46η CosmoEstetica

46η COSMOESTETICA

 θέμα : «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές στην Αισθητική και Κοσμητολογία»

ημερομηνίες: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023

διοργάνωση: ΠΣΑΜΚΑ

χώρος: Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες, εμπορικούς αντιπροσώπους & σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να έχετε κάνει κράτηση ή εγγραφή

για δέσμευση θέσεων εδώ: https://psamka.gr/cosmoestetica/

Info Web: www.psamka.gr
Follow us on Facebook: psamka
Follow us on Instagram: @psamkanews

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εισαγωγέων Κατασκευαστών
Μηχανημάτων Αισθητικής Φυσικοθεραπείας και Παρασκευαστών Καλλυντικών (ΠΣΑΜΚΑ)

ανακοινώνει τη διοργάνωση της

46ης COSMOESTETICA

με θέμα : «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές στην Αισθητική και Κοσμητολογία»

Η Έκθεση-Συνέδριο «δίνει ραντεβού» με τους επαγγελματίες του κλάδου της Αισθητικής από το Σάββατο 4 έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην καρδιά της πόλης του Περιστερίου, μέσα στον εμπορικό άξονα της Αθήνας. Η COSMOESTETICA ως θεσμός κατάφερε να καταξιωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυναμικές προοπτικές της αγοράς. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση το 2020, την οποία επισκέφθηκαν επαγγελματίες του κλάδου, καταγράφεται ήδη ισχυρό ενδιαφέρον από την αγορά για την κορυφαία εξειδικευμένη επαγγελματική μας έκθεση. Άλλωστε ο κλάδος της Κοσμητολογίας καταγράφει ισχυρές επιδόσεις που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρά την κρίση της πανδημίας και τα δύο lockdown. Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, την 46η COSMOESTETICA απαρτίζουν επιχειρήσεις - μέλη του ΠΣΑΜΚΑ προσφέροντας τη δυνατότητα στον επαγγελματία που ασχολείται με την ομορφιά να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις νεότερες τάσεις στην Κοσμητολογία και για την αναβάθμιση της τεχνολογίας των μηχανημάτων αισθητικής και αποτρίχωσης.

Στην 46η COSMOESTETICA θα έχετε τη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσετε εταιρίες/εκθέτες που έχουν να σας παρουσιάσουν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
  • Να ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της Κοσμητολογίας που θα επικρατήσουν το 2023.
  • Να παρακολουθήσετε ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
  • Να συμμετάσχετε στο συνέδριο της 46ης COSMOESTETICA. Το επιστημονικό πρόγραμμα συγκροτήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, την ΟΣΕΔΑΕ, το ΔΙΠΑΕ και με έγκριτους επιστήμονες ομιλητές, καλύπτοντας ένα σημαντικό πλάνο στρατηγικής πληροφόρησης.
  • Να πάρετε μέρος σε εκδηλώσεις με ομιλίες, workshops και case studies από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθετών περιλαμβάνονται κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παράλληλα έρευνα αγοράς και να προμηθευτείτε με ασφάλεια τα καλλυντικά ή τα μηχανήματα που επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε σε έναν εκθεσιακό χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων και με 500 θέσεις αυτοκινήτων προκειμένου να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για τις προκλήσεις και τις διεξόδους που μπορούμε να παρέχουμε στον χώρο της Αισθητικής - Κοσμητολογίας και να αναπτύξουμε κοινό προβληματισμό πάνω σε μια σειρά από καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες, εμπορικούς αντιπροσώπους & σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, αρκεί να έχετε κάνει κράτηση ή εγγραφή για δέσμευση θέσεων εδώ: https://psamka.gr/cosmoestetica/ 

Info Web: www.psamka.gr

Follow us on Facebook: psamka

Follow us on Instagram: @psamkanews

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου: Βρίσκεται απέναντι από το Άλσος Περιστερίου, επί των οδών Δωδεκανήσου – Αναπαύσεως και Αγίου Βασιλείου, εκατό μέτρα από το σταθμό του Μετρό Ανθούπολης και πεντακόσια μέτρα από το Δημαρχείο της πόλης.

#46cosmoestetica #psamka #psamka_beauty

Αθήνα 6 Φεβρουαρίου 2023: Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά κάθε προσδοκία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η 46η Πανελλήνια Έκθεση - Συνέδριο COSMOESTETICA που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Μ.Κ.Α. με τίτλο «Σύγχρονες προκλήσεις, νέα δεδομένα και προοπτικές, στην αισθητική και κοσμητολογία».

Τριάντα εκθέτες και περισσότεροι από 1.000 επισκέπτες και εξαιρετικοί ομιλητές παρευρεθήκαν το Σάββατο 4/2 και την Κυριακή 5/2 αψηφώντας το δριμύ ψύχος και τη χιονόπτωση.

Οι επισκέπτες είχαν τη χαρά:

  • να γνωρίσουν από κοντά εταιρίες και εκθέτες που παρουσίασαν τα τελευταίας τεχνολογίας καλλυντικά προϊόντα και μηχανήματα.
  • να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της κοσμητολογίας.
  • να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών.
  • συμμετάσχουν στο επιστημονικό συνέδριο με ομιλίες από καταξιωμένους ειδικούς και επιστήμονες.

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ τέθηκαν όλα τα ευαίσθητα, αλλά και εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, με επιστημονική, έγκυρη και ασφαλή ενημέρωση με σκοπό την ποιοτική αλληλεπίδραση και την ύπαρξη διαλόγου. Για το Συνέδριο ο ΠΣΑΜΚΑ είχε εξασφαλίσει εξαίρετες συνεργασίες με Επιστημονικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΠΑΔΑ, ΔΙΠΑΕ), Συλλογικούς Φορείς (ΟΣΕΔΑΕ, ΣΑΑΤΕ), Τοπικούς Συλλόγους Αισθητικών και έγκυρες ομιλίες από κορυφαίους επιστήμονες.

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ 30 κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις πρόσφεραν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα αγοράς και να προμηθευτούν με ασφάλεια τα καλλυντικά η τα μηχανήματα που επιθυμούσαν.

Ο πρόεδρος Ιωάννης Γαλάνης και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ καλωσόρισε τους επισκέπτες, συνεχάρη τους εκθέτες και τους ομιλητές και τόνισε τα εξής: «Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με όπλα τον επαγγελματισμό και τις άρτιες υπηρεσίες μας, υπερασπίζουμε την επαγγελματική μας ακεραιότητα απέναντι σε εκείνους που την αμφισβητούν. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια μας οδήγησαν να αλλάξουμε! Κάθε θετική αλλαγή ενισχύει τη μακροχρόνια βιωσιμότητα του κλάδου μας, εμπεδώνει την επαγγελματική μας συνείδηση και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ μας.»

Χαιρετισμό απηύθυναν οι: Μαγδαληνή Χουρίδου, πρόεδρος της ΟΣΕΔΑΕ, η Ελισάβετ Βιβιλάκη, Γ.Γ. του ΣΑΑΤΕ, η Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΠΑΔΑ Βασιλική Κεφαλά, η Κωνσταντίνα Φραγκοδημητροπούλου, πρόεδρος του ΣΕΠΑΕ, η διευθύντρια και καθηγήτρια του μεταπτυχιακού τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, τομέας Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΠΑΔΑ Αθανασία Βαρβαρέσου, ο καθηγητής και διευθυντής του μεταπτυχιακού του ΔΙΠΑΕ Αθανάσιος Παπαδόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου Βάκια Ιωαννίδου, ο Θεόδωρος Γιαρμενίτης πρόεδρος του ΠΣΒΑΚ, η Έφορος του ΔΣ Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Κυριακή Κοκονέζη και η δημοσιογράφος και υπεύθυνη των Αesthetics Αwards Άννα-Μαρία Παπίρη από τον όμιλο Boussias που ήταν χορηγός επικοινωνίας της 46ης Cosmoestetica.

Τα μηνύματα - συμπεράσματα του συνεδρίου ήταν η συνεκτικότητα, η εξωστρέφεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η προστασία των επαγγελματιών του κλάδου με την αλλαγή ενός δίκαιου νομικού πλαισίου καθώς και η συμμετοχή όλων στις εξελίξεις αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΜΚΑ: «Όλοι μαζί μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι.»

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2024

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
DERMATUDE META THERAPY
 
 

FREIHAUT THE ACTIVE - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ - ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED - ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ELITE RESOLUTION FACE LAB

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας
 
 
 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
 
 
 
dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2024)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
KLAPP COSMETICS
DERMATUDE