Σεμινάριο για Αισθητικούς: HOLISTIC FACE ART 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 12 ΩΡΩΝ 

15/2/2020 
10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. Theory-Practice 
και
16/2/2020 
10:00 π.μ. - 4:00 μ.μ. Theory-Practice 

Μαρία Κάπαρη, Αισθητικός-Κοσμητολόγος ΤΕΙ Α

Σε τι αφορά:

Ασιατικές τεχνικές ενοποιημένες σε μια συνεδρία ολιστικού αντιγηραντικού lifting με εξαιρετικά αποτελέσματα ενεργοποίησης κολλαγόνου-ελαστίνης, εξάλειψης των ρυτίδων, ανόρθωσης του οβάλ του προσώπου και βαθιάς αναζωογόνησης σε όλα τα επίπεδα.

Μαθαίνουμε μία blending μέθοδο ευεξίας και ανάτασης σε ενεργειακό επίπεδο και σε επίπεδο μυών και συνδετικού ιστού προσώπου,τριχωτού κεφαλής, λαιμού και ντεκολτέ είναι το Holistic face art.

Οι τεχνικές απελευθέρωσης μπλοκαρισμάτων του συνδετικού και μυϊκού ιστού δίνουν άμεσο, εμφανές αποτέλεσμα ανόρθωσης των γραμμών του προσώπου, μείωσης των ρινοπαρειακών αυλάκων, αύξησης της σφριγηλότητας του δέρματος, αλλαγής της χροιάς του δέρματος καθώς ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει η ποσότητα οξυγόνου στους ιστούς.

Στο τριχωτό της κεφαλής θα εφαρμόσουμε τους ίδιους χειρισμούς οι οποίοι ανακουφίζουν ημικρανίες και πονοκεφάλους, προάγουν την καλή όραση, ρυθμίζουν τον ύπνο και δυναμώνουν την μνήμη καθώς είναι τεχνικές anti-stress που συνδυάζονται με διαφραγματική αναπνοή και χρωματοθεραπεία. Στην μέθοδο αυτή θα εφαρμόσουμε επίσης ασιατικές τεχνικές από την Ιαπωνία και την Κίνα με χειρομαλάξεις και πετρώματα που λειαίνουν το δέρμα, ανορθώνουν τους μύες, αποβάλλουν τις τοξίνες, ενεργοποιούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, απελευθερώνουν τις εντάσεις από τον επιβαρυμένο αυχένα και πλάτη και κατά συνέπεια εξασφαλίζουν ένα υγιές, νεανικό δέρμα με πολλαπλά οφέλη στο νευρικό σύστημα του ανθρώπου.

Η ολιστική αυτή μέθοδος δίνει την αίσθηση του rebirthing και εφαρμόζεται με λεπτής υφής, φυτικά έλαια σε όλες τις ηλικίες και στα δύο φύλα.

Πού διεξάγεται:

Κέντρο Αισθητικής και Διαιτολογίας ΝΕΦΕΡ. Λ. Βουλιαγμένης 429. Ηλιούπολη. 200 μέτρα από το ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολης.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

2109914115, 6948524050

Τιμή συμμετοχής σε σεμινάριο:

150€, είναι απαραίτητη η προκαταβολή για τη συμμετοχή σας. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δίνονται σημειώσεις και βεβαιώσεις. Επιτρέπεται η βιντεοσκόπηση.

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020 13:04
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com