Ο ΣΕΠΑΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Εκδρομή και Σεμινάριο στην ορεινή Αρκαδία 2, 3, 4 Απριλίου - Πρόγραμμα εκδρομής - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ  (2103213921 & 6948524050 )

Ο ΣΕΠΑΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

Εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία

2, 3, 4  Απριλίου

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΕΠΑΕ, Σταδίου 39 – Αθήνα, στις 8.30πμ. 

Αναχώρηση στις 9.00 π.μ, με  προορισμό την  ΒΥΤΙΝΑ. Επίσκεψη στην πολύ ιδιαίτερη εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, στον Αρχαιολογικό χώρο της ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ, καθώς και στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΨΙΑΣ.

Εγκατάσταση  το απόγευμα στο ξενοδοχείο SELENI SUITES. Θα σεργιανίσουμε τα γραφικά δρομάκια της Βιτύνας, θα επισκεφτούμε τον Άγιο Τρύφωνα τον πολιούχο της περιοχής και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για το δείπνο.

Η Βυτίνα, είναι το πιο φημισμένο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου  στο Βόρειο Μαίναλο στα 1050 μ. Είναι πολύ κοντά στην Οστρακίνα, όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο του υπέροχου αυτού βουνού. 

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Μετά το πρωινό ακολουθούμε τη διαδρομή προς ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ όπου επισκεπτόμαστε το ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τη γραφική ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ όπου βρίσκεται η γνωστή ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ.  Συνεχίζουμε προς ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ  με κατεύθυνση το γνωστό σε όλους μας  ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ. Τόσο η Δημητσάνα όσο και η Στεμνίτσα αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Πελοποννήσου  με ασκηταριά, πέτρινα γεφύρια, νερόμυλους, μπαρουτόμυλους και επιβλητικά μοναστήρια. Σε αυτή τη γωνιά της Αρκαδίας η αρχιτεκτονική και η φύση συνδιάζονται μοναδικά.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο «SELENI SUITES» και δείπνο.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση των δωματίων και αναχώρηση για Αθήνα.

Άφιξη στην Αθήνα μεσημέρι 13.00 -  14.00, ανάλογα την ώρα που θα ξεκινήσουμε το πρωί. Στάση και ξενάγηση στη ΝΕΜΕΑ αν δεν έχει συμπεριληφθεί στο περιεχόμενο της πρώτης μέρας.

180€ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ / άτομο, ανεξάρτητα αν έρθει με δικό του μέσον. Παιδιά μισή τιμή. 

50 άτομα συνολική συμμετοχή. 

 

Last modified onΤρίτη, 22 Μάρτιος 2016 08:27
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com