ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Εταιρείες με επαγγελματικά καλλυντικά για ινστιτούτα αισθητικής & εταιρείες με μηχανήματα αισθητικής

Εταιρείες με επαγγελματικά καλλυντικά για ινστιτούτα αισθητικής & εταιρείες με μηχανήματα αισθητικής

Οι εταιρείες, με καταξίωση στο χώρο της αισθητικής, σας παρουσιάζουν τι καινούριο μπορείτε να περιμένετε φέτος και διαχρονικά από αυτούς. Τα επαγγελματικά καλλυντικά και τα μηχανήματα αισθητικής είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αισθητικό. Μαζί με τις εξειδικευμένες γνώσεις των πτυχιούχων αισθητικών, τους δίνουν τη δυνατότητα να παραμένουν ανταγωνιστικοί σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες. Επίσης, καθώς χαιρόμαστε όταν οι συνεργάτες μας βραβεύονται, σας παρουσιάζουμε τα βραβεία που λαμβάνουν.

Τα επαγγελματικά προϊόντα Yellow Rose πρωτοεμφανίσθηκαν στην αγορά το 1965. Έκτοτε εξελίσσονται και εμπλουτίζονται με νέες σειρές και προϊόντα παρακολουθώντας συνεχώς τις νεότερες εξελίξεις της κοσμετολογίας. Βασιζόμενοι στην πλέον των 50 ετών πείρα μας και στις τελευταίες επιστημονικές καινοτομίες αναπτύσσουμε συνεχώς τα Yellow Rose Professional Cosmetics διασφαλίζοντας την υψηλή τους ποιότητα.

Στην Yellow Rose συνδυάζουμε κλασσικές και δοκιμασμένες επί χρόνια ά-ύλες με επιλεγμένα συστατικά φυτικής και θαλάσσιας προέλευσης καθώς επίσης και με τα πιο σύγχρονα δραστικά προϊόντα βιοτεχνολογίας ώστε να επιτυγχάνουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών καλλυντικών και για αυτό ακολουθούμε σε όλη την παραγωγική διαδικασία τα G.M.P και G.L.P. Τόσο οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε όσο και τα τελικά προϊόντα υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους. Η επιχείρησή μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 22716:2007 για τα οποία έχουμε πιστοποιηθεί από τον πλέον έγκριτο οργανισμό TÜV. Η Yellow Rose Professional Cosmetics έχει επενδύσει σε επιστημονικό και στελεχιακό δυναμικό υψηλότατου επιπέδου και σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή και ολοένα αναπτυσσόμενη πορεία της.

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουμε μέσω της επιτυχημένης παρουσίας μας στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και το δίκτυο εξαγωγών μας. Ήδη τα Yellow Rose Professional Cosmetics πωλούνται σε πάνω από 30 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

Στην Yellow Rose Professional Cosmetics παράγουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για πάνω από 50 χρόνια, είμαστε πάντα δίπλα στον επαγγελματία του χώρου της αισθητικής και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

 

 

Yellow Rose Professional Cosmetics

Μενεξέδων 15, τκ. 14564 Κηφισιά, Αθήνα, Ελλάδα
Tηλέφωνα: +30 210 8076726, +30 210 8076148, +30 210 9010816, +30 210 9011822
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: https://yellowrose.gr/

 

Newplus παράγει εξειδικευμένα καλλυντικά σκευάσματα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με επιλεγμένες δραστικές ουσίες και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Η έδρα της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών Newplus και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο κτίριο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογικά εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων καλλυντικών σκευασμάτων.

Πλαισιωμένη από έμπειρους Χημικούς και Κοσμητολόγους και σε συνεργασία με υπεύθυνες εταιρίες και Ινστιτούτα Τεχνολογίας του εξωτερικού αναπτύσσει προϊόντα με ιδιαίτερες απαιτήσεις, για εξειδικευμένες εφαρμογές και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Η πολύχρονη πείρα των συνεργατών της στην Τεχνολογία Καλλυντικών και στην Κοσμητολογία, το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, η επιλογή των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας προϊόντα. 

Η εταιρία Newplus παράγει και διακινεί δικές της σειρές καλλυντικών σκευασμάτων οι οποίες απευθύνονται σε Ινστιτούτα Αισθητικής, και γενικά επαγγελματίες που ασχολούνται με την Αισθητική-Κοσμητολογία.

Newplus Brands:

Cosmeticum

Serums, μάσκες, chemical peelings, lotion, σαπούνια κ.α. με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Mesoplus

Προϊόντα μεσοθεραπείας και εξοπλισμός.

Elea

Serums με olive leaf extract.

Vegalife

Καλλυντικά σκευάσματα Vegan.

Μία επίσης δραστηριότητα της Newplus είναι και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους πελάτες. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει δυνατότητα να κατασκευάσει οτιδήποτε ζητηθεί από τους συνεργάτες μας.

NEWPLUS IKE
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 41
τ.κ. 57022 Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο : 2310547412

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmeticum.gr 

Η MEDIKA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία ιατρικών μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης αφοσιωμένη στην αισθητική ιατρική.

Βραβευμένη, με πιστοποιήσεις ευρεσιτεχνίας, ISO 13485 Σύστημα ελέγχου ποιότητας και πιστοποιήσεις CE medical device.

Η εταιρεία οφείλει τη δυναμική της εξέλιξη στη διεπιστημονική γνώση της ομάδας της, στην πολυετή εμπειρία της, στη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά της είναι η χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων στα προϊόντα της. Το υλικό Corian ® (κατά των μικροβίων και βακτηρίων ) και η μοναδική σχεδίαση είναι τα σημεία αναφοράς της.

Η εταιρεία μας, MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness,  με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων MEDIKA καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία ιατρικής αισθητικής με:

 • Εκπαιδευτικά workshop’s
 • Ειδικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα
 • Με την εγγύηση του εξειδικευμένου service από τεχνικούς ιατρικής τεχνολογίας, που με επιτυχία τόσα χρόνια αξιόπιστα ή εταιρεία μας παρέχει.
 • Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς, πτυχιούχους αισθητικούς και πτυχιούχους ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε ιατρικά μηχανήματα αισθητικής καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής.
 • Φροντίδα μετά την εκπαίδευση - Ο εκπαιδευτής είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση διευκρινήσεων ή ακόμα και συμβουλών για πιο εξατομικευμένα πρωτόκολλα σχετικά με τις θεραπείες που αφορούν την κάθε εξειδικευμένη συσκευή MEDIKA.

Με εκτίμηση

Για την MEDIKA GREECE

Αντώνης Γκούμας

 

 

 

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ τκ. 11142 Ελλάδα

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο: 2102910061
website: https://www.medika.gr

 

Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 19:06

KSURGERY Laboratories Καινοτομία Made in Italy

Γράφτηκε από την

Σε έντονα αναπτυσσόμενο τομέα, όπως η αισθητική και η αισθητική ιατρική, δεν αρκεί η κάλυψη των αναγκών των πελατών, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπονται τα θέλω τους και να προσφέρουμε καινοτομία. Μια επανάσταση που προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια γρήγορη και ανώδυνη λύση για να βελτιώσουν την ομορφιά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η KSURGERY αναπτύσσει και παράγει αποστειρωμένα filler υαλουρονικού οξέος, fillers σώματος, πίλινγκ, και καλλυντικά προϊόντα θεραπειών προσώπου και σώματος για το κέντρο αισθητικής, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι πιστοποιημένοι για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας III και κατηγορίας IIa. Προϊόντα αισθητικής ιατρικής που ξεχωρίζουν ως προς την ασφάλεια, την ευκολία εφαρμογής, τη διάρκεια της θεραπείας και τα εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Με ιδιόκτητα εργαστήρια έρευνας

Σε μόλις δέκα χρόνια, αυτό το όραμα έγινε ακόμη πιο ισχυρό δημιουργώντας τα δικά τους εσωτερικά τους εργαστήρια έρευνας και παραγωγής R&D, προσφέροντας όλο και πιο καινοτόμες, αποκλειστικές και αποτελεσματικές φόρμουλες από τη σύνθεση στη συσκευασία.

Ποιότητα και ασφάλεια

Η εγγύηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας Η εταιρεία KSURGERY εργάζεται καθημερινά για να εγγυηθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής της συμμορφώνονται με την Πιστοποίηση UNI EN ISO 13485 για την Παραγωγή Ιατρικών Συσκευών και την Πιστοποίηση UNI EN ISO 22716 παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών. Οι βασικές συνεργασίες και συνεργασίες με πανεπιστήμια αποδεικνύουν την μοναδικότητα της εταιρείας, η οποία βασίζεται στην επιστημονική αριστεία, τη συνεχή ανάπτυξη και την υψηλής ποιότητας παραγωγή.

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2 η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

H Chrysallis Proderma και η CEO της εταιρείας Laura Craig ήτανε εκεί για να παραλάβει 8 σημαντικές διακρίσεις μια από αυτές και το βραβείο για την best Aesthetic Company 2022.

Η ίδια ανέφερε:

«Χαιρόμαστε πολύ που η εταιρεία μας τιμήθηκε με το βραβείο Best Company of the Year 2022 στα πλαίσια των Αesthetic Awards 2022. H Chrysallis Proderma εδώ και 20 χρόνια προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Επενδύουμε πολύ στην επιμόρφωση και την εκπαίδευση των συνεργατών μας καθώς πιστεύουμε ότι αυτό τους δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρουν άριστες, ποιοτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία μας ξεκίνησε με ένα μόνο brand to 2002 και αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύουμε 5 κορυφαία brand που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και προσφέρουν πολύπλευρες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα του σύγχρονου ανθρώπου. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι πολύ αυστηρά καθώς θέλουμε μόνο το καλύτερο για εμάς και τους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που μετά από πολλή προσπάθεια έχουμε καταφέρει να εισάγουμε τον όρο Clean Beauty και Cruelty Free στην αγορά και μας ενδιαφέρει πολύ τα προϊόντα μας να αφήνουν όσο γίνεται μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να αποτελούνται από όσο λιγότερο πλαστικό γίνεται.

Ο θεσμός των βραβείων μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε την αξία και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας με την αγορά. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για αυτά τα βραβεία μας βοήθησαν να κατανοήσουμε βαθύτερα τις ανάγκες της αγοράς και επιβεβαίωσε πως δικαίως θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα για την επιλογή των brand που αντιπροσωπεύουμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη διαδρομή μας μέχρι εδώ και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους.» - Laura Craig CEO Chrysallis Proderma.

ENVIRON SKIN CARE

Τri-Complex Contouring Cream

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST FIRMING CREAM

Κρέμα σμίλευσης & σύσφιξης σώματος, με τριπλό συνδυασμό δυναμικών συστατικών και βιταμινών που συσφίγγουν, σμιλεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Περιέχει Intenslim™ που ενεργοποιεί τα λιπολυτικά ένζυμα για μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και Phytosonic™ που καταπολεμά το επίμονο τοπικό πάχος. Η βιταμίνη C και το σύμπλεγμα Vexel™ SP συσφίγγουν το δέρμα μέχρι 85% και η πανθενόλη με τη βιταμίνη Ε μάχονται την ξηρότητα και το περιβαλλοντικό stress.

Purifying Anti-Pollution Masque

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST ANTI-POLLUTION PRODUCT

Μάσκα αποτοξίνωσης Πολυλειτουργική μάσκα για όσους ζουν σε αστικό περιβάλλον, καπνίζουν ή εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες. Περιέχει ενεργό άνθρακα φυτικής προέλευσης, Acnacidol® και πυριτικό άργιλο για βαθιά αποτοξίνωση και σμηγματορύθμιση. Η σύνθεση με έλαιο Jojoba, Phytofuse Renew® και βούτυρο καριτέ ανακουφίζουν από την αφυδάτωση και την ευαισθησία και δημιουργούν αίσθηση δροσιάς.

Θεραπεία Environ Focus On Filler DF Machine

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | Innovation Non-Invasive face Treatment

Ασύγκριτη τεχνολογία DF της Environ και νέα επαναστατική 30’ θεραπεία για πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία για τα ενέσιμα Fillers. Στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια, το μέτωπο και τα μάγουλα.

JANE IREDALE

Smooth Affair® Primer Illuminating Glow

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST PRIMER

Μεταξένιο primer λάμψης, ειδικά σχεδιασμένο για να κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των πόρων και να αποκρύπτει τις ρυτίδες. Έχει λαμπερό, περλέ τελείωμα. Βασικά συστατικά: mica, υαλουρονικό οξύ & βούτυρο καριτέ.

Beyond Lash™ Volumzing Mascara

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST MASCARA

Μια αληθινά clean μάσκαρα από την jane iredale με θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την απόδοση. Η 98% φυσικής προέλευσης προσφέρει τον δραματικό όγκο μιας παραδοσιακής μάσκαρα σε μια θρεπτική, ευέλικτη φόρμουλα για πιο υγιείς βλεφαρίδες.

REVITALASH® COSMETICS

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | ΒEST LASH TREATMEN

Πολυβραβευμένος ορός με αποκλειστική επιστημονική σύνθεση άκρως προηγμένης τεχνολογίας, Biopeptin® Complex. Τα πεπτίδια, τα λιπίδια, η βιοτίνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, πλούσιο σε πανθενόλη, θρέφουν και δυναμώνουν τις βλεφαρίδες. Παράλληλα τις προστατεύουν από τη φυσική φθορά λόγω του τρόπου ζωής, του περιβάλλοντος και της επιβάρυνσης από τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε, που κάνουν τις βλεφαρίδες μας εύθραυστες και αδύναμες.

Η Laura Craig κατά την παραλαβή του βραβείου Best Aesthetic Company of the year 2022, CEO Chrysallis Proderma.

 

Μάθετε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα, στους συνδέσμους των εταιρειών:

https://www.environskincare.gr/product/tri-complex-contouring-cream/
https://www.environskincare.gr/product/anti-pollution-masque/
https://www.environskincare.gr/simeia-polisis-environ/df-machine-ii/
https://janeiredale.gr/makigiaz/neo-smooth-affair-illuminating-glow-face-primer
https://janeiredale.gr/makigiaz/matia/maskara/beyond-lash-volumizing-mascara
https://www.revitalash.gr/product/revitalash-advanced/

 

 

Γράμμου 71, Ισόγειο Μαρούσι, τκ. 15124

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109329800
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.chrysallis-proderma.gr/

 

 

 

 

 

 

Στη PRODERMAGE από το 2016 έχουμε θέσει ως όραμα να προσφέρουμε τα πιο πρωτοποριακά και αξιόπιστα προϊόντα και μεθόδους στους επαγγελματίες της ομορφιάς.

Για το λόγο αυτό, οι καταξιωμένοι οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε διακρίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο τόσο για τη κορυφαία ποιότητα, τη καινοτομία, την αξιοπιστία όσο και την εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής.

Η γκάμα των γαλλικών επαγγελματικών προϊόντων SOTHYS που αντιπροσωπεύουμε ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές συνθέσεις, ως αποτέλεσμα της επιστημονικής και εργαστηριακής έρευνας του ομίλου SOTHYS (SOREDEC) σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς, ενώ η παραγωγή που πραγματοποιείται με τις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές (ISO 9001, ECOCERT, AFSSAPS, OHSAS) και με μεθόδους απόλυτα φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον, τη καθιστούν μια από τις κορυφαίες επιλογές των σύγχρονων επαγγελματιών.

SPA ABYSS PROFESSIONAL LINE - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS ORGANICS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
PlayPause
SPA ABYSS PROFESSIONAL LINE - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
SOTHYS ORGANICS - PRODERMAGE
SOTHYS - PRODERMAGE
previous arrow
next arrow

 

Στη SOTHYS θα βρείτε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ομορφιάς τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, με έμφαση στις εξειδικευμένες θεραπείες ινστιτούτου, οι οποίες χάρη στην ειδική μεθοδολογία DIGI-ESTHETIQUE που εφαρμόζει κατά αποκλειστικότητα, «μεταμορφώνουν» κάθε περιποίηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Για τους οπαδούς των πιο επεμβατικών διαδικασιών, η εταιρεία SPA ABYSS προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις που περιλαμβάνουν περιποιήσεις με ΑΗΑ για την ανανέωση της επιδερμίδας, Deep Phytopeeling για την αντιμετώπιση ειδικότερων προβλημάτων όπως πχ ακμή, υπερμελαγχρώσεις, ουλές κλπ, αλλά και Peeling Ρετινόλης με έντονη αντιγηραντική δράση αλλά και υψηλή αποτελεσματικότητα στη μείωση της λιπαρότητας και στη καταπολέμηση των φλεγμονών της ακμής.

Τέλος στη σειρά των προϊόντων SKIN BIOTICS-MESOACTIVE που βασίζεται στη τεχνική της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πολυπεπτίδια, αμινοξέα, υαλουρονικό οξύ κλπ για εφαρμογή με τη μέθοδο microneedling.

Το έμπειρο προσωπικό μας στελεχώνεται από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και εξειδικευμένους αισθητικούς και είναι σε θέση να σας παρέχει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με online και δια-ζώσης σεμινάρια, εκπαιδευτικά video, πιστοποιήσεις για την ορθή χρήση των μεθόδων κλπ αλλά και να σας δώσει τις απαραίτητες συμβουλές marketing για την αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε.

Είμαστε κοντά σας με τη παροχή του απαραίτητου διαφημιστικού υλικού για οn line αναρτήσεις, με δυναμική παρουσία στα social media αλλά και με οργάνωση tailor made beauty event στο χώρο σας.


Η PRODERMAGE όμως δεν σταματάει εδώ. Σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει, αναζητάμε διαρκώς καινοτόμες ιδέες και προσιτές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε και να διαφοροποιηθείτε.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

 

PRODERMAGE

Πόντου 58, 115 27 Ιλίσια, Αθήνα

τηλέφωνο: 2111094490
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
website: https://prodermage.gr/ 

Η SPAD COSMETICS είναι μια Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 με στόχο την παραγωγή Επαγγελματικών Καλλυντικών από άριστες πρώτες ύλες ακολουθώντας τις εξελίξεις και απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής. Η επιστημονική μας εμπειρία και η αγάπη μας για την ομορφιά, μας οδήγησε στη δημιουργία της σειράς προϊόντων d’alour για το πρόσωπο και το σώμα.

Οι στόχοι για όλα τα προϊόντα μας

 • Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα
 • Η άριστη σχέση κόστους απόδοσης
 • Η επιλογή άριστων δραστικών πρώτων υλών κυρίως φυτικής προέλευσης
 • Η προσεγμένη συσκευασία προϊόντων
 • Η αποφυγή διατύπωσης υπερβολικών υποσχέσεων

Η SPAD COSMETICS από το Σεπτέμβριο του 2004 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου KLERADERM για την Ελλάδα. Με ιδιαίτερη προσήλωση στη συνεχή και συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα των καλλυντικών, η KLERADERM μελέτησε και δημιούργησε προϊόντα ικανά να προτείνουν καινοτόμες και πραγματικές λύσεις αποτελώντας κορυφαία εταιρεία στη διεθνή αγορά.

KLERADERM - SPAD COSMETICS
D ALOUR - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
PlayPause
KLERADERM - SPAD COSMETICS
D ALOUR - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
KLERADERM - SPAD COSMETICS
previous arrow
next arrow

 

Οι σειρές d’alour και KLERADERM περιλαμβάνουν

 • Προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας
 • Προϊόντα περιποίησης ματιών
 • Προϊόντα αντιγήρανσης - σύσφιξης - τόνωσης
 • Αντηλιακά προϊόντα
 • Προϊόντα αντιμετώπισης ακμής
 • Προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης σώματος
 • Προϊόντα για Κυτταρίτιδα - Λιπόλυση - Σύσφιξη
 • Προϊόντα αναζωογόνησης - ευεξίας - spa
 • Αιθέρια έλαια
 • Προϊόντα ευεξίας - χαλάρωσης – αντιστρές
 • Προϊόντα αποτρίχωσης
 • Αναλώσιμα είδη
 • Ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου – σώματος για αντιμετώπιση κάθε αισθητικού προβλήματος

Όλα τα προϊόντα μας συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία με τη φύση και διατίθενται αποκλειστικά από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και spa.

Από το 2011 η Spad Cosmetics ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρία Vitaslim Electronic Medical με έδρα την Θεσσαλονίκη, μια από τις παλιότερες εταιρίες στο χώρο που ακόμα κατασκευάζει μέρος των μηχανημάτων αισθητικής του καταλόγου της. Διαθέτει
μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, δίνοντας έμφαση στην αξιοπιστία, στην ποιότητα παραγωγής, στην άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως στο γρήγορο service.

Στοιχεία επικοινωνίας:


Αρχιμήδους 76, Ηλιούπολη, 16343
Τηλ.2106457106, 2106465344
Φαξ. 2106457107

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Web: www.spadcosmetics.gr 
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063533500086 
Instagram: https://www.instagram.com/dalour_greece/ 

Η εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στην προώθηση μηχανημάτων αισθητικής και καλλυντικών.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα αισθητικής που απαιτούνται για θεραπείες στο πρόσωπο, το σώμα και την αποτρίχωση, πάντα σε συνεργασία με καταξιωμένα brands όπως: Overline και Panestetic για μηχανήματα κλασσικής αισθητικής, αλλά και ReshapeRenova για μηχανήματα εξειδικευμένων θεραπειών.

Στον τομέα των καλλυντικών επιλέγονται προϊόντα βιοτεχνολογίας και άριστης ποιότητας των καταξιωμένων brands PBSerum και Dermatude.

GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
PlayPause
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
GOUMAS BEAUTYMED
previous arrow
next arrow

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση για την εφαρμογή των μηχανημάτων και των καλλυντικών πάντοτε από πτυχιούχους επαγγελματίες με γνώμονα την κατανόηση όλων των θεμάτων που θα απασχολήσουν τους επαγγελματίες στη σχέση τους με τους καταναλωτές.

Στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων συνεργάζονται έμπειροι τεχνικοί προκειμένου να υπάρχει ανταπόκριση με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο της εταιρείας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και περιλαμβάνει κέντρα αισθητικής, κλινικές αντιγήρανσης, ιατρεία και SPA.

Στην εταιρεία ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ–GOUMAS BEAUTYMED η υπόσχεσή μας για αναζήτηση καινοτόμων προϊόντων είναι δέσμευση.

 

                 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr blog: https://www.goumasbeautymed.gr/blog/
facebook page: https://www.facebook.com/GOUMASIOANNIS
instagram profile: https://www.instagram.com/goumas_beautymed/
youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCbKlBsTJQJfVoiFg9bCj4xA

 

Σημαντική ήταν η διάκριση της acos στα φετινά Boussias Aesthetic Awards 2022, αφού απέσπασε 4 βραβεία για τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει!

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport από την Boussias και είχε ως στόχο την αναγνώριση και διάκριση των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, ευεξίας και wellness σε επίπεδο υπηρεσιών και θεραπειών, παρευρέθηκαν περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου.

H αcos απέσπασε δύο GOLD & δύο SILVER βραβεία και συγκεκριμένα διακρίθηκαν:

 • Η ανανεωμένη BABOR HSR Lifting Cream πήρε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Antiaging Cream.
 • Το καινοτόμο /skin regimen/ GLYCO LACTO PEEL έλαβε GOLD βραβείο στην κατηγορία Best Peeling.
 • Τo νέo BABOR Make up έλαβε SILVER βραβείο για τα καινοτόμα antiaging δραστικά skincare συστατικά που περιέχουν προϊόντα της νέας σειράς Make Up στην κατηγορία Best Skincare Make Up.
 • Το νέο καινοτόμο [ comfort zone ] Anti-aging Sublime Serum έλαβε SILVER βραβείο στην κατηγορία Best Serum.

Στόχος της αcos είναι να προσφέρει καθημερινά μία μοναδική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, διατηρώντας το σεβασμό των πελατών και παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτόμα ποιοτικά και βιώσιμα προϊόντα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που για ακόμα μία χρονιά καταφέραμε να αποδείξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες BABOR και Davines Group για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια!


Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της acos εδώ www.acos.gr 

 

BABOR
BABOR
/ skin regimen /
[ comfort zone ]
PlayPause
BABOR
BABOR
/ skin regimen /
[ comfort zone ]
previous arrow
next arrow

 

acos cosmetics hellas Ltd.
ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ 14B, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
τκ. 57001

ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ 28-30, Παλαιό Φάληρο, ΑΘΗΝΑ
τκ. 17564

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 332300
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
WEB: www.acos.gr  

Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 18:00

KRYOLAN HELLAS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - MAKE UP IS A SCIENCE

Γράφτηκε από την

Η KRYOLAN HELLAS είναι η μοναδική εταιρία, που διαθέτει στην ελληνική αγορά από το 1989, μία τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ (14000 κωδικοί), που καλύπτουν πλήρως τις ειδικές ανάγκες του μακιγιάζ στο  θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μόδα, το μακιγιάζ προσώπου & σώματος (face/ body  painting) και πλήρη σειρά special effects (Τεχνητό αίμα, υλικά δημιουργίας πληγών & ουλών, υλικά γήρανσης, υλικά εκμαγείων).

Στα προϊόντα της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται από σειρές μακιγιάζ που κάνουν αδιάβροχη κάλυψη, όπως η σειρά Dermacolor camouflage, που χρησιμοποιήθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, μέχρι φίνα make up με βάση τη σιλικόνη εξαιρετικής υφής και μεγάλης σταθερότητας για καθημερινό, νυφικό, τηλεοπτικό και κινηματογραφικό μακιγιάζ (σειρά Ηigh Definition).

Η επί μισό αιώνα διεθνής πείρα της Kryolan όχι μόνο εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων αλλά & την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών των make-up artists. Γι αυτό το σκοπό:     

 • Παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση & συμβουλές για τις τεχνικές του μακιγιάζ και των Special effects.
 • Διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια με make-up artists απ’ όλο τον κόσμο.
 • Συνεργάζεται και ενημερώνει τα τεχνικές επαγγελματικές  σχολές καθώς και κρατικές & ιδιωτικές σχολές επαγγελματικής κατάρτισης.

Η Kryolan σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της, εδώ και τρεις γενιές, με την μέγιστη δυνατή φροντίδα και με τα πιο εκλεκτά υλικά έχοντας υπ’ όψιν της τις πραγματικές συνθήκες των επαγγελματικών αναγκών. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται με ειδικά κλινικά τεστ (είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η KRYOLAN δεν πραγματοποίησε  ποτέ έως τώρα τεστ σε ζώα.)

KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
PlayPause
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
KRYOLAN
previous arrow
next arrow

φιλοσοφία  

Όπως εκφράστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο relaunch event που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.

At KRYOLAN, we make make-up. Στην KRYOLAN δημιουργούμε make up. But not like anybody else. Αλλά όχι όπως ο κάθε άλλος. Because unlike everybody else, we actually make our make-up. Επειδή αντίθετα με όλους τους άλλους εμείς φτιάχνουμε το δικό μας make up. We've done it our own way for three generation. Και αυτό το κάνουμε με το δικό μας τρόπο για τρείς γενιές. We think of it. Είναι η φιλοσοφία μας. Formulate it. Το σχέδιό μας. We manufacture it. Το δημιούργημά μας. Formulate it and love it into existence. Η αγάπη μας γι αυτό οδηγεί στην ύπαρξή του. Because there is only one professional make-up maker. There is only one KRYOLAN. Γιατί η KRYOLAN είναι ο μοναδικός δημιουργός-επαγγελματίας. 

Γι αυτό για μας το make up είναι επιστήμη.

Τα εργαστήρια της εταιρείας είναι έτοιμα κάθε στιγμή να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στους πελάτες της, που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογής του μακιγιάζ για να τους εφοδιάσουν με ειδικά προϊόντα και χρώματα, που τους είναι απαραίτητα για να υλοποιήσουν το μακιγιάζ, που έχουν σχεδιάσει.

Τα τελευταία χρόνια η Ελληνική αγορά  συμβαδίζοντας με τη διεθνή έχει απαιτήσεις όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό από τους επαγγελματίες make up artists για :

 • Αξιόπιστη απόδοση των χρωμάτων στην θεατρική σκηνή & στην κάμερα.
 • Σταθερότητα  & αντοχή των προϊόντων επάνω στο δέρμα του ηθοποιού.
 • Πολύ καλή εφαρμογή στην επιδερμίδα.
 • Διαχρονική συνέχεια στην παραγωγή των αποχρώσεων.
 • Ένταση στην απόδοση των χρωμάτων.
 • Υψηλό δείκτη ασφάλειας & αξιοπιστίας.

Αυτές τις ανάγκες εξυπηρετεί εδώ και 30 χρόνια στην Ελλάδα η ΚRYOLAN HELLAS προσφέροντας στους πελάτες της, ότι είναι μάλλον αδύνατον να υπάρξει στα προϊόντα, που διατίθενται για ευρεία κατανάλωση.


Φυσικό κατάστημα:
Παπαδιαμαντοπούλου 22, Αθήνα 115 28


Τηλέφωνο: +30 210 724 9961, +30 210 725 8087

Website: https://gr.kryolan.com/
Blog: https://makeup-pro.gr/ 
Facebook Page: https://www.facebook.com/kryolanhellas/
Instagram Profile: https://www.instagram.com/kryolangreece/
YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/KryolanHellas
Pinterest: https://gr.pinterest.com/kryolanhellas/

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

MISS UNIVERSE 2022

71st MISS UNIVERSE CROWNING MOMENT! Miss Universe 2022

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ STOP AGE TECHNOLOGY

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE ΚΑΙ ΤΗ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά με:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση), fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Μάθετε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2023)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

F SKIN

BABOR ASK FOR MORE - η ιστοσελίδα της BABOR

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS - [ comfort zone ] - BABOR

PB SERUM - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ youtube

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum καλλυντικά ένζυμα προσώπου - καλλυντικά ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

 

 

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ