Αισθητική σήμερα

Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

Επαγγελματικές θεραπείες προϊόντων

LIPOTECH

Μια σειρά που χρησιμοποιεί ειδική θερμογονική τεχνολογία. Η θερμότητα που παράγεται λαμβάνει χώρα εσωτερικά ενώ η θερμοκρασία της εξωτερικής επιφάνειας του δέρματος παραμένει σταθερή.

Η LIPOTECH ενισχύει την κυκλοφορία και αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή θεραπείας, ενισχύοντας τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και ενεργών συστατικών για άμεσο αποτέλεσμα στην λιποδιάλυση. Βασισμένη σε διαδικασίες αγγειοδιαστολής που μπορούν να βελτιώσουν τη μικροκυκλοφορία, να τονώσουν το δέρμα και να προκαλέσουν άμεσες αντιδράσεις που θα εξαλείψουν το λίπος. 


PRO LIPOTECH LIPOBURN ACTIVE

Αγώγιμο τζελ με Θερμογόνο παράγοντα και λίποδιαλυτικό αποτέλεσμα.
Τα ειδικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, ενθυλακωμένα σε νιοσώματα, έχουν λιπολυτική και αγγειό -προστατευτική δράση, χάρη στην παρουσία καρνιτίνης, εκχύλισμα DROCERA RAMANTACEA που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, ενισχύοντας τη δράση ανάπλασης στη σιλουέτα. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους.

PRO LIPOTECH FIBROSTRONG ACTIVE

Εμπλουτισμένο με ενεργά αποστραγγιστικά και λιπολυτικά συστατικά.
Χάρη στην παρουσία του BUTCHER’S BROM , της καφεΐνης και του ιωδίου, που ενθυλακώνονται σε νιο-σώματα, ενισχύει τη μείωση και την απαλλαγή της φλεγμονής του λιπώδους καθώς και στη διαδικασία της λιποδιάλυσης.

Ένα εξαιρετικό βοήθημα στην αποκλειστική θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας, του οιδήματος, της αναδιαμόρφωσης του λίπους.

PRO LIPOTECH ACTIVE VIAL

 

Χάρη στη συνεργιστική δράση των λιπολυτικών και των ενεργών συστατικών, αυτοί οι υπέρ-συμπυκνωμένοι οροί βοηθούν στην κινητοποίηση του λίπους στον λιπώδη ιστό, καθιστώντας το πιο εύκολα διαθέσιμο ως «καύσιμο» για τη δημιουργία ενέργειας.

PRO LIPOTECH SOS CRITICAL ZONE RED NATURAL CLAY

100% φυσική μάσκα ορυκτών, ιδανική για τη θεραπεία του τοπικού λίπους.
Εξαιρετικά πλούσια σε ιχνοστοιχεία, όπως κάλιο , ασβέστιο, μαγνήσιο και πυρίτιο. Ο πηλός παίρνει το χαρακτηριστικό του χρώμα από την τεράστια ποσότητα οξειδίου του σιδήρου που περιέχει, τα οποία ενθαρρύνουν την ανανέωση των επιθηλιακών κυττάρων.
Ενισχύει τη μικρό -κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και ειδικότερα, βοηθά στην αποβολή του οιδήματος και της συσσώρευσης υγρών.

PRO LIPOTECH HOT BODY WRAPS

Θερμογονικά wraps που δρουν αποτελεσματικά και άμεσα στη καύση του τοπικού λίπους. Ο πράσινος καφές διεγείρει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών. Λειτουργεί σε συνέργεια με την centella asiatica και τον ανανά για την τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας, χάρη πάνω απ' όλα στην παρουσία της βρωμελίνης, ενός πρωτεολυτικού ενζύμου που μειώνει τον σχηματισμό τοπικού οιδήματος.


ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ LIPOTECH

HYALURONIC LIPOTECH BODY CREAM

Θεραπεία σοκ, που υποστηρίζει άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο, καταπολέμα το τοπικό πάχος και σμιλεύει το σώμα.
Πραγματοποιούνται με ειδικά θερμογόνα μόρια και συγκεκριμένα ενεργά συστατικά που δρουν απευθείας στα λιποκύτταρα, ενισχύουν τη μικρο-κυκλοφορία και αποβάλλουν τη περίσσεια υγρών και τοξινών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά διεγείρουν την αποικοδόμηση των τοπικών εναποθέσεων λίπους και βοηθούν στην τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας για να βοηθήσουν στην αποβολή υγρών και τοξινών.

ΘΕΡΜΟΓΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το θερμογόνο μόριο στο (Benzyl nicotinato), ενεργοποιεί μια απόκριση των ιστών για αυξημένη διείσδυση λιπολυτικών δραστικών συστατικών

ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

Η θερμική κρέμα LIPOTECH υψηλής ευκρίνειας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί και στους τρεις μηχανισμούς που εμπλέκονται στο μεταβολισμό του λίπους: , λιπογένεση και λιπόλυση.

 


NOVACELL

Θεραπείες σοκ που πρέπει να ακολουθήσετε εύκολα στο ινστιτούτο αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό πολλών τύπων υαλουρονικού οξέος για πιο λείο, απαλό και ελαστικό δέρμα και εμπνευσμένη από τις αρχές της φυτοθεραπείας, η NOVACELL καλύπτει τις πολλές ανάγκες όσων αναζητούν μια πλήρη, εντατική θεραπεία για το σώμα, η οποία καταπολεμά και προλαμβάνει τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Η προσέγγιση μας

ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

"Η φυτοθεραπεία είναι ιατρική επιστήμη η οποία ασχολείται με τα βιολογικά εκχυλίσματα των φυτών και των παραγώγων τους, προκειμένου να θεραπεύσει ή να αποτρέψει μια σειρά παθήσεων, κυρίως σε παθολογικά προβλήματα που αφορούν όλα τα έμβια όντα.
Η χρόνια ερεύνα της επιστήμης της φυτοθεραπείας και σε συνδυασμό με την επιστήμη της κοσμετολογίας, έφερε την επανάσταση στις νέας γενιάς προσεγγίσεις για τις θεραπείες της αισθητικής προσώπου και σώματος."

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ- ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια θεμέλια ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό και ειδικότερα για το δέρμα.
Χάρη στην δομή του, το υαλουρονικό οξύ επαναφέρει τη βιολογική λειτουργία των κυττάρων, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, αυτόλογο μέσον ενυδάτωσης μεταξύ των ιστών, το οποίο ενισχύει την διαδικασία αποβολής των τοξινών, βοηθάει στη διείσδυση των ενεργών συστατικών, δίνοντας στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας ένα ολοκληρωμένο και με διάρκεια αποτέλεσμα.

 

 

 

PRO NOVACELL DRAIN ACTIVE

Αγώγιμο gel με αποστραγγιστικά, ενεργά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας. Η ελαφριά υφή το καθιστά ιδανικό για μασάζ καθώς και για τη μεταφορά των ενεργών συστατικών μέσω του δέρματος. Η Εσκίνη και ο κισσός σε μορφή λιποσώματος βοηθούν στην τόνωση της διάθεσης τοξινών και διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας κυρίως το πρήξιμο και τη συσσώρευση υγρών.

PRO NOVACELL ACTIVE VIAL

Υπέρ-Συμπυκνωμένος ενεργός ορός σε μορφή φιαλιδίου. Τοπική δράση για την καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας και της συσσώρευσης υγρών. Τα ενεργά φυτικά συστατικά συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποβολής των μεταβολικών αποβλήτων και των τοξινών, για μια αποτοξινωτική δράση. Η καφεΐνη και η καρνιτίνη διαλύουν τα λιπαρά ιζήματα, βοηθώντας στην αποβολή και την καύση τους. Η Escin και το equisetum ενισχύουν τα τοιχώματα των τριχοειδών, βελτιώνοντας τον συνδετικό ιστό των αγγείων και ενισχύοντας την αποστράγγιση του υγρού. Εξαιρετικό για την κυτταρίτιδα σταδίου 1 (οίδημα) ή σταδίου 3 (μαλακή).

PRO NOVACELL COLD BODY WRAPS

Καλλυντική θεραπεία για την καταπολέμηση των αντιαισθητικών επιπτώσεων της κατακράτησης υγρών και της διαδικασίας κυτταρίτιδας. Το δέρμα γίνεται εξαιρετικά λείο και μεταξένιο στην αφή και η φιγούρα δείχνει σμιλεμένη, χάρη στην επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας.
ΨΥΧΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ | Εκτός από τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης, η αποστραγγιστική δράση του NOVACELL COLD BODY WRAPS είναι εγγυημένη. Οι κύριες ιδιότητες περιλαμβάνουν:
Άμεσο αποτέλεσμα ψύξης | λόγω της ενεργοποίησης των υποδοχέων που αντιδρούν στη θερμοκρασία του δέρματος.
Αποσυμφορητικό και ιδιότητες κατά της φαγούρας.
Με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ
Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Διατηρεί τη δομή και την αντίσταση των ιστών, συμβάλλοντας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Μια μεγάλη βοήθεια στην καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας: η στιβάδα του δέρματος χαρακτηρίζεται από 95% κολλαγόνο και είναι η διάσπαση αυτών των ινών που προκαλεί το φαινόμενο της φλούδας πορτοκαλιού. Ως εκ τούτου, βελτιώνει την όψη της φλούδας πορτοκαλιού με συσφικτική δράση και εξαιρετική ενυδάτωση.

ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ

Αντιοξειδωτική δράση: ικανή να καταπολεμήσει τη δράση των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει το δέρμα, χάρη στην ενυδατική, καταπραϋντική και προστατευτική του δράση. Εξαιρετικό και ως απολεπιστικό, αφού είναι σε θέση να απαλύνει τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ως εκ τούτου προάγοντας την αναγέννηση των ιστών. Θεραπευτική δράση: ικανή να ενισχύσει την επούλωση μικρών κοψιμάτων, και τραυματισμών.

PRO NOVACELL BODY THERMAL WRAPS

Επαγγελματική θεραπεία που συνιστάται ιδιαίτερα για την καταπολέμηση της ινώδους κυτταρίτιδας, την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και τη σμίλευση του σώματος . Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστη ζέστη.

ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ

Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

Ισχυρό ενεργό δραστικό συστατικό που περιέχει πιπερίνη, γνωστό κυρίως για τη λυπολιτική του δράση (χρησιμοποιείται σε πολλά συμπληρώματα διατροφής για την «καύση λίπους»). Είναι σε θέση να αναστέλλει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. 

Στην ιατρική της Αγιουρβέδα χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση της διείσδυσης άλλων δραστικών συστατικών.

ΘΕΟΦΥΛΛΗΝΗ

Ουσία που είναι εξαιρετικά παρόμοια, από δομική και φαρμακολογική άποψη, με την καφεΐνη και τη θεοβρωμίνη. Βρίσκεται στα φύλλα τσαγιού, καφέ και στους κόκκους κακάο. Ο μηχανισμός λιπολυτικής δράσης του είναι παρόμοιος με αυτόν της καφεΐνης. Ενισχύει τη διέγερση των λιποκυττάρων και την απελευθέρωση ενέργειας ως αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι η θεοφυλλίνη διεγείρει τη λιπόλυση.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Αποτελεσματικό συστατικό για τη μείωση του σχηματισμού οιδήματος και επομένως της κατακράτησης υγρών. Η προστατευτική του δράση, χάρη στις προανθοκυανιδίνες, σταθεροποιεί τα τριχοειδή αγγεία, και αποτρέπει την οποιαδήποτε αύξηση της διαπερατότητας, για αυτά τα εξαιρετικά λεπτά αιμοφόρα αγγεία. Οι προανθοκυανιδίνες σταθεροποιούν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας τη μήτρα του αγγειακού συνδετικού ιστού.

PRO NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική συνεργιστική δράση βάση των αρχών της φυτοθεραπείας με σκοπό την καταπολέμηση και την πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένη με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CENTELLA, ΚΑΦΕΪΝΗ, GUARANA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό

ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Μια τέλεια κρέμα για μασάζ μόνη της ή μετά τη χρήση του NOVACELL DRAIN ACTIVE.

NOVACELL ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική δράση για τη συνέργεια των αρχών της φυτοθεραπείας και την καταπολέμηση και πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας στην θεραπευμένη περιοχή μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό.

ΟΦΕΛΗ

Βοηθά στην καταπολέμηση του αντιαισθητικού προβλήματος της κυτταρίτιδας
Αποτρέπει τη συσσώρευση υγρών
Αφήνει το δέρμα να φαίνεται σφριγηλό και βελούδινο απαλό στην αφή
Αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη.
ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή που αντιμετωπίζεται μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για εντατική θεραπεία, συνδυάστε την ΚΡΕΜΑ και το VIAL. 

TONE UP

Μια ενεργή θεραπεία κατά της χαλάρωσης του δέρματος με πρωτόκολλα θεραπείας για το κέντρο αισθητικής αλλά και ειδικά προϊόντα αγωγής για το σπίτι. Η σειρά βασίζεται σε στοιχεία νέας γενιάς όπως το DMAE. Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος ,Νιοσώματα με ξιμενινικό οξύ και γλαυκίνη και Ολιγοπεπτίδια. Προσθέτει άμεσα τόνο και παχύτητα, Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα, Προσθέτει ελαστικότητα και αυξάνει την αντίσταση των ιστών.
Μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που μελετήθηκε για να δράσει στη φυσική χαλάρωση του δέρματος που προκαλείται από το πέρασμα των ετών ή από ορμονικούς και μεταβολικούς παράγοντες.
Κάθε πελάτης μπορεί να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη φροντίδα σώματος που περιλαμβάνει ένα ή και περισσότερα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Προσθέτει τόνωση και πάχυνση του δέρματος
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
Διατηρεί την ενυδάτωση
Προστατεύει τον ιστό
Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα
Προσθέτει ελαστικότητα και αυξήστε την αντίσταση των ιστών
Παρέχει μια δράση επανεπιθηλιοποίησης. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ?

Οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει μόρια νερού, το υαλουρονικό οξύ, έχει ισχυρή ενυδατική δράση στους ιστούς και ως εκ τούτου είναι σε θέση να επανενεργοποιήσει τη λειτουργία των κυττάρων, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και βοηθώντας στην καλύτερη σύνδεση των στρωμάτων του δέρματος μεταξύ τους.
Η ταυτότητα του υαλουρονικού οξέος οργανώνεται σε μακρομόρια, σχηματίζοντας μια δυναμική δικτυωτή δομή που βρίσκεται στους χώρους μεταξύ των ινών κολλαγόνου.
Αυτή η δομή διατηρεί το σχήμα και τον τόνο του ιστού. Οι ίνες κολλαγόνου, που αλληλοεπιδρούν με την τεράστια ποσότητα άλλων μορίων της εξωκυτταρικής μήτρας, παρέχουν μεγαλύτερη αντίσταση στις εντάσεις και μια σημαντική ιξωδο-ελαστική δράση. Φυσικό γέμιστα για το χαλαρό δέρμα
Παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα Body Lifting χαρίζοντας άμεση τόνωση στο δερματικό ιστό.
Παράλληλα με το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ένας άριστος συνδυασμός με μια τεράστια δεξαμενή γεμάτη από τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά νέας γενιάς!

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ TONE UP


ESSENTIAL REVITALIZING BODY PEELING

Μείγμα οξέων που μελετήθηκε για να διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και να δώσει νέα ζωτικότητα στον ιστό.
Κατασκευασμένο με 3 pH, λειαίνει και διεγείρει τη φυσική του αναγέννηση. Εξαιρετικό για τη θεραπεία ακόμη και του πιο άτονου, ώριμου ή με έντονη αφυδάτωση δέρματος.
Ενεργά συστατικά 
Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος ενυδάτωση \ ελαστικότητα

AZELAIC, MANDELIC, LACTIC AND GLYCOLIC ACID

Μείγμα οξέων σχεδιασμένο για λείανση, αναγέννηση και απολέπιση ακόμη και των πιο άτονων επιδερμίδων. Το επιλεγμένο μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στο γλυκολικό οξύ, η απολέπιση θα διεγείρει τους ινοβλάστες κάνοντας τον ιστό πιο τονωμένο και σφριγηλό.

ELASTIΝ

Φυσική θεμελιώδης πρωτεΐνη του δέρματος που διατηρεί τον ιστό ελαστικό και εύκαμπτο, ικανό να ανακτήσει το σχήμα του μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης όπως στο στάδιο της ανάπτυξης, στην εγκυμοσύνη ή σε περίπτωση απώλειας ή συσσώρευσης μεγάλου βάρους. Αποτρέπει ραγάδες.

PROLINE

Γνωστή για τις υπέροχες αντιγηραντικές της ιδιότητες. Έχει επίσης ενυδατικές, αναζωογονητικές και ιδιότητες άμεσης αποκατάστασης του δερματικού ιστού, που την καθιστούν ιδανική για τη θεραπεία ώριμου δέρματος που έχει μεγάλη χαλάρωση.

ACTIVE VIAL

Εντατική και αποτελεσματική θεραπεία για την αποκατάσταση του τόνου και της σφριγηλότητας στο δέρμα.
Ιδανικό για χρήση με διαδερμικές θεραπείες. Η φόρμουλά του δρα σε βάθος δίνοντας δομή και ελαστικότητα.
Αυτή η θεραπεία σοκ στοχεύει στην ενίσχυση συγκεκριμένων περιοχών, πραγματοποιώντας στοχευμένη δράση ενάντια στη χαλάρωση και ανύψωση του ιστού του δέρματος(body lifting)
Ενεργά Συστατικά
Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος
ενυδάτωση \ ελαστικότητα
PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE- 2
Σύσφιξη \ Ανάπλαση
GREEN TEA GLICOLIC EXTRACT
Αποστράγγιση| Αντιοξείδωση
ΓΛΥΚΙΝΗ
Αναγέννηση | Γέμισμα
ALLANTOIN
Επανεπιφανειοποίηση | Ανάπλαση δέρματος
PROLINE
Συντήρηση| Ελαστικότητα


PRO TONEUP FIRMING ACTIVE
Ενεργό gel με συσφικτική δράση. Αναστέλλει τα ένζυμα που αποδομούν το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Μετατρέπει την απώλεια λιπώδους ιστού σε τόνο, μειώνοντας ορατά τα αντιαισθητικά δερματικά προβλήματα που φυσιολογικά εντοπίζονται στο δέρμα μετά την απώλεια βάρους, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας υγρών.
ΧΡΗΣΗ:
Χρησιμοποιήστε το ως αγώγιμο gel σε συνδυασμό με τα φιαλίδια tone up active vial , χρησιμοποιώντας μηχάνημα electroporetor ή RF ή κάντε μασάζ με το χέρι για σύσφιξη των περιοχών που έχουν πρόβλημα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ
Μικρομοριακό με συσφικτική δράση για καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών και προστασία του δέρματος από τη εξάτμιση του νερού.
ΞΙΜΕΝΥΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΓΛΑΥΚΙΝΗ
Περιέχει νιοσώματα με Ξιμενινικό οξύ και Γλαυκίνη, που συνιστώνται για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν έχει σημαντική αναπλαστική και συσφικτική δράση και αυτό το καθιστά ικανό να καταπολεμά και να αποτρέπει τα σημάδια του χρόνου στις μικροδομές του δέρματος.
ΟΛΙΓΟΠΕΠΤΙΔΙΑ
Μια αλυσίδα αμινοξέων που δημιουργείται στο εργαστήριο και χρησιμοποιείται ειδικά για την αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή ελαστίνης, η οποία είναι η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος.

 


PRO TONEUP BODY WRAPS
Επαγγελματική θεραπεία σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.
Αυτά τα Body Wraps είναι μια εξαιρετική απάντηση για όσους αναζητούν ορατά, ασφαλή αποτελέσματα.
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα θα φαίνεται πιο τονωμένο και συμπαγές.
Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστα δροσερή αίσθηση, συσφίγγοντας τον δερματικό ιστό.
ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
DMAE
Φυσική ουσία που παράγεται από τον εγκέφαλο, πρόδρομος της ακετυλοχολίνης. Η τοπική εφαρμογή του αυξάνει γρήγορα την ποσότητα της διαθέσιμης ακετυλοχολίνης και αποκαθιστά τον φυσιολογικό μυϊκό τόνο. Ο ιστός του προσώπου και του σώματος αποκτά πιο αιχμηρά, καλύτερα καθορισμένα περιγράμματα, δείχνοντας νεότεροι από την αρχή.

FENUGREEK ΜΗΡΥΛΟΓΡΑΦΟΣ ή Δενδρολίβανο
Το Fenugreek ενισχύει το σχηματισμό και τη συντήρηση του συνδετικού ιστού και για το λόγο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσφίξει το ώριμο δέρμα ή το δέρμα που καταπονείται από το κρύο ή την κούραση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύσφιξη του δέρματος στο στήθος και στο ντεκολτέ. Συνιστάται για την ενίσχυση της παροχέτευσης των ιστών.
FERMENTED RICE WATER
Νερο που έχει υποστεί ζύμωση
Χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και στη σημαντική ενυδάτωση και τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, το νερό που έχει υποστεί ζύμωση ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό το εκχύλισμα είναι σε θέση να εντείνει την πυκνότητα του χορίου και να μειώσει την αποικοδόμηση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών, για έναν πιο συμπαγή, τονωμένο και γεμάτο ιστό.

FIRMING BODY CREAM 500ml
Μια εξαιρετικά θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος, διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και τονωμένο.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμης επιδερμίδας, έντονης ξηρότητας και για όσους υφίστανται ισχυρή μείωση βάρους.
Η πλούσια και κρεμώδης υφή του το καθιστά επίσης κατάλληλο για παρατεταμένα μασάζ.
Τονίζει το κουρασμένο δέρμα δίνοντάς του μια σφριγηλή και βελούδινη εμφάνιση στην υφή.
COOL TONING GEL 500ml
Μια ειδική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στο σώμα μας, άμεση αποστράγγιση τόνωση, αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τρόπο ζωής, από τον πιο δυναμικό πελάτη έως τον πιο αδρανή.
Επιπλέον, το αναγεννητικό του αποτέλεσμα είναι ιδανικό μετά από μια αθλητική δραστηριότητα και για να αντιμετωπίσετε ένα μακρύ κουραστικό ταξίδι.
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Τέλειο ως τζελ κλεισίματος ή ως τζέλ για παρατεταμένο επαγγελματικό μασάζ

 

ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ TONE UP
ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ BODY CREAM
Ιδιαίτερα θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που εξουδετερώνει τη χαλάρωση του δέρματος.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμου δέρματος, ισχυρής ξηρότητας και για όσους υποβάλλονται σε ισχυρή μείωση βάρους (ως εντατική διατροφή ή εγκυμοσύνη)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό
Το δέρμα είναι συμπαγές και βελούδινο στην αφή
Χάρη στην κρεμώδη και πλούσια υφή του, είναι ιδανικό για μεγάλης διάρκειας και έντονου μασάζ.

ΣYΣTATIKA

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του μασάζ.

ΤΡΙΠΕΠΤΙΔΙΟ

Διεγείρει την παραγωγή ΗΑ με ογκομετρικό και αναμορφωτικό αποτέλεσμα. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος για ένα ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΟΥΝΔΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΜΑΝΘΑΛΙΑΣ

Ένα μείγμα εκχυλισμάτων από καφέ φύκια αποτοξινώνει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου

JOJOBA OIL, ALMONDS ΚΑΙ SHEA BUTTER

Μίγμα θρεπτικών ελαίων πλούσια σε βιταμίνη Ε και τέλειους συμμάχους για να διατηρηθεί η σωστή ελαστικότητα ακόμη και στο πιο ώριμο δέρμα.


COOL TONING GEL

Μια αναζωογονητική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στα πόδια μια άμεση και μακροχρόνια αίσθηση ανακούφισης
Χάρη στην υψηλή ποιότητα των εκχυλισμάτων, αποκαθιστά την ενέργεια και τη ζωτικότητα στο σώμα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα
Σύσφιξη δερματικού ιστού
Κατάλληλο για κάθε τρόπο ζωής
Ιδανικό μετά από αθλητική δραστηριότητα
Υπέροχο μετά από ένα μεγάλο, κουραστικό ταξίδι

OVERNIGHT TONE BIPHASIC PEELING

Διφασικό πήλινγκ με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας
Απολέπιση με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και απαλό το επόμενο πρωί .

ΟΞΙΝΗ ΦΑΣΗ: Μανδελικό οξύ και αζελαϊκό οξύ για να εξομαλύνει και να διεγείρει τον κύκλο εργασιών. Ιδανικό για να διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Το λάδι αβοκάντο, το τριαντάφυλλο mosqueta και η bisabolol (κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου από το γερμανικό χαμομήλι), είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τη νυκτερινή αναγέννηση ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη.
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.
Το δέρμα είναι σφικτό, ενυδατωμένο και βελούδινο στην αφή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
με υψηλό μοριακό βάρος.
Αφήστε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα στη διαδικασία απολέπισης και στην κυτταρική ανανέωση.

ΑΖΕΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ
Αυτό το μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση, αναζωογονεί τον ιστό και διευκολύνει την απορρόφηση των ιστών. Το μανδελικό οξύ έχει αποχρωματιστικές ιδιότητες.

EXTRACT OF MICROALGAE

(υδατικά εκχυλίσματα μικροφυκών εμφανίζουν αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση)

Χρονοβιολογικός ενεργοποιητής που τονώνει, δυναμώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

PRECURSOR OF COLLAGEN - Ενεργοποιητής κολλαγόνου

Αποτρέπει το σχηματισμό ραγάδων και διατηρεί τη σφριγηλότητα του ιστού για όσους ακολουθούν δίαιτες.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

Ανακινήστε τη φιάλη μέχρι να αναμιχθούν οι δύο φάσεις και έπειτα ψεκάστε στις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία και κάντε μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση. Κρατήστε το όλη τη νύχτα, το πρωί καθαρίστε σχολαστικά και συνεχίστε με τη συνήθη ρουτίνα θεραπείας. Συνιστάται να εφαρμόζετε το διφασικό προϊόν 3 φορές την εβδομάδα, έως ότου ολοκληρωθεί .

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Υπερθετική εντατική θεραπεία που βοηθά στη βελτίωση του τόνου του δέρματος.
Η σύνθεση του σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τη φυσική σύσταση του ιστού και να αποτρέψετε το σχηματισμό ραγάδων.
Η ελαστική του φύση το καθιστά ιδανική θεραπεία μετά την εγκυμοσύνη και για αθλητές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενυδατική δράση
Ελαστική δράση
Εύκολη εφαρμογή
Ταχεία απορρόφηση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για την ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος.

PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE2:

Διεγείρει την παραγωγή HA και καταπολεμά την έλλειψη σφριγηλότητας του δέρματος. Αυτή η διπλή δράση δίνει μια πιο δομημένη και πιο στιβαρή εμφάνιση στο χόριο.

GREEN TEA GLYCOLIC EXTRACT

Για αποστράγγιση και αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την τονωτική δράση του φιαλιδίου μειώνοντας τη συσσωρευμένη σκωρία, δίνοντας στον ιστό μια ζωτική πτυχή

ALOE VERA ΚΑΙ ALLONTOIN

Τέλειο μείγμα ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και επανεπιτομής που προστατεύει τον ιστό μας από εξωτερικές επιθέσεις, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και αποτρέπει την απολέπιση.

 

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η MEDIKA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία ιατρικών μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης αφοσιωμένη στην αισθητική ιατρική.

Βραβευμένη, με πιστοποιήσεις ευρεσιτεχνίας, ISO 13485 Σύστημα ελέγχου ποιότητας και πιστοποιήσεις CE medical device.

Η εταιρεία οφείλει τη δυναμική της εξέλιξη στη διεπιστημονική γνώση της ομάδας της, στην πολυετή εμπειρία της, στη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά της είναι η χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων στα προϊόντα της. Το υλικό Corian ® (κατά των μικροβίων και βακτηρίων ) και η μοναδική σχεδίαση είναι τα σημεία αναφοράς της.

Η εταιρεία μας, MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness,  με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων MEDIKA καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία ιατρικής αισθητικής με:

 • Εκπαιδευτικά workshop’s
 • Ειδικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα
 • Με την εγγύηση του εξειδικευμένου service από τεχνικούς ιατρικής τεχνολογίας, που με επιτυχία τόσα χρόνια αξιόπιστα ή εταιρεία μας παρέχει.
 • Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς, πτυχιούχους αισθητικούς και πτυχιούχους ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε ιατρικά μηχανήματα αισθητικής καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής.
 • Φροντίδα μετά την εκπαίδευση - Ο εκπαιδευτής είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση διευκρινήσεων ή ακόμα και συμβουλών για πιο εξατομικευμένα πρωτόκολλα σχετικά με τις θεραπείες που αφορούν την κάθε εξειδικευμένη συσκευή MEDIKA.

Με εκτίμηση

Για την MEDIKA GREECE

Αντώνης Γκούμας

 

 

 

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ τκ. 11142 Ελλάδα

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο: 2102910061
website: https://www.medika.gr

 

Σε έντονα αναπτυσσόμενο τομέα, όπως η αισθητική και η αισθητική ιατρική, δεν αρκεί η κάλυψη των αναγκών των πελατών, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπονται τα θέλω τους και να προσφέρουμε καινοτομία. Μια επανάσταση που προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια γρήγορη και ανώδυνη λύση για να βελτιώσουν την ομορφιά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η KSURGERY αναπτύσσει και παράγει αποστειρωμένα filler υαλουρονικού οξέος, fillers σώματος, πίλινγκ, και καλλυντικά προϊόντα θεραπειών προσώπου και σώματος για το κέντρο αισθητικής, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι πιστοποιημένοι για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας III και κατηγορίας IIa. Προϊόντα αισθητικής ιατρικής που ξεχωρίζουν ως προς την ασφάλεια, την ευκολία εφαρμογής, τη διάρκεια της θεραπείας και τα εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Με ιδιόκτητα εργαστήρια έρευνας

Σε μόλις δέκα χρόνια, αυτό το όραμα έγινε ακόμη πιο ισχυρό δημιουργώντας τα δικά τους εσωτερικά τους εργαστήρια έρευνας και παραγωγής R&D, προσφέροντας όλο και πιο καινοτόμες, αποκλειστικές και αποτελεσματικές φόρμουλες από τη σύνθεση στη συσκευασία.

Ποιότητα και ασφάλεια

Η εγγύηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας Η εταιρεία KSURGERY εργάζεται καθημερινά για να εγγυηθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής της συμμορφώνονται με την Πιστοποίηση UNI EN ISO 13485 για την Παραγωγή Ιατρικών Συσκευών και την Πιστοποίηση UNI EN ISO 22716 παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών. Οι βασικές συνεργασίες και συνεργασίες με πανεπιστήμια αποδεικνύουν την μοναδικότητα της εταιρείας, η οποία βασίζεται στην επιστημονική αριστεία, τη συνεχή ανάπτυξη και την υψηλής ποιότητας παραγωγή.

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

 

Με βάση αυτά τα στοιχεία και τα αποτελέσματα, τα εργαστήρια της KSURGERY δημιούργησαν τα SYN.

Μια σειρά βιώσιμων αντηλιακών προϊόντων ικανών να συνδυάζουν την προστασία του δέρματος με το σεβασμό στις θάλασσες και τους κοραλλιογενείς υφάλους.

«Προστατέψτε το δέρμα σας, σεβαστείτε τους ωκεανούς» με φιλικές προς το περιβάλλον φόρμουλες.

 

 • Αντιηλιακά συστατικά νέας γενιάς που σέβονται το περιβάλλον, χωρίς αρνητικές επιδράσεις σε αυτό.
 • Φιλικό προς το θαλάσσιο περιβάλλον

Αντιηλιακή φροντίδα: βιώσιμη προστασία ζωτικής σημασίας

Γι' αυτό στη σειρά αντηλιακών μας SYN, δεν υπάρχουν προστατευτικά συστατικά όπως το octinoxate και η oxybenzone, τα οποία αναγνωρίζονται ότι επηρεάζουν αρνητικά τα κοράλλια.

Χωρίς περιττές λύσεις και βιώσιμα προϊόντα, όχι μόνο από την άποψη της σύνθεσης, αλλά και της συσκευασίας

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Τα ειδικά φίλτρα που περιέχει εγγυώνται ένα εξαιρετικό φράγμα έναντι των ακτίνων UVA και UVB, απορροφώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες UV επιστρέφοντάς τις με τη μορφή άλλης ενέργειας που δεν είναι επικίνδυνη για το δέρμα

ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ

Ελαφριά υφή που απορροφάτε γρήγορα και δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα.

Πρακτικό dispenser που επιτρέπει γρήγορη, ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλο το σώμα.

Αφήνει το δέρμα απαλό και χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
PlayPause
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
KSURGERY LABORATORIES
previous arrow
next arrow

KSURGERY Laboratories SYN SPF 30

Το προϊόν SYN SPF 30 προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB.
Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, που προέρχονται από τον φλοιό Maritime Pine μειώνουν την ερυθρότητα και βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Γεμάτο με μεταβιοτικά για την ενυδάτωση του δέρματος σε βάθος και τη διατήρηση της υγείας του. Η ιδανική προστασία για μεσoγειακούς φωτότυπους (3-4) ή για δέρματα που είναι ήδη μαυρισμένα

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

MARITIME PINE - ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΥΚΟ

Χάρη στην παρουσία του φλοιού Maritime Pine, αυτή η λοσιόν έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνοντας την ερυθρότητα και αποτρέποντας τη γήρανση των κυττάρων.

ΜΕΤΑΒΙΟΤΙΚΑ

Εξαιρετικοί σύμμαχοι για τη διατήρηση της υγείας της χλωρίδας του δέρματος. Εγγυώνται έντονη προστατευτική δράση ενώ παράλληλα μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού

LACTOBACILLUS FERMENT – ΖΥΜΩΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΙΛΟΥ

Ένα ειδικό προ βιοτικό συστατικό που λαμβάνεται με γαλακτική ζύμωση . Εγγυημένη αντιμικροβιακή προστασία ευρέος φάσματος και έντονη ενυδατική δράση.

 

KSURGERY Laboratories SYN SPF 50

Το SYN SPF 50 προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB. Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του από τα μεταβιοτικά και η βιταμίνη Ε ενισχύουν τις φυσικές άμυνες και βοηθούν στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, ακόμη και όταν εκτίθεται στον ήλιο.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ιδανική προστασία για πιο ευαίσθητους φωτότυπους (1-2) ή για όσους θέλουν υψηλό επίπεδο προστασίας χωρίς να παραιτηθούν από ένα υπέροχο μαύρισμα

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

VITAMIN E ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Με την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, η βιταμίνη Ε είναι σε θέση να επιδιορθώσει τις βλάβες που προκαλούνται από παράγοντες που επιταχύνουν τη γήρανση, εμποδίζοντας τις ελεύθερες ρίζες που παράγονται από τις ακτίνες UV

LACTOBACILLUS FERMENT – ΖΥΜΩΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΙΛΟΥ

Ένα ειδικό προβιοτικό συστατικό που λαμβάνεται με γαλακτική ζύμωση.

Εγγυημένη αντιμικροβιακή προστασία ευρέος φάσματος και έντονη ενυδατική δράση.

 

KSURGERY Laboratories SYN SUPER TAN

Ενεργοποιητής μαυρίσματος με εξαιρετικά λεπτή, διάφανη υφή, που μπορεί να ψεκαστεί χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος.

Η φόρμουλα εντείνει και επιταχύνει τη διαδικασία μαυρίσματος και αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και ελαστικό.

Εφαρμόζεται πριν από το αντηλιακό για να προετοιμάσει το δέρμα και είναι τέλειο ως σπρέι παραλίας πάνω από το αντηλιακό σας για εξαιρετικά αποτελέσματα μαυρίσματος.

ΧΡΗΣΗ

Ψεκάστε γενναιόδωρα στο δέρμα πριν κάνετε ηλιοθεραπεία ή απευθείας πάνω από το αντιηλιακό σας.

Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Για έντονο μαύρισμα που διαρκεί, συνιστούμε τη χρήση του ενεργοποιητή μαυρίσματος μαζί με την πιο κατάλληλη προστασία για τον φωτότυπο σας.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ERYTHRULOSE ΕΡΥΘΡΟΥΛΟΖΗ

Η ερυθρουλόζη είναι ένα σάκχαρο που, αντιδρώντας με τα αμινοξέα και τις πρωτεΐνες της κερατίνης, κάνει τα κύτταρα στο κεράτινο στρώμα της επιδερμίδας να γίνονται πιο σκούρα. Μια μη τοξική αντίδραση για πιο έντονη δράση μαυρίσματος.

PANTHENOL

Πρόδρομος της βιταμίνης Β, που χρησιμοποιείται για την αναγεννητική της δράση στα επιθηλιακά κύτταρα. Καταπραΰνει την ερυθρότητα που προκαλείται από τον κνησμό ή τον ερεθισμό που είναι χαρακτηριστικός του ηλιακού εγκαύματος

INOSITOL

Επιταχύνει τις ενζυμικές διεργασίες που μετατρέπουν την τυροσίνη σε μελανίνη για πιο γρήγορο μαύρισμα.

TREHALOSE

Μια σούπερ ενυδατική κρέμα που δρα με την πάροδο του χρόνου για να παρέχει ασταμάτητη ενυδάτωση. Δημιουργεί ένα φιλμ που δρα επίσης για την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες καθώς και για την καταπολέμηση των διεργασιών εκφυλισμού των κυττάρων

 

KSURGERY Laboratories SYN After sun

Γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο με ελαφριά, εύκολα απορροφήσιμη υφή που αφήνει το δέρμα δροσερό και φρέσκο.
Τα φυσικά ενεργά συστατικά αυτής της φόρμουλας προσφέρουν έντονη ενυδάτωση στο δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε άφθονο γαλάκτωμα σε όλο το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΚΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΑΛΤΟΔΕΞΤΡΙΝΗ

Δραστικό συστατικό Biotech με αξιοσημείωτες ενυδατικές ιδιότητες.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ALOE BARBADENSIS

Χάρη στις καταπραϋντικές, αναζωογονητικές του ιδιότητες, αφήνει το δέρμα δροσερό και ενυδατωμένο.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΙΖΩΝ KRAMERIA TRIANDRA

Τονωτικές και στυπτικές ιδιότητες. Καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CORDYCEPS SINENSIS

Αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ακτίνες UVB και τις ελεύθερες ρίζες. Καταπραϋντικό και ενυδατικό για να διατηρεί το δέρμα απαλό.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ VERSICOLOR TRAMETES

Ένα φαρμακευτικό μανιτάρι που ενισχύει τη φυσική άμυνα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο όμορφο και προστατευμένο κάθε μέρα

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Περιγραφή dermalogica pro restore

Φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογή με επαγγελματικά πρωτόκολλα προηγμένης τεχνολογίας. Αυτός ο συμπυκνωμένος ορός, προετοιμάζει και αποκαθιστά το φυσικό, προστατευτικό φραγμό του δέρματος, προσδίδει σφριγηλότητα και λάμψη στο δέρμα.

Που απευθύνεται

Σε όλες τις καταστάσεις δέρματος που υποβάλλονται σε προηγμένες θεραπείες, όπως: microneedling, RF Microneedling, Fibroblast Skin Tightening (Plasma), lasers και χημικά απολεπιστικά.

Ένα προϊόν με πολλαπλά οφέλη και ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών που δρουν σε θεραπείες με μικροτραυματισμούς του δέρματος.

Ενδυναμώνει

 • Η Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) / Panthenol (Pro-Vitamin B5) βελτιώνει την υγρασία και μειώνει τη δερματική βλάβη.
 • Το εκχύλισμα Μανιταριού / Mushroom Extract καταπραΰνει το δέρμα.
 • Το Υαλουρονικό Οξύ/ Hyaluronic Acid ενυδατώνει το δέρμα.

Αποκαθιστά

 • Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από Άλγη/ Omega-3 from Algae καταπραΰνουν το δέρμα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς μετά τη θεραπεία.
 • Ο Βάκιλος από ζύμωση/ Bacillus Ferment εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος.
 • Η Βήτα-Γλυκάνη/ Beta Glucan σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη, που αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος και το βοηθά να επανέλθει στην πρότερη φυσιολογική κατάσταση.

Ενισχύει

 • Ολιγοπεπτίδιο -1 Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας/ Oligopeptide-1 Epidermal Growth Factor (φυτικής προέλευσης) για τη βελτίωση της υφής και της ανθεκτικότητας του δέρματος.
 • Φωσφολιπίδια από βλαστοκύτταρα Ελιάς/ Phospholipids from Olive Stem Cells βελτιώνουν τη ζωτικότητα για ορατά σφριγηλό και λείο δέρμα.
 • Νιασιναμίδη/ Niacinamide εξασθενεί την εμφάνιση των μελαγχρωματικών κηλίδων, για πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος.

Pro Restore – συσκευασία με 12 αμπούλες

Θεραπεία μετά το microneedling: μείωση των παρενεργειών
Αμέσως μετά το microneedling στα 1.25mm
Το άτομο έλαβε μία θεραπεία microneedling σε όλο το πρόσωπο. Στη μία πλευρά του προσώπου, το Pro Restore εφαρμόστηκε πριν από το microneedling, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του microneedling και εφαρμόστηκε μετά το microneedling. Στην άλλη πλευρά του προσώπου χρησιμοποιήθηκε συμβατός ορός Υαλουρονικού οξέος για microneedling.

Θεραπεία μετά το Fibroblast skin tightening: μείωση του χρόνου αποθεραπείας
Ημέρα 5η μετά τη θεραπεία
Το άτομο έλαβε μία θεραπεία fibroblast skin tightening στο «πόδι της χήνας». Στη μία πλευρά, εφαρμόστηκε pro restore από τη 2η μέρα, πρωί και βράδυ. Στην άλλη πλευρά, δεν χρησιμοποιήθηκε τίποτα (συμβατική μέθοδος).

 

dermalogica hellas
Φιλικών 31– Περιστέρι Αττικής, Τ.Κ. 12131
Τηλ. +30 2105726541, +30 2106203321
Fax. +30 2105742462
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.dermalogica-hellas.gr 

Τις επιπτώσεις του ήλιου και των κινητών πολλοί εμίσησαν, την όμορφη επιδερμίδα όμως ουδείς, εξασφαλίστε μοναδική καθημερινή προστασία ακόμα και μέσα στην πόλη, με τη σειρά DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR! Τέσσερα προϊόντα που περιέχουν έναν συνδυασμό δραστικών συστατικών μεγάλης ακρίβειας και παρέχουν προστασία 360° από τη φωτογήρανση που προκαλείται, μεταξύ άλλων, από το μπλε φως και την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά και από τη γήρανση που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί ρύποι.

Εκτός από το σύμπλεγμα Protect με εκχύλισμα βλαστών ηλίανθου και τανίνες που έχει ιδιαίτερα υψηλό αντιοξειδωτικό δυναμικό, η σειρά περιέχει και εκχύλισμα cassia didymobotrya, το οποίο ενεργοποιείται ακριβώς τη στιγμή που οι ακτίνες UV επιτίθενται στο DNA, προστατεύοντας έτσι το δέρμα από βλάβες που έχουν ήδη συμβεί και συμβάλλοντας στην ανάπλαση του.

Επιπλέον, οι βιοσακχαρίτες σχηματίζουν ένα προστατευτικού φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος, ενισχύοντας έτσι άμεσα το φυσικό προστατευτικό δερματικό φραγμό.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν τις αντηλιακές κρέμες προσώπου της BABOR τα ιδανικά καθημερινά αντηλιακά που χρειαζόμαστε τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία.

Η σειρά PROTECT CELLULAR αποτελείται από:

Την εξαιρετικά ελαφριά λοσιόν DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR Mattifying Protector SPF 30 για ματ εμφάνιση στο δέρμα.

Το DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR Protecting Balm SPF 50, που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας ανάλαφρη αίσθηση, με έντονα καταπραϋντικό και αναπλαστικό αποτέλεσμα στο δέρμα.

Τη λοσιόν DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR Body Protection SPF 30, με έντονα ενυδατικό αποτέλεσμα, ιδανική για όσους έχουν δραστήριο τρόπο ζωής.

Τέλος, τη DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR after sun fluid De-Stress & Repair Lotion που δροσίζει άμεσα πρόσωπο και σώμα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος, ενώ λόγω του εκχυλίσματος πιπεριού monk’s, διεγείρει τη σύνθεση της μελανίνης και βοηθά στη δημιουργία ενός γρήγορου και μακράς διάρκειας ομοιόμορφου μαυρίσματος.

Με την DOCTOR BABOR PROTECT CELLULAR θα αποκτήσετε ένα ηλιοκαμένο δέρμα χωρίς τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Μάθετε περισσότερα εδώ https://gr.babor.com/products/protect-cellular/line/31934/31969 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Ο ήλιος είναι πηγή ζωής, ενέργειας, ευεξίας. Όσο και αν αναζητάμε λίγη βιταμίνη D ή απορρόφηση ασβεστίου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι επικίνδυνος και χρειάζεται να παίρνουμε απαραίτητα μέτρα.

Στην [ comfort zone ] δεσμευόμαστε για την ασφαλή προστασία όχι μόνο του δέρματος, αλλά και των ωκεανών!

Η σειρά SUN SOUL προσφέρει αντηλιακή προστασία χάρη στα φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα. Έχει αντιγηραντική δράση με DNA - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ και το σημαντικότερο, χωρίς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Καθαρές φόρμουλες με έως και 98% ασφαλή συστατικά φυσικής προέλευσης, βιοδιασπώμενα και ακίνδυνα για τους ωκεανούς, με συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για vegans, χωρίς σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, ορυκτέλαια, τεχνητές χρωστικές, πολυαιθενογλυκόλες και ακρυλικά.

Μία πλήρης σειρά με διαφορετικές υφές, κατάλληλες για την κάλυψη όλων των αναγκών αντηλιακής φροντίδας, για την προετοιμασία, προστασία, και ανακούφιση του δέρματος, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον ήλιο. Τα φύκια και τα έλαια υψηλής ποιότητας ενισχύουν τις ενυδατικές ικανότητες της σειράς SUN SOUL και τα ξεχωριστά αρώματα την κάνουν απλά ασυναγώνιστη!

Ας γνωρίσουμε τα προϊόντα της σειράς:

TAN PREPARATION

TAN MAXIMIZER

Κρέμα ενίσχυσης μαυρίσματος, ιδανική για πρόσωπο και σώμα. Ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μελάγχρωσης του δέρματος, σε μόλις δύο μέρες. Ένα φοβερό προϊόν που ενεργοποιεί μοναδικά το δέρμα!

FACE PROTECTIONS

FACE CREAM SPF30 & SPF50

Αντηλιακή κρέμα κατά της γήρανσης και των κηλίδων, για σκούρο και πιο ανοιχτόχρωμο δέρμα αντίστοιχα.

BODY PROΤECTIONS

MILK SPRAY SPF20 & SPF30

Αντιγηραντικό γαλάκτωμα για το σώμα, με εκχύλισμα Acerola, γνωστό για την υψηλή του συγκέντρωση σε βιταμίνη C με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.

CREAM SPF30 & SPF50

Αντιγηραντική αντηλιακή κρέμα, με αβυσιανιακό, πλούσιο σε Ωμέγα 6 και Ωμέγα 9, βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και παρέχει θρέψη.

KIDS PROTECTION

MILK SPRAY SPF50

Με χυμό αλόης, προστατεύει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών και αποκαθιστά την ενυδάτωση και τη συνολική ισορροπία του δέρματος.

AFTERSUN

FACE & BODY AFTERSUN

Καταπραϋντική ενυδατική κρέμα, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, άνεση και ανακούφιση αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ αποτρέπει το ξεφλούδισμα.

ALOE GEL

Δροσιστικό καταπραϋντικό gel χωρίς άρωμα, με χυμό αλόης και έλαιο argan, ενυδατώνει και προάγει την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού.

2in1 SHOWER GEL

Αφρόλουτρο για μαλλιά και σώμα. Εγγυάται αποτελεσματικό καθαρισμό, χωρίς να ξηραίνει, με σεβασμό στο περιβάλλον.


Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα acos cosmetics hellas: www.acos.gr | T. 2310 332300

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Εστιάζοντας σε μία πιο βιώσιμη ζωή, η [ comfort zone ] μειώνει σημαντικά τη χρήση παρθένου πλαστικού και επιλέγει βιο-βασισμένο και ανακυκλωμένο πλαστικό. Παράλληλα δεσμεύεται ότι για κάθε προϊόν που πωλείται το 2022, θα συλλέγεται και θα απομακρύνεται από το περιβάλλον ίση ποσότητα πλαστικού που βρίσκεται στους ωκεανούς μέσω της συνεργασίας με την Plastic Bank. Το 2021 σε συνεργασία με την Plastic Bank απέτρεψε 100 τόνους πλαστικό από τους Ωκεανούς. Ήταν μια καλή αρχή και τώρα δεσμεύεται και συνεχίζει για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Χάρη στον οικολογικό σχεδιασμό και σε αυτή τη νέα δέσμευση, η [ comfort zone ] μπαίνει στο προσκήνιο της βιομηχανίας ομορφιάς, συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Davines Group [ comfort zone ], Davide Bollati

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από τα σύνορά μας και επικεντρώνεται στο να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μειώσουμε το αποτύπωμά μας και να το μετατρέψουμε σε θετικό αντίκτυπο για τον πλανήτη και τους κατοίκους του”.

Συμπληρώνοντας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Anthony Molet, τόνισε μεταξύ άλλων,

"Η βιωσιμότητα δεν είναι ένας στόχος, αλλά ένα ταξίδι. Η πιστοποίηση του Plastic Neutral από την Plastic Bank το 2022 επιβεβαιώνει δύο από τις βασικές μας αξίες, την αλληλεγγύη και την καινοτομία.”

Η [comfort zone] ως μέλος της Davines Group και πιστοποιημένο μέλος του οργανισμού B Corp, αναπτύσσεται μέσα από μεθόδους παραγωγής και πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και συνεισφέρουν στην κοινωνία. Τώρα, σε συνεργασία με την Plastic Bank εστιάζει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη της αναγεννητικής αλυσίδας εφοδιασμού για τον αγώνα κατά του πλαστικού στους ωκεανούς, βελτιώνοντας παράλληλα τη ζωή των συλλεκτών στις ευάλωτες παράκτιες κοινότητες.

Η έννοια της βιωσιμότητας αποτελείται από τρεις πυλώνες: οικονομία, περιβάλλον και κοινωνία και είναι πραγματικά μέρος του εταιρικού οράματος της acos, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της [ comfort zone ] στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα στο www.acos.gr 

Μάθετε για την Plastic Bank: https://plasticbank.com/ 

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Η Chrysallis Proderma, εισαγωγική εταιρεία υψηλής ποιότητας επαγγελματικών καλλυντικών και μακιγιάζ με έδρα το Μαρούσι, αναζητά Αισθητικό Skin Beauty Expert για τη στελέχωση του τμήματος ανάπτυξης και υποστήριξης πελατολογίου εντός και εκτός Αττικής.

Απαραίτητα προσόντα:

Πτυχίο αισθητικής, Δίπλωμα οδήγησης, Επαγγελματική εμπειρία άνω των 3 ετών, Δυνατότητα ταξιδιών στην επαρχία, Πολύ καλή γνώση Αγγλικών, Ευχάριστη προσωπικότητα, Ομαδικό πνεύμα.

Προαιρετικά προσόντα:

Πτυχίο ΤΕΙ, Γνώσεις επαγγελματικού μακιγιάζ, clean beauty φιλοσοφία, εμπειρία στον κλάδο των πωλήσεων / εξυπηρέτησης πελατών.

Άμεση πρόσληψη, πλήρης απασχόληση σε φιλικό περιβάλλον, πλήρης ασφάλιση, ευκαιρίες επιμόρφωσης και εξέλιξης.

Αποστολές βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2 η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών και προϊόντων.

H Chrysallis Proderma και η CEO της εταιρείας Laura Craig ήτανε εκεί για να παραλάβει 8 σημαντικές διακρίσεις μια από αυτές και το βραβείο για την best Aesthetic Company 2022.

Η ίδια ανέφερε:

«Χαιρόμαστε πολύ που η εταιρεία μας τιμήθηκε με το βραβείο Best Company of the Year 2022 στα πλαίσια των Αesthetic Awards 2022. H Chrysallis Proderma εδώ και 20 χρόνια προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Επενδύουμε πολύ στην επιμόρφωση και την εκπαίδευση των συνεργατών μας καθώς πιστεύουμε ότι αυτό τους δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρουν άριστες, ποιοτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία μας ξεκίνησε με ένα μόνο brand to 2002 και αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύουμε 5 κορυφαία brand που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και προσφέρουν πολύπλευρες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δέρμα του σύγχρονου ανθρώπου. Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουμε τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε είναι πολύ αυστηρά καθώς θέλουμε μόνο το καλύτερο για εμάς και τους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που μετά από πολλή προσπάθεια έχουμε καταφέρει να εισάγουμε τον όρο Clean Beauty και Cruelty Free στην αγορά και μας ενδιαφέρει πολύ τα προϊόντα μας να αφήνουν όσο γίνεται μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και να αποτελούνται από όσο λιγότερο πλαστικό γίνεται.

Ο θεσμός των βραβείων μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε την αξία και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας με την αγορά. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για αυτά τα βραβεία μας βοήθησαν να κατανοήσουμε βαθύτερα τις ανάγκες της αγοράς και επιβεβαίωσε πως δικαίως θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα για την επιλογή των brand που αντιπροσωπεύουμε. Είμαστε ευγνώμονες για τη διαδρομή μας μέχρι εδώ και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους.» - Laura Craig CEO Chrysallis Proderma.

ENVIRON SKIN CARE

Τri-Complex Contouring Cream

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST FIRMING CREAM

Κρέμα σμίλευσης & σύσφιξης σώματος, με τριπλό συνδυασμό δυναμικών συστατικών και βιταμινών που συσφίγγουν, σμιλεύουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Περιέχει Intenslim™ που ενεργοποιεί τα λιπολυτικά ένζυμα για μείωση του όγκου των λιποκυττάρων και Phytosonic™ που καταπολεμά το επίμονο τοπικό πάχος. Η βιταμίνη C και το σύμπλεγμα Vexel™ SP συσφίγγουν το δέρμα μέχρι 85% και η πανθενόλη με τη βιταμίνη Ε μάχονται την ξηρότητα και το περιβαλλοντικό stress.

Purifying Anti-Pollution Masque

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST ANTI-POLLUTION PRODUCT

Μάσκα αποτοξίνωσης Πολυλειτουργική μάσκα για όσους ζουν σε αστικό περιβάλλον, καπνίζουν ή εκτίθενται σε ακραίες θερμοκρασίες. Περιέχει ενεργό άνθρακα φυτικής προέλευσης, Acnacidol® και πυριτικό άργιλο για βαθιά αποτοξίνωση και σμηγματορύθμιση. Η σύνθεση με έλαιο Jojoba, Phytofuse Renew® και βούτυρο καριτέ ανακουφίζουν από την αφυδάτωση και την ευαισθησία και δημιουργούν αίσθηση δροσιάς.

Θεραπεία Environ Focus On Filler DF Machine

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | Innovation Non-Invasive face Treatment

Ασύγκριτη τεχνολογία DF της Environ και νέα επαναστατική 30’ θεραπεία για πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική ή συμπληρωματική θεραπεία για τα ενέσιμα Fillers. Στοχεύει σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως κάτω από τα μάτια, το μέτωπο και τα μάγουλα.

JANE IREDALE

Smooth Affair® Primer Illuminating Glow

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST PRIMER

Μεταξένιο primer λάμψης, ειδικά σχεδιασμένο για να κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, να μειώνει την εμφάνιση των πόρων και να αποκρύπτει τις ρυτίδες. Έχει λαμπερό, περλέ τελείωμα. Βασικά συστατικά: mica, υαλουρονικό οξύ & βούτυρο καριτέ.

Beyond Lash™ Volumzing Mascara

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | BEST MASCARA

Μια αληθινά clean μάσκαρα από την jane iredale με θρεπτικά συστατικά που βελτιώνουν την απόδοση. Η 98% φυσικής προέλευσης προσφέρει τον δραματικό όγκο μιας παραδοσιακής μάσκαρα σε μια θρεπτική, ευέλικτη φόρμουλα για πιο υγιείς βλεφαρίδες.

REVITALASH® COSMETICS

RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ | ΒEST LASH TREATMEN

Πολυβραβευμένος ορός με αποκλειστική επιστημονική σύνθεση άκρως προηγμένης τεχνολογίας, Biopeptin® Complex. Τα πεπτίδια, τα λιπίδια, η βιοτίνη και το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, πλούσιο σε πανθενόλη, θρέφουν και δυναμώνουν τις βλεφαρίδες. Παράλληλα τις προστατεύουν από τη φυσική φθορά λόγω του τρόπου ζωής, του περιβάλλοντος και της επιβάρυνσης από τα προϊόντα styling που χρησιμοποιούμε, που κάνουν τις βλεφαρίδες μας εύθραυστες και αδύναμες.

Η Laura Craig κατά την παραλαβή του βραβείου Best Aesthetic Company of the year 2022, CEO Chrysallis Proderma.

 

Μάθετε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα, στους συνδέσμους των εταιρειών:

https://www.environskincare.gr/product/tri-complex-contouring-cream/
https://www.environskincare.gr/product/anti-pollution-masque/
https://www.environskincare.gr/simeia-polisis-environ/df-machine-ii/
https://janeiredale.gr/makigiaz/neo-smooth-affair-illuminating-glow-face-primer
https://janeiredale.gr/makigiaz/matia/maskara/beyond-lash-volumizing-mascara
https://www.revitalash.gr/product/revitalash-advanced/

 

 

Γράμμου 71, Ισόγειο Μαρούσι, τκ. 15124

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2109329800
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.chrysallis-proderma.gr/

 

 

 

 

 

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

NEA ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ SUN SOUL [ comfort zone ] - Σέβονται τη θάλασσα και το δέρμα!

comfort zone cosmetics

dermalogica pro restore ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis Proderma καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ