46η CosmoEstetica

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 17:50

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 46η CosmoEstetica που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α. για τους επαγγελματίες αισθητικούς και κοσμητολόγους.

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αθήνα 6 Φεβρουαρίου 2023: Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η 46η Πανελλήνια Έκθεση - Συνέδριο COSMOESTETICA που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α. με τίτλο «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές, στην αισθητική και κοσμητολογία».

Τριάντα εκθέτες και περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες και εξαιρετικοί ομιλητές παρευρεθήκαν το Σάββατο 4/2 και την Κυριακή 5/2 αψηφώντας το δριμύ ψύχος και τη χιονόπτωση.

Οι επισκέπτες είχαν τη χαρά:

  • να γνωρίσουν από κοντά εταιρίες και εκθέτες που παρουσίασαν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
  • να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της κοσμητολογίας.
  • να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
  • συμμετάσχουν στο επιστημονικό συνέδριο με ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες.

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ τέθηκαν όλα τα ευαίσθητα, αλλά και εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, με επιστημονική, έγκυρη και ασφαλή ενημέρωση με σκοπό την ποιοτική αλληλεπίδραση και την ύπαρξη διαλόγου. Για το Συνέδριο ο ΠΣΑΜΚΑ είχε εξασφαλίσει εξαίρετες συνεργασίες με Επιστημονικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ), Συλλογικούς Φορείς (ΟΣΕΔΑΕ, ΣΑΑΤΕ), Τοπικούς Συλλόγους Αισθητικών και έγκυρες ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 30 κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις πρόσφεραν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς και να προμηθευτούν με ασφάλεια τα καλλυντικά η τα μηχανήματα που επιθυμούσαν.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Γαλάνης και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ καλωσόρισε τους επισκέπτες, συνεχάρη τους εκθέτες και τους ομιλητές και τόνισε τα εξής: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με όπλα τον επαγγελματισμό και τις άρτιες υπηρεσίες μας, υπερασπίζουμε την επαγγελματική μας ακεραιότητα απέναντι σε εκείνους που την αμφισβητούν. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια μας οδήγησαν να αλλάξουμε! Κάθε θετική αλλαγή ενισχύει τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του κλάδου μας, εμπεδώνει την επαγγελματική μας συνείδηση και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ μας.»

Χαιρετισμό απηύθυναν οι: Μαγδαληνή Χουρίδου, πρόεδρος της ΟΣΕΔΑΕ, η Ελισάβετ Βιβιλάκη, Γ.Γ. του ΣΑΑΤΕ, η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΠΑΔΑ Βασιλική Κεφαλά, η Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου, πρόεδρος του ΣΕΠΑΕ, η διευθύντρια και καθηγήτρια του μεταπτυχιακού τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, τομέας Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΠΑΔΑ Αθανασία Βαρβαρέσου, ο καθηγητής και διευθυντής του μεταπτυχιακού του ΔΙΠΑΕ Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου Βάκια Ιωαννίδου, ο Θεόδωρος Γιαρμενίτης πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ, η Έφορος του ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Κυριακή Κοκονέζη και η δημοσιογράφος και υπεύθυνη των Αesthetics Αwards Άννα-Μαρία Παπίρη από τον όμιλο Boussias που ήταν χορηγός επικοινωνίας της 46ης Cosmoestetica.

Τα μηνύματα - συμπεράσματα του συνεδρίου ήταν η συνεκτικότητα, η εξωστρέφεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η προστασία των επαγγελματιών του κλάδου με την αλλαγή ενός δίκαιου νομικού πλαισίου καθώς και η συμμετοχή όλων στις εξελίξεις αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ: «Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.»

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 18:04
Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

MISS UNIVERSE 2022

71st MISS UNIVERSE CROWNING MOMENT! Miss Universe 2022

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ STOP AGE TECHNOLOGY

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ELITE RESOLUTION FACE LAB ΑΠΟ ΤΗΝ OVERLINE ΚΑΙ ΤΗ GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ

Εξατομικευμένη διάγνωση για τις ανάγκες του κάθε προσώπου ξεχωριστά με:

ειδική κάμερα διάγνωσης, microdermabrasion (μικροδερμοαπόξεση), fractional rf, υπέρηχος, χρωμομάσκα με soft laser κ.λ.π στη διάθεση της/του αισθητικού να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε μια συνεδρία μαζί!

Μάθετε περισσότερα

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2023)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

F SKIN

BABOR ASK FOR MORE - η ιστοσελίδα της BABOR

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS - [ comfort zone ] - BABOR

PB SERUM - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΖΥΜΑ youtube

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis  Proderma  καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum καλλυντικά ένζυμα προσώπου - καλλυντικά ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

 

 

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ