ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ: RENOVA Diode Laser - Διοδικό Laser, η πιο ολοκληρωμένη λύση για την αποτρίχωση

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

RENOVA Diode Laser

  • για όλους τους τύπους δέρματος
  • ακόμη και για μαυρισμένα δέρματα
  • με σάρωση για ταχύτητα εφαρμογής
  • με παγωμένο κρύσταλλο για ανώδυνη και ασφαλή εφαρμογή

1. Γιατί η αποτρίχωση με Διοδικό Laser Renova υπερέχει των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης;

Το Diode Laser Renova προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τρόπο γρήγορο, ανώδυνο, σίγουρο και ασφαλή, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρίτη και άλλα όμοια μονοχρωματικά Laser. Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του Laser δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, διότι είναι η μόνη κατάλληλη μέθοδος ακόμα και για τις μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια και η πλάτη.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες - μεσογειακές επιδερμίδες. Παρέχει μόνιμα αποτελέσματα και όχι προσωρινά (όπως το ξυράφι, το κερί και οι κρέμες) και επειδή απαιτεί ελάχιστες και σύντομης διάρκειας επισκέψεις, δεν είναι χρονοβόρα και συμφέρει οικονομικά σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης που πρέπει να επαναλαμβάνεται εφ’ όρου ζωής.

2. Πώς λειτουργεί;

Το Διοδικό Laser Renova εκπέμπει μονοχρωματική δέσμη φωτός που αναγνωρίζεται από τη μελανίνη της τρίχας με στόχο την καταστροφή του θύλακα σιγά σιγά.

3. Πονάει η αποτρίχωση με Laser;

Το Διοδικό Laser Renova είναι ανώδυνο εξαιτίας του ότι χρησιμοποιεί έντονη ψύξη στην κεφαλή από ζαφείρι που έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Πρόκειται για μία αισθητική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα ένα μικρό ερύθημα το οποίο όμως είναι στιγμιαίο και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια.

4. Είναι επικίνδυνο;

Όχι, δεν είναι επικίνδυνο. Δε διεισδύει στο σώμα ούτε επηρεάζει άλλα όργανα. Έχει συγκεκριμένο στόχο, τη μελανίνη στο θύλακα της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν.

5. Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Το Διοδικό Laser αποτρίχωσης Renova μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Το αποτέλεσμα και ο αριθµός των συνεδριών εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Η σκουρόχρωμη τριχοφυΐα αποκρίνεται καλύτερα από την ανοιχτόχρωμη.

6. Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν;

Κατά μέσο όρο 6 - 8 εφαρμογές είναι αρκετές, ειδικότερα όμως ο αριθμός των θεραπειών που θα χρειαστούν διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα και το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος, τα επίπεδα των ορμονών του κάθε ατόμου. Για το λόγο αυτόν καλό είναι να γίνεται ορμονολογικός έλεγχος. Για το πρόσωπο είναι δύσκολο να προβλεφθεί ο συνολικός αριθμός επειδή η περιοχή συχνά επηρεάζεται από ορμονικές διαταραχές.

7. Πόσο συχνά γίνεται;

Στις περιοχές του προσώπου συνήθως κάθε 25 μέρες και για τις περιοχές του σώματος κατά μέσο όρο 1 φορά το μήνα. Στο Διοδικό Laser Renova δε χρειάζεται η εφαρμογή επαναληπτικής συνεδρίας γιατί καλύπτεται πάντα το 100% της θεραπευμένης περιοχής.

8. Υπάρχουν παρενέργειες;

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί τοπικό ερύθημα (κοκκινίλα) ή περιθυλακικό οίδημα.

9. Επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της κύησης;

Είναι τελείως ακίνδυνο, παρ’ όλα αυτά προτείνεται η σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου.

10. Μπορώ να κάνω laser το καλοκαίρι;

Με το Diode Laser Renova μπορούμε και τους καλοκαιρινούς μήνες σε μελαμψές και σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Το Διοδικό Laser Renova είναι το μοναδικό για ασφαλή και ακίνδυνη αποτρίχωση σε μαυρισμένα δέρματα.

 

TEXNIKA XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Laser type Diode laser
Display 15” color touch LCD screen
Μήκος κύματος λέιζερ 808 nm
Treatment laser spot 12 x16 mm2
Πλάτος παλμού 2 ~ 100 ms (συνεχώς ρυθμιζόμενο)
Πυκνότητα ενέργειας 2 ~ 120J / cm2 (συνεχώς ρυθμιζόμενη)
Συχνότητα παλμών 0.5~10Hz
Ψύξη Κλειστό κύκλωμα ψύξης νερού, η επαφή ψύξης για την κεφαλή είναι 0 ~ 3 ° C
Τροφοδοσία AC 220/50Hz, AC 110/60Hz
Power 1500W
Μέγεθος 59 x 59 x146 cm
Καθαρό βάρος 45 kg
Συσκευασία Αλουμίνιο

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Περιστροφή οθόνης οριζόντια / κάθετα

Τοuch screen οθόνη με εύχρηστο μενού

Υποδομή σύνδεσης Aμερικάνικης κατασκευής “plug and play” για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και 10 φορές περισσότερο από τον ανταγωνισμό)

Micro-channel water cooling To νερό ψύχεται σε κάθε φύλλο λέιζερ, μειώνει τη μέγιστη θερμότητα που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των shots

Ξεχωριστά συστήματα νερού και ηλεκτρισμού, μεγάλη ασφάλεια

Bραβευμένο Laser Γερμανικής κατασκευής

Ισχύς: 1500w

Mεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερότητα

Tεχνικά άρτια εσωτερική δομή, παρέχει σταθερή θερμοκρασία περιβάλλοντος στο bar, παρατείνει τη διάρκεια ζωής της κεφαλής

Εργονομικός σχεδιασμός της χειρολαβής για την αποφυγή ατυχήματος που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μακράς διάρκειας θεραπείας

Ψύκτρες Αμερικάνικης κατασκευής βελτιώνουν διπλά την αποτελεσματικότητα του ψυγείου.

Σταθερό σύστημα ψύξης, διατηρεί συνέχεια τη θερμοκρασία του νερού στους 26-28°C

24ωρη συνεχή εργασία

Η δομή της κατασκευής των ψυκτρών διατηρεί τη θερμοκρασία στην επιφάνεια εργασίας στους 0-3°C, προκειμένου να εξασφαλίζει μια θεραπεία άνετη και χωρίς πόνο 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιανουαρίου 2022 13:13
Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

NEA ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ SUN SOUL [ comfort zone ] - Σέβονται τη θάλασσα και το δέρμα!

comfort zone cosmetics

dermalogica pro restore ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis  Proderma  καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ