ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – Μήνυμα από τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Με πλήρη συνείδηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, πράγματα που προκύπτουν από την εκπαίδευσή μας, ως επαγγελματίες Υγείας, κλείνουμε τα κέντρα μας. 

Θεωρούμε, ότι το ίδιο θα κάνουν και τα ιατρεία, που ασκούν αισθητικές πράξεις, ελπίζοντας, ότι ενώ μένουν για εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών και μόνο, δεν θα κάνουν αποτριχώσεις ή άλλες παροχές ομορφιάς.

Πιστεύουμε επίσης, ότι το καταναλωτικό κοινό, έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης, και δεν δέχεται να επισκέπτεται τα υπόγεια και τα σπίτια, όπου παράνομα ασκείται το επάγγελμά μας, για φθηνές περιποιήσεις.

Εμείς, οι ειδικοί στην ομορφιά, οι αισθητικοί-κοσμητολόγοι, είμαστε νόμιμοι επαγγελματίες, που τηρούμε όλες τις προδιαγραφές. Τόσο του χώρου, όσο και της υγιεινής & της ασφάλειας. Γνώστες της αντισηψίας του δέρματος και των χεριών μας, της απολύμανσης των επιφανειών και των σκευών, της αποστείρωσης των εργαλείων, έχουμε φροντίσει, προ πολλού, να δουλεύουν όλα στην εντέλεια και να σας παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια.

Εμπιστευθείτε μας και μείνετε μαζί μας. 

Και τώρα στα δύσκολα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά. Θα μας βλέπετε στα social media, με προτάσεις. Τι να κάνετε κάθε μέρα για το δέρμα σας, για το σώμα σας.

Ραντεβού σε λίγες μέρες, όταν με το καλό, θα τελειώσουν τα μέτρα και όλοι υγιείς και χαρούμενοι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. 

 

Last modified onΠέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 15:49
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com