Γενική πρόσκληση για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στο Λίβανο

Η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στη καταστροφική έκρηξη, που σημειώθηκε στη Βηρυττό την Τρίτη 4/8/2020 και εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες. Επίσης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην ελληνική κοινότητα του Λιβἀνου για τον θάνατο μιας γυναίκας μέλους της κοινότητας, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τέσσερις τραυματίες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση στέκεται δίπλα στους αδελφούς μας στο Λίβανο, με όλες τις δυνάμεις της και δηλώνει την πλήρη της ετοιμότητα για άμεση υποστήριξη.

Ως εκ τούτου, η Ένωση καλεί τους Λιβανέζους που βρίσκονται στην Ελλάδα καθώς και τους φίλους Άραβες και Έλληνες, να συμβάλλουν με κάθε είδους βοήθεια, είτε σε ιατροφαρμακευτικά είδη είτε σε βασικά είδη διατροφής όπως σιτάρι, αλεύρι, δημητριακά και κονσέρβες μακράς διαρκείας όλων των ειδών.

Όντας σίγουρος ότι όλοι μαζί θα αρθούμε στο ύψος των  περιστάσεων, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας από τις συνέπειες της άνευ προηγουμένου τραγωδίας.

Ο Πρόεδρος

Ουαλίντ Ελίας

Επικοινωνία: Έλενα Φεγκάλι, Αντιπρόεδρος, Τηλέφωνο 6978286431, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Andre Khazoum, Ταμίας ,  Τηλέφωνο 6937220811, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ή οποιοδήποτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνολιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης.

https://www.facebook.com/groups/greeklebaneseculturalunion/ 

 

πηγή: https://m.facebook.com/groups/296399323768637?view=permalink&id=4118311601577371

 

Last modified onΤρίτη, 11 Αύγουστος 2020 11:54
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com