του χορίου
Σύσφιξη του δέρματος
Λείανση στις ρυτίδες
Βελτίωση στις ευρυαγγείες
Ανάπλαση και βαθιά ενυδάτωση

 

BTX PRO

Συσκευασία 5mlΧ 5vials

ΛΕΙΑΝΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ BΟΤΟΧ

Το κοκτέιλ περιέχει:

Ακετυλ-εξαπεπτίδιο-30
αργιρελίνη
ΟΦΕΛΗ
Λείανση στις δυναμικές ρυτίδες
Αντιοξείδωση
Ανάπλαση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λείο και σφικτό δέρμα χωρίς ρυτίδες
Ποια είναι τα οφέλη του εξαπεπτιδίου και της αργιρελίνης σε μία μόνο φόρμουλα;
Στοχεύουν ανταγωνιστικά στη μυϊκή ειδική κινάση (musk)
Μπλοκάρουν τα χημικά σήματα
Αναστέλλουν τον νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη
Ελαχιστοποιούν τη μυϊκή σύσπαση
Αποτοξινώνουν τα κύτταρα
Το acetyl-Hexapeptide-30 Είναι ένα καινοτόμο δραστικό συστατικό, μιμητικό της βοτουλινικής τοξίνης που είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης με μηδενικές παρενέργειες.

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μια ομάδα εθελοντών, αποτελούμενη από 20 γυναίκες μεταξύ 41 και 50 ετών, έλαβε μια θεραπεία που περιείχε 5% διάλυμα του ειδικού μας εξαπεπτιδίου στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Έγιναν μετρήσεις τόσο πριν όσο και μετά την περίοδο θεραπείας των 28 ημερών. Το βάθος των ρυτίδων εντοπίστηκε με την τεχνική PRIMOS

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ IN VIVO

Μείωση 14,9% στο βάθος των ρυτίδων. Ενδείκνυται για γραμμές έκφρασης χαρακτηριστικές της ηλικίας γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μέτωπο.


LIFT METHOD

Συσκευασία 5mlΧ 5vials

LIFTING HYDRATING EFFECT

Συσκευασία: 5ml Χ 5vials

Η βιταμίνη Β3 εγγυάται την άριστη ενυδάτωση του δέρματος. Διεγείρει την παραγωγή λιπιδίων και το σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Η μαννιτόλη είναι ένας αντιοξειδωτικός παράγοντας που βρίσκεται σε μια μεγάλη ποικιλία φρούτων, λαχανικών και φυτών. Χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία και ενσωματώνεται και σε εμφυτεύματα (filler) για να διατηρεί τις φυσικοχημικές ιδιότητες του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος (τεχνολογία IPN-like) για διαρκή δράση lifting.

Από τους μίσχους του δέντρου Gleditsia εξάγονται τα μόρια βιταμινών C & Κ για ισχυρή αντιοξειδωτική, αντι-γηραντική δράση με έντονη κολλαγόνο-γέννεση.

Το κοκτέιλ περιέχει:

Υαλουρονικό Νάτριο
Μαννιτόλη
Βιολογικά εκχυλίσματα από το φυτό Gleditsia
Bιταμίνες Β3 K C

ΟΦΕΛΗ

Δράση Lifting( τεχνολογία IPN-like)
Αποτοξίνωση
Αντιφλεγμονώδη δράση
Παραγωγή κολλαγόνου
Παραγωγή οξυγόνου-Επέκταση αιμοφόρων αγγείων

HYALUCHRONO

Συσκευασία: 5ml Χ 5vials

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Tο κοκτέιλ περιέχει:

Υδρολυμένες Γλυκοζαμινογλυκάνες
Υαλουρονικό Νάτριο
Υδρολυμένο Υαλουρονικό οξύ σε 5 διαφορετικά μοριακά βάρη
Tetrapeptide-3

ΟΦΕΛΗ

Παραγωγή κολλαγόνου VII
Σύναψη της δερματικής-επιδερμικής ένωσης
Επαναφορά της σφριγηλότητας και της πυκνότητας
Δράση στην επιφάνεια του δέρματος, την κεράτινη στοιβάδα και στο μέσο δέρμα. Τα 5 υαλουρονικά οξέα με διαφορετικά μοριακά βάρη που περιέχει, δρουν σε διαφορετικά βάθη από την επιδερμίδα μέχρι και το χόριο.
Βαθειά ενυδάτωση με αποτέλεσμα που διαρκεί
Building effect – Δράση filler
Ενεργοποιεί τους αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες
Το Tetrapeptide-3 (τύπος πεπτιδίου που αποτελείτε από 4 αμινοξέα συδεδεμένα μεταξύ τους). Το σύμπλεγμα αυτό θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή αντι-γηραντικά συστατικά στην Αμερική.
Αναπτύσσει άμεσα κολλαγόνο και ελαστίνη
Ενισχύει την υγεία του δέρματος
Διατηρεί την υγρασία
Είναι ένα φυσικό Booster που βοηθά στη σύνδεση μεταξύ επιδερμίδας και χορίου.

Δοκιμή 14 εθελοντών γυναικών (Ηλικίας 50 - 65 ετών)

To Hyaluchrono προάγει τη σημαντική μακροχρόνια μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο ώριμο δέρμα ενώ παρέχει σημαντική μείωση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών & ρυτίδων μετά από μόλις 28 ημέρες.

 


EYE COMPLEX

Συσκευασία: 5ml Χ 5vials

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ - ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Τοπική θεραπεία για την περιοχή των ματιών. Η ειδική του σύνθεση, με βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, βοηθά σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης και στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Με ειδική δράση κατά των μαύρων κύκλων και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Το βλέμμα σας θα είναι πιο ξεκούραστο και πιο λείο και το δέρμα σας πιο σφριγηλό.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Το βλέμμα σας θα είναι πιο ξεκούραστο, πιο λείο και το δέρμα σας πιο σφριγηλό.

FOCUS POINT INGREDIENTS
ARTICHOKE EXTRACT
ARGININE
CAFFEINE
ACETYL HEXAPEPTIDE-30

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΙΩΝ

 

TRICOXYL

 


Συσκευασία: 5ml Χ 5vials

SPECIFIC HAIR TREATMENT

Εντατική θεραπεία σε αποστειρωμένα φιαλίδια, που περιλαμβάνει ένα μείγμα από καινοτόμα ενεργά συστατικά, σχεδιασμένα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, ανάπτυξης και τόνωσης νέων τριχών.
Ιδανική θεραπεία στην πρόληψη της τριχόπτωσης που χαρίζει τόνωση και υγιή ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μελέτες in vitro έχουν δείξει ότι το ειδικό μείγμα πεπτιδίων, με ακετυλοτετραπεπτίδιο-3 και εκχύλισμα Trifolium Pratensis , πλούσιο σε Biochanin A, τα οποία, σε φυσιολογικές συνθήκες, αλληλοεπιδρούν με το ένζυμο που προκαλεί αλωπεκία προάγει μια αύξηση κατά 35% στα ωοθυλάκια στη αναγεννητική φάση του τριχωτού, μετά από μόλις 8 ημέρες από τη θεραπεία, ακολουθούμενη από σημαντική μείωση της τριχόπτωσης στην τελογενή φάση.

KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
PlayPause
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
previous arrow
next arrow


TOTAL SHAPE

Συσκευασία: 10ml Χ 5vials

ΤΟΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εντατική θεραπεία που περιέχει αμινοξέα που είναι πρόδρομες ουσίες
του κολλαγόνου και τετραπεπτίδια που βοηθούν φυσιολογικά στην καταπολέμησητης απώλειας του τόνου του δέρματος συναρμολογώντας ελαστίνη και κολλαγόνου.
Το κοκτειλ περιέχει
Ακετυλοτετραπεπτίδιο-2
Βιολογικά εκχυλίσματα από πράσινο τσάι
Αλλαντοίνη
Προλίνη
Γλυκίνη

ΟΦΕΛΗ

Βοηθάει στη σύνθεση κολλαγόνου τύπου 1
Προσφέρει έντονη αντιοξειδωτική δράση
Επαναφέρει τον τόνο του δέρματος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πάχυνση του χορίου , σφριγηλότητα, νεανική όψη.


B4CELL

Συσκευασία: 10ml Χ 5vials

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ
ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Το κοκτέιλ περιέχει:

Θυμοσίνη β4
Καφείνη
Καρνιτίνη
Βιολογικά εκχυλίσματα equisetum και scolumus
Πολλαπλασιασμός κυττάρων σε ενδοθηλιακά κύτταρα ανθρώπινης ομφαλικής φλέβας (HUVEC)
Ρυθμός κυτταρικής ανάπτυξης με σειρά ενδοθηλιακών κυττάρων ανθρώπινης ομφαλικής φλέβας μετά από μία θεραπεία Thymosin β4 για 72 ώρες.

ΟΦΕΛΗ

Συμβάλλει στην αγγειογένεση
Έχει αντιφλεγμονώδη δράση
Αποβάλλει την περίσσεια υγρών
Μετατρέπει το λίπος σε ελεύθερα λιπαρά οξέα
Έχει αντι-γηραντική δράση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το δέρμα είναι λείο, σφριγηλό χωρίς κυτταρίτιδα. Η Θεραπεία συνιστάται για όλα τα είδη της κυτταρίτιδας.

DSX LIPO

Συσκευασία: 10ml Χ 5vials

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Το κοκτέιλ περιέχει:

Δεοξυχολικό Νάτριο & Χλωριούχο Νάτριο: Είναι τα 2 κύρια νάτρια που έχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν την άμεση διάσπαση της μεμβράνης των λιποκυτάρων και την λιποκαταστροφή
Όξινο φωσφορικό Νάτριο(Disodium phosphate) Είναι το νάτριο που προάγει τον άμεσο μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Μελέτες έχουν αποδείξει πως το Disodium phoshate παρέχει 10 φορές πιο γρήγορο αποτέλεσμα από την φωσφατιδυλοχολίνη.

Τα περισσότερα σκευάσματα μεσοθεραπείας περιέχουν μόνο δεσοξυχολικό νάτριο (2,5%) και φωσφατιδυλοχολίνη

Ενδεικτικά Πραγματικά Αποτελέσματα Θεραπειών με OMNIA

 

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς τις νεότερες εξελίξεις της κοσμετολογίας. Βασιζόμενοι στην πλέον των 50 ετών πείρα μας και στις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες αναπτύσσουμε συνεχώς τα Yellow Rose Professional Cosmetics διασφαλίζοντας την υψηλή τους ποιότητα.

Στην Yellow Rose συνδυάζουμε κλασσικές και δοκιμασμένες επί χρόνια ά-ύλες με επιλεγμένα συστατικά φυτικής και θαλάσσιας προέλευσης καθώς επίσης και με τα πιο σύγχρονα δραστικά προϊόντα βιοτεχνολογίας ώστε να επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών καλλυντικών και για αυτό ακολουθούμε σε όλη την παραγωγική διαδικασία τα G.M.P και G.L.P. Τόσο οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε όσο και τα τελικά προϊόντα υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Η επιχείρησή μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 22716:2007 για τα οποία έχουμε πιστοποιηθεί από τον πλέον έγκριτο οργανισμό TÜV. Η Yellow Rose Professional Cosmetics έχει επενδύσει σε επιστημονικό και στελεχιακό δυναμικό υψηλότατου επιπέδου και σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή και ολοένα αναπτυσσόμενη πορεία της.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουμε μέσω της επιτυχημένης παρουσίας μας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και το δίκτυο εξαγωγών μας. Ήδη τα Yellow Rose Professional Cosmetics πωλούνται σε πάνω από 30 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Στην Yellow Rose Professional Cosmetics παράγουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για πάνω από 50 χρόνια, είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία του χώρου της αισθητικής και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

 

 

Yellow Rose Professional Cosmetics

Μενεξέδων 15, τκ. 14564 Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα
Tηλέφωνα: +30 210 8076726, +30 210 8076148, +30 210 9010816, +30 210 9011822
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: https://yellowrose.gr/

 

Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη και ασφαλής τεχνική πρόληψης και αντιμετώπισης της γήρανσης, καθώς και της βελτίωσης της υγείας του δέρματος. Είναι σήμερα η πλέον διαδεδομένη και αποτελεσματική εφαρμογή στην Αισθητική, μια πρωτοποριακή τεχνική ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος. 

Σκοπός της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει στο χόριο συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, με ιδιαίτερες και σημαντικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, στην ενυδάτωση, στη μείωση λεπτών ρυτίδων, στην πρόληψη της εμφάνισης νέων ρυτίδων και κατά συνέπεια σε ένα αναζωογονημένο, νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρμα.

Τα σκευάσματα MESOPLUS, σημείο αναφοράς στον τομέα της υψηλής επαγγελματικής καινοτομίας εξειδικευμένης Μεσοθεραπείας, με επιλεγμένες δραστικές ουσίες υψηλής τεχνολογίας και καθαρότητας, αποστειρωμένα, παρουσιάζουν ιδιαίτερη αναπλαστική, αντιοξειδωτική, αντηγηραντική και αντιρυτιδική δράση.

Έχουν στόχο την τόνωση του δέρματος, την ενυδάτωση, τη λάμψη, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, τη σύσφιξη, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, καθώς επίσης και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας αλλά και της τριχόπτωσης. Παρέχουν αποτελεσματικές, ασφαλείς και επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις, αποτέλεσμα χρόνων συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης.

Μη επεμβατικές θεραπείες που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και προσαρμοσμένες λύσεις για αισθητικά προβλήματα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος όπως η γήρανση του δέρματος, το τοπικό πάχος, οι κηλίδες, η τριχόπτωση, η χαλάρωση του δέρματος, η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, τα σημάδια ακμής κ.α.

Παρέχουμε στους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς μια ολοκληρωμένη γκάμα σκευασμάτων μεσοθεραπείας καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εφαρμογή των πιο προηγμένων εφαρμογών της.

NEWPLUS IKE

Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 41
τ.κ. 57022 Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο : 2310547412

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmeticum.gr 

Newplus παράγει εξειδικευμένα καλλυντικά σκευάσματα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με επιλεγμένες δραστικές ουσίες και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Η έδρα της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών Newplus και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο κτίριο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογικά εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων καλλυντικών σκευασμάτων.

Πλαισιωμένη από έμπειρους Χημικούς και Κοσμητολόγους και σε συνεργασία με υπεύθυνες εταιρίες και Ινστιτούτα Τεχνολογίας του εξωτερικού αναπτύσσει προϊόντα με ιδιαίτερες απαιτήσεις, για εξειδικευμένες εφαρμογές και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Η πολύχρονη πείρα των συνεργατών της στην Τεχνολογία Καλλυντικών και στην Κοσμητολογία, το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, η επιλογή των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας προϊόντα. 

Η εταιρία Newplus παράγει και διακινεί δικές της σειρές καλλυντικών σκευασμάτων οι οποίες απευθύνονται σε Ινστιτούτα Αισθητικής, και γενικά επαγγελματίες που ασχολούνται με την Αισθητική-Κοσμητολογία.

Newplus Brands:

Cosmeticum

Serums, μάσκες, chemical peelings, lotion, σαπούνια κ.α. με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Mesoplus

Προϊόντα μεσοθεραπείας και εξοπλισμός.

Elea

Serums με olive leaf extract.

Vegalife

Καλλυντικά σκευάσματα Vegan.

Μία επίσης δραστηριότητα της Newplus είναι και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους πελάτες. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει δυνατότητα να κατασκευάσει οτιδήποτε ζητηθεί από τους συνεργάτες μας.

NEWPLUS IKE
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 41
τ.κ. 57022 Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο : 2310547412

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmeticum.gr 

Γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι συνώνυμο των διακοπών και δεν είναι μόνο ένα διάλειμμα από την εργασία και τη ρουτίνα, αλλά πολλές φορές διακοπές είναι και γυμναστική και διατροφή.

Και φυσικά, καταλαβαίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να κάνετε διακοπές, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από όλα. Ωστόσο, όταν επιστρέφετε στη ρουτίνα σας, η PBSerum έχει τα τέλεια προϊόντα για να μην ξεχάσετε το σώμα σας.

Η PBSerum σας προσφέρει τη γραμμή Easy Touch. Προϊόντα στα οποία το βασικό συστατικό είναι τα ένζυμα που μέσω της βιοτεχνολιγικής παρασκευής τους διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος δίνοντας άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

Τα προϊόντα που αποτελούν τη γραμμή PBS Easy Touch είναι:

PBS Draining Power:

Ισχυρό αποστραγγιστικό προϊόν που βοηθάει στην πιο γρήγορη μείωση των πόντων αποτοξινώνοντας βαθιά το σώμα και απομακρύνοντας τα οιδήματα. Κατάλληλο για την οιδηματώδη μορφή της κυτταρίτιδας και την κατακράτηση.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

PBS Lifting Power:

Ισχυρό συσφικτικό προϊόν που δρα ενάντια στη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Λόγω των συσφικτικών παραγόντων που περιέχει στοχεύει στην καλύτερη συνοχή των κυττάρων ώστε να τονωθεί η επιδερμίδα διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

PBS Smooth Out Power:

Ισχυρό προϊόν που δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού λειαίνοντας σημαντικά την υφή του δέρματος. Ιδανικό για την ινώδη κυτταρίτιδα που δημιουργείται από τη φθορά των κολλαγόνων ινών.
Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή και αντιμετωπίζετε το σώμα σας όπως του αξίζει με τη γραμμή Easy Touch PBSerum. Θα έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή!!!

 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

Επαγγελματικές θεραπείες προϊόντων

LIPOTECH

Μια σειρά που χρησιμοποιεί ειδική θερμογονική τεχνολογία. Η θερμότητα που παράγεται λαμβάνει χώρα εσωτερικά ενώ η θερμοκρασία της εξωτερικής επιφάνειας του δέρματος παραμένει σταθερή.

Η LIPOTECH ενισχύει την κυκλοφορία και αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή θεραπείας, ενισχύοντας τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και ενεργών συστατικών για άμεσο αποτέλεσμα στην λιποδιάλυση. Βασισμένη σε διαδικασίες αγγειοδιαστολής που μπορούν να βελτιώσουν τη μικροκυκλοφορία, να τονώσουν το δέρμα και να προκαλέσουν άμεσες αντιδράσεις που θα εξαλείψουν το λίπος. 


PRO LIPOTECH LIPOBURN ACTIVE

Αγώγιμο τζελ με Θερμογόνο παράγοντα και λίποδιαλυτικό αποτέλεσμα.
Τα ειδικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, ενθυλακωμένα σε νιοσώματα, έχουν λιπολυτική και αγγειό -προστατευτική δράση, χάρη στην παρουσία καρνιτίνης, εκχύλισμα DROCERA RAMANTACEA που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, ενισχύοντας τη δράση ανάπλασης στη σιλουέτα. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους.

PRO LIPOTECH FIBROSTRONG ACTIVE

Εμπλουτισμένο με ενεργά αποστραγγιστικά και λιπολυτικά συστατικά.
Χάρη στην παρουσία του BUTCHER’S BROM , της καφεΐνης και του ιωδίου, που ενθυλακώνονται σε νιο-σώματα, ενισχύει τη μείωση και την απαλλαγή της φλεγμονής του λιπώδους καθώς και στη διαδικασία της λιποδιάλυσης.

Ένα εξαιρετικό βοήθημα στην αποκλειστική θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας, του οιδήματος, της αναδιαμόρφωσης του λίπους.

PRO LIPOTECH ACTIVE VIAL

 

Χάρη στη συνεργιστική δράση των λιπολυτικών και των ενεργών συστατικών, αυτοί οι υπέρ-συμπυκνωμένοι οροί βοηθούν στην κινητοποίηση του λίπους στον λιπώδη ιστό, καθιστώντας το πιο εύκολα διαθέσιμο ως «καύσιμο» για τη δημιουργία ενέργειας.

PRO LIPOTECH SOS CRITICAL ZONE RED NATURAL CLAY

100% φυσική μάσκα ορυκτών, ιδανική για τη θεραπεία του τοπικού λίπους.
Εξαιρετικά πλούσια σε ιχνοστοιχεία, όπως κάλιο , ασβέστιο, μαγνήσιο και πυρίτιο. Ο πηλός παίρνει το χαρακτηριστικό του χρώμα από την τεράστια ποσότητα οξειδίου του σιδήρου που περιέχει, τα οποία ενθαρρύνουν την ανανέωση των επιθηλιακών κυττάρων.
Ενισχύει τη μικρό -κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και ειδικότερα, βοηθά στην αποβολή του οιδήματος και της συσσώρευσης υγρών.

PRO LIPOTECH HOT BODY WRAPS

Θερμογονικά wraps που δρουν αποτελεσματικά και άμεσα στη καύση του τοπικού λίπους. Ο πράσινος καφές διεγείρει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών. Λειτουργεί σε συνέργεια με την centella asiatica και τον ανανά για την τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας, χάρη πάνω απ' όλα στην παρουσία της βρωμελίνης, ενός πρωτεολυτικού ενζύμου που μειώνει τον σχηματισμό τοπικού οιδήματος.


ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ LIPOTECH

HYALURONIC LIPOTECH BODY CREAM

Θεραπεία σοκ, που υποστηρίζει άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο, καταπολέμα το τοπικό πάχος και σμιλεύει το σώμα.
Πραγματοποιούνται με ειδικά θερμογόνα μόρια και συγκεκριμένα ενεργά συστατικά που δρουν απευθείας στα λιποκύτταρα, ενισχύουν τη μικρο-κυκλοφορία και αποβάλλουν τη περίσσεια υγρών και τοξινών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά διεγείρουν την αποικοδόμηση των τοπικών εναποθέσεων λίπους και βοηθούν στην τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας για να βοηθήσουν στην αποβολή υγρών και τοξινών.

ΘΕΡΜΟΓΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το θερμογόνο μόριο στο (Benzyl nicotinato), ενεργοποιεί μια απόκριση των ιστών για αυξημένη διείσδυση λιπολυτικών δραστικών συστατικών

ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

Η θερμική κρέμα LIPOTECH υψηλής ευκρίνειας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί και στους τρεις μηχανισμούς που εμπλέκονται στο μεταβολισμό του λίπους: , λιπογένεση και λιπόλυση.

 


NOVACELL

Θεραπείες σοκ που πρέπει να ακολουθήσετε εύκολα στο ινστιτούτο αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό πολλών τύπων υαλουρονικού οξέος για πιο λείο, απαλό και ελαστικό δέρμα και εμπνευσμένη από τις αρχές της φυτοθεραπείας, η NOVACELL καλύπτει τις πολλές ανάγκες όσων αναζητούν μια πλήρη, εντατική θεραπεία για το σώμα, η οποία καταπολεμά και προλαμβάνει τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Η προσέγγιση μας

ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

"Η φυτοθεραπεία είναι ιατρική επιστήμη η οποία ασχολείται με τα βιολογικά εκχυλίσματα των φυτών και των παραγώγων τους, προκειμένου να θεραπεύσει ή να αποτρέψει μια σειρά παθήσεων, κυρίως σε παθολογικά προβλήματα που αφορούν όλα τα έμβια όντα.
Η χρόνια ερεύνα της επιστήμης της φυτοθεραπείας και σε συνδυασμό με την επιστήμη της κοσμετολογίας, έφερε την επανάσταση στις νέας γενιάς προσεγγίσεις για τις θεραπείες της αισθητικής προσώπου και σώματος."

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ- ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια θεμέλια ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό και ειδικότερα για το δέρμα.
Χάρη στην δομή του, το υαλουρονικό οξύ επαναφέρει τη βιολογική λειτουργία των κυττάρων, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, αυτόλογο μέσον ενυδάτωσης μεταξύ των ιστών, το οποίο ενισχύει την διαδικασία αποβολής των τοξινών, βοηθάει στη διείσδυση των ενεργών συστατικών, δίνοντας στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας ένα ολοκληρωμένο και με διάρκεια αποτέλεσμα.

 

 

 

PRO NOVACELL DRAIN ACTIVE

Αγώγιμο gel με αποστραγγιστικά, ενεργά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας. Η ελαφριά υφή το καθιστά ιδανικό για μασάζ καθώς και για τη μεταφορά των ενεργών συστατικών μέσω του δέρματος. Η Εσκίνη και ο κισσός σε μορφή λιποσώματος βοηθούν στην τόνωση της διάθεσης τοξινών και διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας κυρίως το πρήξιμο και τη συσσώρευση υγρών.

PRO NOVACELL ACTIVE VIAL

Υπέρ-Συμπυκνωμένος ενεργός ορός σε μορφή φιαλιδίου. Τοπική δράση για την καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας και της συσσώρευσης υγρών. Τα ενεργά φυτικά συστατικά συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποβολής των μεταβολικών αποβλήτων και των τοξινών, για μια αποτοξινωτική δράση. Η καφεΐνη και η καρνιτίνη διαλύουν τα λιπαρά ιζήματα, βοηθώντας στην αποβολή και την καύση τους. Η Escin και το equisetum ενισχύουν τα τοιχώματα των τριχοειδών, βελτιώνοντας τον συνδετικό ιστό των αγγείων και ενισχύοντας την αποστράγγιση του υγρού. Εξαιρετικό για την κυτταρίτιδα σταδίου 1 (οίδημα) ή σταδίου 3 (μαλακή).

PRO NOVACELL COLD BODY WRAPS

Καλλυντική θεραπεία για την καταπολέμηση των αντιαισθητικών επιπτώσεων της κατακράτησης υγρών και της διαδικασίας κυτταρίτιδας. Το δέρμα γίνεται εξαιρετικά λείο και μεταξένιο στην αφή και η φιγούρα δείχνει σμιλεμένη, χάρη στην επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας.
ΨΥΧΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ | Εκτός από τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης, η αποστραγγιστική δράση του NOVACELL COLD BODY WRAPS είναι εγγυημένη. Οι κύριες ιδιότητες περιλαμβάνουν:
Άμεσο αποτέλεσμα ψύξης | λόγω της ενεργοποίησης των υποδοχέων που αντιδρούν στη θερμοκρασία του δέρματος.
Αποσυμφορητικό και ιδιότητες κατά της φαγούρας.
Με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ
Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Διατηρεί τη δομή και την αντίσταση των ιστών, συμβάλλοντας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Μια μεγάλη βοήθεια στην καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας: η στιβάδα του δέρματος χαρακτηρίζεται από 95% κολλαγόνο και είναι η διάσπαση αυτών των ινών που προκαλεί το φαινόμενο της φλούδας πορτοκαλιού. Ως εκ τούτου, βελτιώνει την όψη της φλούδας πορτοκαλιού με συσφικτική δράση και εξαιρετική ενυδάτωση.

ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ

Αντιοξειδωτική δράση: ικανή να καταπολεμήσει τη δράση των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει το δέρμα, χάρη στην ενυδατική, καταπραϋντική και προστατευτική του δράση. Εξαιρετικό και ως απολεπιστικό, αφού είναι σε θέση να απαλύνει τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ως εκ τούτου προάγοντας την αναγέννηση των ιστών. Θεραπευτική δράση: ικανή να ενισχύσει την επούλωση μικρών κοψιμάτων, και τραυματισμών.

PRO NOVACELL BODY THERMAL WRAPS

Επαγγελματική θεραπεία που συνιστάται ιδιαίτερα για την καταπολέμηση της ινώδους κυτταρίτιδας, την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και τη σμίλευση του σώματος . Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστη ζέστη.

ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ

Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

Ισχυρό ενεργό δραστικό συστατικό που περιέχει πιπερίνη, γνωστό κυρίως για τη λυπολιτική του δράση (χρησιμοποιείται σε πολλά συμπληρώματα διατροφής για την «καύση λίπους»). Είναι σε θέση να αναστέλλει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. 

Στην ιατρική της Αγιουρβέδα χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση της διείσδυσης άλλων δραστικών συστατικών.

ΘΕΟΦΥΛΛΗΝΗ

Ουσία που είναι εξαιρετικά παρόμοια, από δομική και φαρμακολογική άποψη, με την καφεΐνη και τη θεοβρωμίνη. Βρίσκεται στα φύλλα τσαγιού, καφέ και στους κόκκους κακάο. Ο μηχανισμός λιπολυτικής δράσης του είναι παρόμοιος με αυτόν της καφεΐνης. Ενισχύει τη διέγερση των λιποκυττάρων και την απελευθέρωση ενέργειας ως αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι η θεοφυλλίνη διεγείρει τη λιπόλυση.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Αποτελεσματικό συστατικό για τη μείωση του σχηματισμού οιδήματος και επομένως της κατακράτησης υγρών. Η προστατευτική του δράση, χάρη στις προανθοκυανιδίνες, σταθεροποιεί τα τριχοειδή αγγεία, και αποτρέπει την οποιαδήποτε αύξηση της διαπερατότητας, για αυτά τα εξαιρετικά λεπτά αιμοφόρα αγγεία. Οι προανθοκυανιδίνες σταθεροποιούν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας τη μήτρα του αγγειακού συνδετικού ιστού.

PRO NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική συνεργιστική δράση βάση των αρχών της φυτοθεραπείας με σκοπό την καταπολέμηση και την πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένη με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CENTELLA, ΚΑΦΕΪΝΗ, GUARANA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό

ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Μια τέλεια κρέμα για μασάζ μόνη της ή μετά τη χρήση του NOVACELL DRAIN ACTIVE.

NOVACELL ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική δράση για τη συνέργεια των αρχών της φυτοθεραπείας και την καταπολέμηση και πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας στην θεραπευμένη περιοχή μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό.

ΟΦΕΛΗ

Βοηθά στην καταπολέμηση του αντιαισθητικού προβλήματος της κυτταρίτιδας
Αποτρέπει τη συσσώρευση υγρών
Αφήνει το δέρμα να φαίνεται σφριγηλό και βελούδινο απαλό στην αφή
Αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη.
ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή που αντιμετωπίζεται μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για εντατική θεραπεία, συνδυάστε την ΚΡΕΜΑ και το VIAL. 

TONE UP

Μια ενεργή θεραπεία κατά της χαλάρωσης του δέρματος με πρωτόκολλα θεραπείας για το κέντρο αισθητικής αλλά και ειδικά προϊόντα αγωγής για το σπίτι. Η σειρά βασίζεται σε στοιχεία νέας γενιάς όπως το DMAE. Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος, Νιοσώματα με ξιμενινικό οξύ και γλαυκίνη και Ολιγοπεπτίδια. Προσθέτει άμεσα τόνο και παχύτητα, Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα, Προσθέτει ελαστικότητα και αυξάνει την αντίσταση των ιστών.

Μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που μελετήθηκε για να δράσει στη φυσική χαλάρωση του δέρματος που προκαλείται από το πέρασμα των ετών ή από ορμονικούς και μεταβολικούς παράγοντες.

Κάθε πελάτης μπορεί να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη φροντίδα σώματος που περιλαμβάνει ένα ή και περισσότερα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Προσθέτει τόνωση και πάχυνση του δέρματος
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
Διατηρεί την ενυδάτωση
Προστατεύει τον ιστό
Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα
Προσθέτει ελαστικότητα και αυξήστε την αντίσταση των ιστών
Παρέχει μια δράση επανεπιθηλιοποίησης. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ;

Οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει μόρια νερού, το υαλουρονικό οξύ, έχει ισχυρή ενυδατική δράση στους ιστούς και ως εκ τούτου είναι σε θέση να επανενεργοποιήσει τη λειτουργία των κυττάρων, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και βοηθώντας στην καλύτερη σύνδεση των στρωμάτων του δέρματος μεταξύ τους.
Η ταυτότητα του υαλουρονικού οξέος οργανώνεται σε μακρομόρια, σχηματίζοντας μια δυναμική δικτυωτή δομή που βρίσκεται στους χώρους μεταξύ των ινών κολλαγόνου.
Αυτή η δομή διατηρεί το σχήμα και τον τόνο του ιστού. Οι ίνες κολλαγόνου, που αλληλοεπιδρούν με την τεράστια ποσότητα άλλων μορίων της εξωκυτταρικής μήτρας, παρέχουν μεγαλύτερη αντίσταση στις εντάσεις και μια σημαντική ιξωδο-ελαστική δράση. Φυσικό γέμισμα για το χαλαρό δέρμα
Παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα Body Lifting χαρίζοντας άμεση τόνωση στο δερματικό ιστό.

Παράλληλα με το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ένας άριστος συνδυασμός με μια τεράστια δεξαμενή γεμάτη από τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά νέας γενιάς!

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ TONE UP


ESSENTIAL REVITALIZING BODY PEELING

Μείγμα οξέων που μελετήθηκε για να διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και να δώσει νέα ζωτικότητα στον ιστό.
Κατασκευασμένο με 3 pH, λειαίνει και διεγείρει τη φυσική του αναγέννηση. Εξαιρετικό για τη θεραπεία ακόμη και του πιο άτονου, ώριμου ή με έντονη αφυδάτωση δέρματος.
Ενεργά συστατικά 
Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος ενυδάτωση \ ελαστικότητα

AZELAIC, MANDELIC, LACTIC AND GLYCOLIC ACID

Μείγμα οξέων σχεδιασμένο για λείανση, αναγέννηση και απολέπιση ακόμη και των πιο άτονων επιδερμίδων. Το επιλεγμένο μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στο γλυκολικό οξύ, η απολέπιση θα διεγείρει τους ινοβλάστες κάνοντας τον ιστό πιο τονωμένο και σφριγηλό.

ELASTIΝ

Φυσική θεμελιώδης πρωτεΐνη του δέρματος που διατηρεί τον ιστό ελαστικό και εύκαμπτο, ικανό να ανακτήσει το σχήμα του μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης όπως στο στάδιο της ανάπτυξης, στην εγκυμοσύνη ή σε περίπτωση απώλειας ή συσσώρευσης μεγάλου βάρους. Αποτρέπει ραγάδες.

PROLINE

Γνωστή για τις υπέροχες αντιγηραντικές της ιδιότητες. Έχει επίσης ενυδατικές, αναζωογονητικές και ιδιότητες άμεσης αποκατάστασης του δερματικού ιστού, που την καθιστούν ιδανική για τη θεραπεία ώριμου δέρματος που έχει μεγάλη χαλάρωση.

ACTIVE VIAL

Εντατική και αποτελεσματική θεραπεία για την αποκατάσταση του τόνου και της σφριγηλότητας στο δέρμα.
Ιδανικό για χρήση με διαδερμικές θεραπείες. Η φόρμουλά του δρα σε βάθος δίνοντας δομή και ελαστικότητα.
Αυτή η θεραπεία σοκ στοχεύει στην ενίσχυση συγκεκριμένων περιοχών, πραγματοποιώντας στοχευμένη δράση ενάντια στη χαλάρωση και ανύψωση του ιστού του δέρματος(body lifting)

Ενεργά Συστατικά

Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος

ενυδάτωση \ ελαστικότητα

PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE- 2

Σύσφιξη \ Ανάπλαση

GREEN TEA GLICOLIC EXTRACT

Αποστράγγιση| Αντιοξείδωση

ΓΛΥΚΙΝΗ

Αναγέννηση | Γέμισμα

ALLANTOIN

Επανεπιφανειοποίηση | Ανάπλαση δέρματος

PROLINE

Συντήρηση| Ελαστικότητα


PRO TONEUP FIRMING ACTIVE

Ενεργό gel με συσφικτική δράση. Αναστέλλει τα ένζυμα που αποδομούν το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Μετατρέπει την απώλεια λιπώδους ιστού σε τόνο, μειώνοντας ορατά τα αντιαισθητικά δερματικά προβλήματα που φυσιολογικά εντοπίζονται στο δέρμα μετά την απώλεια βάρους, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας υγρών.

ΧΡΗΣΗ:

Χρησιμοποιήστε το ως αγώγιμο gel σε συνδυασμό με τα φιαλίδια tone up active vial , χρησιμοποιώντας μηχάνημα electroporetor ή RF ή κάντε μασάζ με το χέρι για σύσφιξη των περιοχών που έχουν πρόβλημα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ

Μικρομοριακό με συσφικτική δράση για καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών και προστασία του δέρματος από τη εξάτμιση του νερού.

ΞΙΜΕΝΥΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΓΛΑΥΚΙΝΗ

Περιέχει νιοσώματα με Ξιμενινικό οξύ και Γλαυκίνη, που συνιστώνται για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν έχει σημαντική αναπλαστική και συσφικτική δράση και αυτό το καθιστά ικανό να καταπολεμά και να αποτρέπει τα σημάδια του χρόνου στις μικροδομές του δέρματος.

ΟΛΙΓΟΠΕΠΤΙΔΙΑ

Μια αλυσίδα αμινοξέων που δημιουργείται στο εργαστήριο και χρησιμοποιείται ειδικά για την αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή ελαστίνης, η οποία είναι η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος. 


PRO TONEUP BODY WRAPS

Επαγγελματική θεραπεία σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.
Αυτά τα Body Wraps είναι μια εξαιρετική απάντηση για όσους αναζητούν ορατά, ασφαλή αποτελέσματα.
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα θα φαίνεται πιο τονωμένο και συμπαγές.
Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστα δροσερή αίσθηση, συσφίγγοντας τον δερματικό ιστό.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

DMAE

Φυσική ουσία που παράγεται από τον εγκέφαλο, πρόδρομος της ακετυλοχολίνης. Η τοπική εφαρμογή του αυξάνει γρήγορα την ποσότητα της διαθέσιμης ακετυλοχολίνης και αποκαθιστά τον φυσιολογικό μυϊκό τόνο. Ο ιστός του προσώπου και του σώματος αποκτά πιο αιχμηρά, καλύτερα καθορισμένα περιγράμματα, δείχνοντας νεότεροι από την αρχή.

FENUGREEK ΜΗΡΥΛΟΓΡΑΦΟΣ ή Δενδρολίβανο

Το Fenugreek ενισχύει το σχηματισμό και τη συντήρηση του συνδετικού ιστού και για το λόγο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσφίξει το ώριμο δέρμα ή το δέρμα που καταπονείται από το κρύο ή την κούραση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύσφιξη του δέρματος στο στήθος και στο ντεκολτέ. Συνιστάται για την ενίσχυση της παροχέτευσης των ιστών.

FERMENTED RICE WATER

Νερο που έχει υποστεί ζύμωση
Χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και στη σημαντική ενυδάτωση και τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, το νερό που έχει υποστεί ζύμωση ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό το εκχύλισμα είναι σε θέση να εντείνει την πυκνότητα του χορίου και να μειώσει την αποικοδόμηση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών, για έναν πιο συμπαγή, τονωμένο και γεμάτο ιστό.

FIRMING BODY CREAM 500ml

Μια εξαιρετικά θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος, διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και τονωμένο.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμης επιδερμίδας, έντονης ξηρότητας και για όσους υφίστανται ισχυρή μείωση βάρους.
Η πλούσια και κρεμώδης υφή του το καθιστά επίσης κατάλληλο για παρατεταμένα μασάζ.
Τονίζει το κουρασμένο δέρμα δίνοντάς του μια σφριγηλή και βελούδινη εμφάνιση στην υφή.

COOL TONING GEL 500ml

Μια ειδική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στο σώμα μας, άμεση αποστράγγιση τόνωση, αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τρόπο ζωής, από τον πιο δυναμικό πελάτη έως τον πιο αδρανή.
Επιπλέον, το αναγεννητικό του αποτέλεσμα είναι ιδανικό μετά από μια αθλητική δραστηριότητα και για να αντιμετωπίσετε ένα μακρύ κουραστικό ταξίδι.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Τέλειο ως τζελ κλεισίματος ή ως τζέλ για παρατεταμένο επαγγελματικό μασάζ

 

ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ TONE UP

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ BODY CREAM

Ιδιαίτερα θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που εξουδετερώνει τη χαλάρωση του δέρματος.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμου δέρματος, ισχυρής ξηρότητας και για όσους υποβάλλονται σε ισχυρή μείωση βάρους (ως εντατική διατροφή ή εγκυμοσύνη)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό
Το δέρμα είναι συμπαγές και βελούδινο στην αφή
Χάρη στην κρεμώδη και πλούσια υφή του, είναι ιδανικό για μεγάλης διάρκειας και έντονου μασάζ.

ΣYΣTATIKA

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του μασάζ.

ΤΡΙΠΕΠΤΙΔΙΟ

Διεγείρει την παραγωγή ΗΑ με ογκομετρικό και αναμορφωτικό αποτέλεσμα. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος για ένα ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΟΥΝΔΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΜΑΝΘΑΛΙΑΣ

Ένα μείγμα εκχυλισμάτων από καφέ φύκια αποτοξινώνει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου

JOJOBA OIL, ALMONDS ΚΑΙ SHEA BUTTER

Μίγμα θρεπτικών ελαίων πλούσια σε βιταμίνη Ε και τέλειους συμμάχους για να διατηρηθεί η σωστή ελαστικότητα ακόμη και στο πιο ώριμο δέρμα.


COOL TONING GEL

Μια αναζωογονητική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στα πόδια μια άμεση και μακροχρόνια αίσθηση ανακούφισης
Χάρη στην υψηλή ποιότητα των εκχυλισμάτων, αποκαθιστά την ενέργεια και τη ζωτικότητα στο σώμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα
Σύσφιξη δερματικού ιστού
Κατάλληλο για κάθε τρόπο ζωής
Ιδανικό μετά από αθλητική δραστηριότητα
Υπέροχο μετά από ένα μεγάλο, κουραστικό ταξίδι

OVERNIGHT TONE BIPHASIC PEELING

Διφασικό πήλινγκ με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας
Απολέπιση με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και απαλό το επόμενο πρωί .

ΟΞΙΝΗ ΦΑΣΗ: Μανδελικό οξύ και αζελαϊκό οξύ για να εξομαλύνει και να διεγείρει τον κύκλο εργασιών. Ιδανικό για να διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Το λάδι αβοκάντο, το τριαντάφυλλο mosqueta και η bisabolol (κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου από το γερμανικό χαμομήλι), είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τη νυκτερινή αναγέννηση ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη.
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.
Το δέρμα είναι σφικτό, ενυδατωμένο και βελούδινο στην αφή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

με υψηλό μοριακό βάρος.
Αφήστε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα στη διαδικασία απολέπισης και στην κυτταρική ανανέωση.

ΑΖΕΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

Αυτό το μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση, αναζωογονεί τον ιστό και διευκολύνει την απορρόφηση των ιστών. Το μανδελικό οξύ έχει αποχρωματιστικές ιδιότητες.

EXTRACT OF MICROALGAE

(υδατικά εκχυλίσματα μικροφυκών εμφανίζουν αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση)

Χρονοβιολογικός ενεργοποιητής που τονώνει, δυναμώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

PRECURSOR OF COLLAGEN - Ενεργοποιητής κολλαγόνου

Αποτρέπει το σχηματισμό ραγάδων και διατηρεί τη σφριγηλότητα του ιστού για όσους ακολουθούν δίαιτες.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

Ανακινήστε τη φιάλη μέχρι να αναμιχθούν οι δύο φάσεις και έπειτα ψεκάστε στις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία και κάντε μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση. Κρατήστε το όλη τη νύχτα, το πρωί καθαρίστε σχολαστικά και συνεχίστε με τη συνήθη ρουτίνα θεραπείας. Συνιστάται να εφαρμόζετε το διφασικό προϊόν 3 φορές την εβδομάδα, έως ότου ολοκληρωθεί .

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Υπερθετική εντατική θεραπεία που βοηθά στη βελτίωση του τόνου του δέρματος.
Η σύνθεση του σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τη φυσική σύσταση του ιστού και να αποτρέψετε το σχηματισμό ραγάδων.
Η ελαστική του φύση το καθιστά ιδανική θεραπεία μετά την εγκυμοσύνη και για αθλητές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενυδατική δράση
Ελαστική δράση
Εύκολη εφαρμογή
Ταχεία απορρόφηση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για την ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος.

PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE2:

Διεγείρει την παραγωγή HA και καταπολεμά την έλλειψη σφριγηλότητας του δέρματος. Αυτή η διπλή δράση δίνει μια πιο δομημένη και πιο στιβαρή εμφάνιση στο χόριο.

GREEN TEA GLYCOLIC EXTRACT

Για αποστράγγιση και αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την τονωτική δράση του φιαλιδίου μειώνοντας τη συσσωρευμένη σκωρία, δίνοντας στον ιστό μια ζωτική πτυχή

ALOE VERA ΚΑΙ ALLONTOIN

Τέλειο μείγμα ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και επανεπιτομής που προστατεύει τον ιστό μας από εξωτερικές επιθέσεις, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και αποτρέπει την απολέπιση.

 

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η MEDIKA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία ιατρικών μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης αφοσιωμένη στην αισθητική ιατρική.

Βραβευμένη, με πιστοποιήσεις ευρεσιτεχνίας, ISO 13485 Σύστημα ελέγχου ποιότητας και πιστοποιήσεις CE medical device.

Η εταιρεία οφείλει τη δυναμική της εξέλιξη στη διεπιστημονική γνώση της ομάδας της, στην πολυετή εμπειρία της, στη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά της είναι η χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων στα προϊόντα της. Το υλικό Corian ® (κατά των μικροβίων και βακτηρίων ) και η μοναδική σχεδίαση είναι τα σημεία αναφοράς της.

Η εταιρεία μας, MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness,  με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων MEDIKA καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία ιατρικής αισθητικής με:

 • Εκπαιδευτικά workshop’s
 • Ειδικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα
 • Με την εγγύηση του εξειδικευμένου service από τεχνικούς ιατρικής τεχνολογίας, που με επιτυχία τόσα χρόνια αξιόπιστα ή εταιρεία μας παρέχει.
 • Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς, πτυχιούχους αισθητικούς και πτυχιούχους ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε ιατρικά μηχανήματα αισθητικής καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής.
 • Φροντίδα μετά την εκπαίδευση - Ο εκπαιδευτής είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση διευκρινήσεων ή ακόμα και συμβουλών για πιο εξατομικευμένα πρωτόκολλα σχετικά με τις θεραπείες που αφορούν την κάθε εξειδικευμένη συσκευή MEDIKA.

Με εκτίμηση

Για την MEDIKA GREECE

Αντώνης Γκούμας

 

 

 

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ τκ. 11142 Ελλάδα

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο: 2102910061
website: https://www.medika.gr

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

MISS UNIVERSE 2022

71st MISS UNIVERSE CROWNING MOMENT! Miss Universe 2022

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ STOP AGE TECHNOLOGY

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE ΚΑΙ ΤΗ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά με:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση), fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Μάθετε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2023)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

F SKIN

BABOR ASK FOR MORE - η ιστοσελίδα της BABOR

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS - [ comfort zone ] - BABOR

PB SERUM - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ youtube

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum καλλυντικά ένζυμα προσώπου - καλλυντικά ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

 

 

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ