Αισθητική σήμερα

Αισθητική σήμερα

Άρθρα για την αισθητική, τους επαγγελματίες αισθητικούς, αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης, τα μηχανήματα αισθητικής, τις πρακτικές και τα επαγγελματικά καλλυντικά, που οι επαγγελματίες αισθητικοί προτιμούν.

 

Η μεσοθεραπεία είναι μία σύγχρονη και ασφαλής τεχνική πρόληψης και αντιμετώπισης της γήρανσης, καθώς και της βελτίωσης της υγείας του δέρματος. Είναι σήμερα η πλέον διαδεδομένη και αποτελεσματική εφαρμογή στην Αισθητική, μια πρωτοποριακή τεχνική ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος. 

Σκοπός της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει στο χόριο συγκεκριμένες δραστικές ουσίες, με ιδιαίτερες και σημαντικές ιδιότητες που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, στην ενυδάτωση, στη μείωση λεπτών ρυτίδων, στην πρόληψη της εμφάνισης νέων ρυτίδων και κατά συνέπεια σε ένα αναζωογονημένο, νεανικό, λαμπερό και υγιές δέρμα.

Τα σκευάσματα MESOPLUS, σημείο αναφοράς στον τομέα της υψηλής επαγγελματικής καινοτομίας εξειδικευμένης Μεσοθεραπείας, με επιλεγμένες δραστικές ουσίες υψηλής τεχνολογίας και καθαρότητας, αποστειρωμένα, παρουσιάζουν ιδιαίτερη αναπλαστική, αντιοξειδωτική, αντηγηραντική και αντιρυτιδική δράση.

Έχουν στόχο την τόνωση του δέρματος, την ενυδάτωση, τη λάμψη, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα, τη σύσφιξη, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και γραμμών, καθώς επίσης και την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας αλλά και της τριχόπτωσης. Παρέχουν αποτελεσματικές, ασφαλείς και επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις, αποτέλεσμα χρόνων συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης.

Μη επεμβατικές θεραπείες που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα και προσαρμοσμένες λύσεις για αισθητικά προβλήματα τόσο του προσώπου όσο και του σώματος όπως η γήρανση του δέρματος, το τοπικό πάχος, οι κηλίδες, η τριχόπτωση, η χαλάρωση του δέρματος, η κυτταρίτιδα, οι ραγάδες, τα σημάδια ακμής κ.α.

Παρέχουμε στους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς μια ολοκληρωμένη γκάμα σκευασμάτων μεσοθεραπείας καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εφαρμογή των πιο προηγμένων εφαρμογών της.

NEWPLUS IKE

Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 41
τ.κ. 57022 Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο : 2310547412

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmeticum.gr 

Newplus παράγει εξειδικευμένα καλλυντικά σκευάσματα άριστης ποιότητας που παρασκευάζονται με επιλεγμένες δραστικές ουσίες και σύμφωνα με τους κανόνες ορθής παραγωγικής διαδικασίας της Ε.Ε.

Η έδρα της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών Newplus και η μονάδα παραγωγής βρίσκονται στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο κτίριο, εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογικά εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων καλλυντικών σκευασμάτων.

Πλαισιωμένη από έμπειρους Χημικούς και Κοσμητολόγους και σε συνεργασία με υπεύθυνες εταιρίες και Ινστιτούτα Τεχνολογίας του εξωτερικού αναπτύσσει προϊόντα με ιδιαίτερες απαιτήσεις, για εξειδικευμένες εφαρμογές και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Η πολύχρονη πείρα των συνεργατών της στην Τεχνολογία Καλλυντικών και στην Κοσμητολογία, το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, η επιλογή των πρώτων υλών και των υλικών συσκευασίας σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας προϊόντα. 

Η εταιρία Newplus παράγει και διακινεί δικές της σειρές καλλυντικών σκευασμάτων οι οποίες απευθύνονται σε Ινστιτούτα Αισθητικής, και γενικά επαγγελματίες που ασχολούνται με την Αισθητική-Κοσμητολογία.

Newplus Brands:

Cosmeticum

Serums, μάσκες, chemical peelings, lotion, σαπούνια κ.α. με βάση το υαλουρονικό οξύ.

Mesoplus

Προϊόντα μεσοθεραπείας και εξοπλισμός.

Elea

Serums με olive leaf extract.

Vegalife

Καλλυντικά σκευάσματα Vegan.

Μία επίσης δραστηριότητα της Newplus είναι και η παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους πελάτες. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει δυνατότητα να κατασκευάσει οτιδήποτε ζητηθεί από τους συνεργάτες μας.

NEWPLUS IKE
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Ο.Τ. 41
τ.κ. 57022 Θεσσαλονίκη

τηλέφωνο : 2310547412

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.cosmeticum.gr 

Στην acos στηρίζουμε όλους αυτούς που μάχονται για το καλό! Είμαστε υπερήφανοι λοιπόν, γιατί ο όμιλος Davines αναγνωρίστηκε ως Best of the World B Corp 2022, χάρη στον εξαιρετικά θετικό του αντίκτυπο στον τομέα του περιβάλλοντος.

Μία διάκριση που απονέμεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό B Lab σε πιστοποιημένες B Corps εταιρίες, που χρησιμοποιούν τις επιχειρήσεις τους ως δύναμη για το καλό.

Η Davines Group [ comfort zone ] κέρδισε χάρη σε πρωτοβουλίες όπως η ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα, αλλά και η αύξηση των ανακυκλωμένων υλικών ή των υλικών από εναλλακτικές πηγές. Τα τελευταία πέντε χρόνια αυξήθηκαν τα συστατικά υψηλής βιοδιασπασιμότητας στις συστάσεις της, με αποτέλεσμα λιγότερη βιοσυσσώρευση και μεγαλύτερη προστασία του πλανήτη.

Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος του ομίλου Davide Bollati, “ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσει και να επιταχυνθεί ο απαραίτητος μετασχηματισμός, από το σημερινό εξορυκτικό κοινωνικοοικονομικό μοντέλο σε ένα νέο αναγεννητικό παράδειγμα, είναι η δημιουργία πολυμερών συμμαχιών και συνεργασιών που ενώνονται για έναν κοινό στόχο”.

Σύμφωνα με τον Dan Osusky, επικεφαλής του τμήματος Standards and Insights του B Lab Global, "κάθε έκδοση του Best for the World είναι μια ευκαιρία να δείξουμε πώς οι εταιρείες μπορούν και πρέπει να εργαστούν για να δημιουργήσουν έναν πραγματικό και διαρκή θετικό αντίκτυπο για τους ανθρώπους, τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον" .

Το να είσαι "Best For The World" B Corp είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναγνώριση. Είναι μια ευκαιρία να μοιραστείς γνώσεις, διδάγματα και χρήσιμες πρακτικές. Χαιρόμαστε πολύ που ο δρόμος που επιλέξαμε είναι ο σωστός και θα συνεχίσουμε να τον ακολουθούμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αποφασιστικότητα!

Επίσημος αντιπρόσωπος της [ comfort zone ] στην Ελλάδα είναι η acos cosmetics

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Λάτρεις των αμπουλών πρέπει να δώσετε προσοχή! Οι εμβληματικές BABOR AMPOULE CONCENTRATES ανανεώθηκαν και είναι ακόμα πιο εξελιγμένες, με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ απόδοση, συτά τα γυάλινα φιαλίδια των 2 ml θα ενθουσιάσουν όσους λατρεύουν τις αμπούλες, αλλά και αυτούς που μόλις τις ανακάλυψαν.
Οι AMPOULE CONCENTRATES περιέχουν αποκλειστικά επιλεγμένα και αποτελεσματικά συνδυασμένα ενεργά συστατικά, στις καλύτερες δυνατές συγκεντρώσεις, που παρέχουν την πιο αποτελεσματική δύναμη συμπυκνώματος σε αμπούλα με άμεσα ορατά αποτελέσματα και μάλιστα για όλες τις απαιτήσεις της επιδερμίδας. Η BABOR ως πρωτοπόρος στις αμπούλες, συνδυάζει 66 χρόνια έρευνας και τεχνογνωσίας στις AMPOULE CONCENTRATES για πραγματικά άμεσα ορατά αποτελέσματα στο δέρμα.

Για να προσφέρει μια λύση για κάθε απαίτηση του δέρματος, η BABOR προσφέρει 10 διαφορετικά προϊόντα - θεραπείες σε αμπούλες 7 ημερών, σχεδιασμένες έτσι ώστε να απορροφώνται πολύ καλά και γρήγορα από το δέρμα και να παρέχουν μέγιστη απόδοση προϊόντος. Η σύνθεση της κάθε αμπούλας είναι τελειοποιημένη στο ελάχιστο χιλιοστόγραμμο και απολύτως δοσολογημένη ως μία μόνο εφαρμογή με άμεσο αποτέλεσμα. Για άριστα αποτελέσματα, οι αμπούλες πρέπει να εφαρμόζονται μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και να “δουλεύονται” στην επιδερμίδα με ελαφριές πιέσεις. Οι λάτρεις της ομορφιάς θα εκτιμήσουν επίσης τη συσκευασία! Αυτή η «καθαρή» λευκή νέα συσκευασία αναδεικνύει τις αμπούλες με τον καλύτερο τρόπο. Οι διακριτικές χρωματιστές παστέλ αποχρώσεις της συσκευασίας διαφοροποιούν τις αμπούλες βάση των απαιτήσεις- αναγκών της επιδερμίδας και διευκολύνουν στην άμεση διαφοροποίηση και αναγνώριση τους στο ράφι.

Μόνο το καλύτερο για το δέρμα μας! Καθαρή φόρμουλα με έως και 97% φυσικά συστατικά! Vegan και χωρίς σιλικόνες, parabens, PEGs, συνθετικά πολυμερή, βαφές, λακτόζη, γλουτένη και ορυκτέλαιο.

ΟΙ ΝΕΕΣ BABOR AMPOULE CONCENTRATES:

 

BABOR HYDRA PLUS:

Μέγιστη ισχύς υαλουρονικου για μέγιστη ενυδάτωση του δέρματος! Η αμπούλα Hydra Plus χαρίζει αμέσως στο δέρμα περισσότερη υγρασία που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το 92%* επιβεβαιώνει ότι αισθάνεται το δέρμα άμεσα ενυδατωμένο. Ο τέλειος συνδυασμός υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, εκχυλισμάτων & ολιγοσακχαριτών από ζαχαρότευτλα, θαλάσσιου σακχάρου από κόκκινα φύκια και πανθενόλης (γνωστή και ως προβιταμίνη Β5) εξασφαλίζει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και διεγείρει τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού του δέρματος. Το 87%* του δείγματος επιβεβαιώνει ότι η επιδερμίδα φαίνεται αμέσως πιο λεία και οι ρυτίδες που προκαλούνται από την αφυδάτωση εμφανίζονται μειωμένες μετά από 7 ημέρες. Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα για 24 ώρες, την ανανεώνει και την κάνει να δείχνει πιο σφριγηλή με λιγότερες ορατές ρυτίδες.

BABOR ALGAE VITALIZER:

Εξασφαλίζει υγρασία και ζωντάνια για ένα ισορροπημένο μικροβίωμα, χάρη στα εκχυλίσματα πράσινων φυκιών και πλαγκτόν, αλλά και τα προβιοτικά ενεργά συστατικά. Το 97%* του δείγματος επιβεβαίωσε ότι αισθάνθηκε την επιδερμίδα του αμέσως αναζωογονημένη και το 94%* ότι την αισθάνθηκε εντατικά ενυδατωμένη, ροδαλή, φρέσκια και πιο ζωντανή.

 

BABOR PERFECT GLOW:

Για απόλυτη λάμψη και απαλή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα όλη μέρα! Οι χρωστικές λάμψης εξισορροπούν τις ατέλειες και χαρίζουν στο δέρμα φρέσκια, φυσική λάμψη. Το 97%* επιβεβαιώνει μια υγιής λάμψη. Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και δείχνει πιο ανανεωμένη και ομοιόμορφη. Οι πολυσακχαρίτες ενυδατώνουν εντατικά, ενώ τα Perfection Peptides βοηθούν να φαίνεται το δέρμα πιο ισορροπημένο και υποστηρίζουν την ανάπλαση του όταν χρησιμοποιούνται τακτικά. Ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και το ενεργό συστατικό άμεσου Lifting ελαχιστοποιούν ορατά τις ρυτίδες με άμεσο αποτέλεσμα λείανσης. Το 90%* επιβεβαιώνει ότι η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία και πιο τέλεια! Εφαρμόστε την αμπούλα Perfect Glow το πρωί μετά τον καθαρισμό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα.

BABOR MULTI VITAMIN:

Ένα boost βιταμινών που δίνει νέα ενέργεια στην κουρασμένη επιδερμίδα. Το 92%* επιβεβαιώνει πως η επιδερμίδα φαίνεται πιο ζωντανή μετά από μία εβδομάδα. Ένα ευρύ κοκτέιλ βιταμινών διεγείρει τη λειτουργία των κυττάρων και τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος. Το 100%* του δείγματος επιβεβαίωσε ότι αισθάνθηκε τη θρέψη του δέρματος και το 95%* ότι το δέρμα φαίνεται υγιές ή/και με τέλεια θρέψη μετά από 7 ημέρες. Για υγιές, φρέσκο και λαμπερό δέρμα!

BABOR LIFT EXPRESS:

Απόλυτη αντιρυτιδική δύναμη με άμεσο αποτέλεσμα! Ένας θαλάσσιος εξωπολυσακχαρίτης και ένα ενεργό συστατικό άμεσου LIFTING μειώνουν ορατά το βάθος των γραμμών και των ρυτίδων. Το 97%* του δείγματος επιβεβαίωσε ότι αισθάνεται το δέρμα πιο τονωμένο μετά από 15 λεπτά και το 86%* επιβεβαίωσε ότι η αμπούλα Lift Express είναι ιδανική για μια βραδινή έξοδο στην πόλη!

 

BABOR 3D FIRMING:

Για καθορισμένο περίγραμμα, αισθητά μεγαλύτερη σφριγηλότητα και μειωμένες ρυτίδες. Το εκχύλισμα θαλάσσιου μαρουλιού, το οργανικό πυρίτιο και ένα τετραπεπτίδιο διεγείρουν τη σύνθεση υαλουρονικού, βελτιώνουν το περίγραμμα και προάγουν τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το 88%* του δείγματος επιβεβαίχσε ότι η γραμμή/το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο καθορισμένο και οι ρυτίδες μειώθηκαν. Το 100%* επιβεβαιώνει ότι η επιδερμίδα φαίνεται αμέσως πιο λεία και βαθιά ενυδατωμένη και το 94%* αναφέρει ότι την αισθάνεται πιο σφριγηλή μετά από μία εβδομάδα. Για πιο νεανική όψη!

BABOR COLLAGEN BOOSTER:

Μέγιστη ισχύς ενεργών συστατικών για περισσότερη ελαστικότητα και σφριγηλή, νεανική επιδερμίδα. Το 91%* επιβεβαιώνει ότι το δέρμα εμφανίζεται αμέσως πιο λείο. Το 94%* του δείγματος επιβεβαιώνει ότι το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό. Το 91% επιβεβαιώνει ότι αισθάνεται το δέρμα πιο σφριγηλό μετά από 7 ημέρες. Ο συνδυασμός ενός τριπεπτιδίου και ενός συμπλέγματος φυτικών αμινοξέων (διαμορφωμένο σύμφωνα με δομές ζωικού κολλαγόνου) διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος και υποστηρίζει την αναδιοργάνωση των ινών κολλαγόνου για το σχηματισμό μιας ομοιόμορφης, σταθερής δομής.

BABOR SOS CALMING:

Άμεση καταπράυνση του δέρματος με μειωμένη ερυθρότητα και αίσθηση τραβήγματος. Το όνειρο επιτέλους γίνεται πραγματικότητα! Η αλόη, το εκχύλισμα tiger grass και η πανθενόλη καταπραΰνουν το στρεσαρισμένο, ερεθισμένο δέρμα. Το 94%* του δήγματος δηλώνει ότι αντιλαμβάνεται άμεσα την καταπράυνση του δέρματος ή το αισθάνεται πιο ήρεμο. Το 93%* επιβεβαιώνει επίσης ότι η ερυθρότητα του δέρματος εμφανίζεται μειωμένη μετά από 7 ημέρες. Συμβουλή μας: Τέλεια πρόταση και ως After Sun Ampoule. Απλά εφαρμόστε την σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό το πρωί ή το βράδυ και ταμπονάρετε απαλά τα δάχτυλα στο δέρμα.

BABOR ACTIVE NIGHT:

Αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέγιστη δύναμη ενεργών συστατικών για ορατά ξεκούραστη, αναζωογονημένη επιδερμίδα το πρωί με θρέψη. Εφαρμόστε την αμπούλα το βράδυ σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Το 100%* του δείγματος επιβεβαίωσε ότι η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη το πρωί και το 97%* αισθάνθηκε την επιδερμίδα ανανεωμένη με τέλεια θρέψη. Το 91% επιβεβαιώνει ότι το δέρμα φαίνεται ανανεωμένο και με λιγότερες ρυτίδες το πρωί.

BABOR ACTIVE PURIFIER:

Η θαυματουργή λύση για τις ατέλειες, τα μαύρα στίγματα και το δέρμα με γυαλάδα. Το shale oil και το tea tree oil μειώνουν τις ατέλειες του δέρματος γρήγορα και αποτελεσματικά. Το 85%* του δείγματος επιβεβαίωσε ότι το δέρμα φαίνεται συνολικά πιο καθαρό μετά από 7 ημέρες και το 82%* ότι τα σπυράκια και οι ατέλειες μειώνονται μετά από 7 ημέρες. Το 91%* επιβεβαιώνει ότι η επιδερμίδα φαίνεται πιο ματ μετά τη χρήση. Εφαρμόστε το πρωί μετά τον καθαρισμό για ματ επιδερμίδα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μειώσει την ερυθρότητα και τα σπυράκια.

Βρείτε τις νέες Ampoule Concentrates: https://gr.babor.com/3825/inspiration/ampoules-concentrates/ampoule-concentrates-relaunch-2022

*Τεστ χρηστών με αυτοαξιολόγηση, 30-39 σημεία ελέγχου, με χρήση του προϊόντος 1 φορά την ημέρα για 1 εβδομάδα.

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Όσο λαμπερό και λείο μπορεί να είναι το δέρμα μας, ο χρόνος αφήνει πάντα τα σημάδια του, με επιπτώσεις σε όλες τις στιβάδες της επιδερμίδας.

Η φυσιολογική διαδικασία της δομικής γήρανσης του δέρματος θεμελιώνει τη φιλοσοφία της έρευνας της [comfort zone] την οποία έχει ονομάσει DEGENER-AGING ™.

Καταπολεμήστε το ξηρό δέρμα, την απώλεια τόνου και τις πρώτες ρυτίδες με τον συσφικτικό ορό Intensive Serum! Αποτελεί τον πρωταγωνιστή της ανανεωμένης σειράς SUBLIME SKIN της [comfort zone] και με τη συμμετοχή του στα βραβεία Aesthetic & Spa της Boussias διακρίθηκε με το Silver Award στην κατηγορία Best Serum!

Το αποτελεσματικό anti-aging serum είναι μια φόρμουλα που διαθέτει υψηλές συγκεντρώσεις συστατικών φυσικής προέλευσης, σχεδόν 99%, χωρίς σιλικόνες, ζωικά παράγωγα, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές. Μία καθαρή και vegan φόρμουλα, δερματολογικά ελεγμένη ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Tο Intensive Serum μειώνει την περαιτέρω επιδείνωση που προκαλείται με την πάροδο του χρόνου από την κυτταρική γήρανση και σταδιακά διορθώνει λειαίνοντας τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, χάρη στο αποτελεσματικό σύμπλεγμα ARCHI-LIFT TECHNOLOGYTM, που δεσμεύει την υγρασία τόσο σε επιδερμικό όσο και σε δερματικό επίπεδο. Το ερευνητικό τμήμα της [comfort zone] ενίσχυσε το σύμπλεγμα με Acetyl Hexapeptide-8, που έχει διπλή δράση κατά της κυτταρικής γήρανσης και των γραμμών έκφρασης αλλά και με το νέο αντιγηραντικό βοτανικό εκχύλισμα Achillea Millefolium.

Έπειτα από αποδεδειγμένη δοκιμή, παρατηρήθηκε 25% μείωση των ρυτίδων σε βάθος, σε 28 ημέρες χρήσης!

Μάθετε περισσότερα για τον Sublime Skin Serumhttps://comfortzoneskin.gr/product/sublime-skin-serum/

Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα acos cosmetics hellas

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Με στόχο τόσο την Αναγέννηση του δέρματος όσο του πλανήτη και της κοινωνίας, η [comfort zone], δίνει το σύνθημα για την επομένη δεκαετία η οποία θα είναι καθοριστική όχι μόνο για να μειώσουμε το αποτύπωμα μας αλλά και για να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του πλανήτη πριν να είναι πολύ αργά.

Στην Acos γνώμονας μας είναι η αντιπροσώπευση ethic, premium brands, και με ιδιαίτερη περηφάνια παρουσιάζουμε την Sacred Nature, βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας για τη [comfort zone]. Η νέα βιολογική σειρά, κατάλληλη για vegan, με φυσικά δραστικά συστατικά που προέρχονται από την αναγγενητική γεωργία και τηρώντας τα αυστηρά πρότυπα πιστοποίησης Cosmos Organic & Natural, Ecocert και EWG verified ECO θέτει νέα πρότυπα στη βιώσιμη ομορφιά.

Μία σειρά Εμπνευσμένη από τον Επιστημονικό κήπο, με περισσότερα από 6.000 φυτά, όπου ηθική και αισθητική συνυπάρχουν σε αρμονική ισορροπία, βασισμένη σε βιο-αναγεννητικές φόρμουλες για το πρόσωπο και το σώμα, με ειδικά βιοτεχνολογικά μόρια, για την φροντίδα και προστασία του δέρματος έναντι των περιβαλλοντικών επιθέσεων και την ενεργοποίηση της κυτταρικής ανανέωσης, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ισορροπία και ανθεκτικότητα του, καθώς και την ενίσχυση της παρατεταμένης νεότητας.

Πρόκειται για προϊόντα που προσφέρουν στους επισκέπτες πολυτελών spa, προηγμένη φροντίδα περιποίησης, με ορατά αποτελέσματα, μέσα από εξαιρετικές εμπειρίες ritual ομορφιάς, από επαγγελματίες θεραπευτές που καθοδηγούνται από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Acos.

Ο οικολογικός-σχεδιασμός εγγυάται ότι σε όλο του το εύρος του είναι αρνητικός σε CO2, με παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, πλήρη ανιχνεύσιμη αλυσίδα εφοδιασμού, καθώς και το ιδιόκτητο έργο αντιστάθμισης CO2 Ethio Trees με κοινωνικές προεκτάσεις. Μέρος των κερδών της δωρίζεται για την υποστήριξη έργων περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας μέσω της πρωτοβουλίας 1% για τον πλανήτη.

Στην Acos μας αρέσει και οφείλουμε να μεταφέρουμε τα λόγια του ιδρυτή της Davines, Davide Bollati

«Πρέπει να ξαναγράψουμε την πρόοδο. Ένα προϊόν πρέπει να είναι μέρος της λύσης, αντί για μέρος του προβλήματος αυτό σημαίνει να αγκαλιάσουμε την αναγέννηση και να φέρουμε επανάσταση στον τρόπο που διατυπώνουμε, επιλέγουμε και σχεδιάζουμε τα συστατικά στις σειρές μας» Δρ. Davide Bollati, Ιδρυτής

 

Δείτε τα προϊόντα της σειρά Sacred Nature:  https://comfortzoneskin.gr/sacred-nature/

Και τηλεφωνικά acos cosmetics hellas: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 10:00 – 16:00

 

Επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα acos cosmetics hellas

 

acos cosmetics hellas ltd. 
www.acos.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T. 2310 332300

 

Γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι συνώνυμο των διακοπών και δεν είναι μόνο ένα διάλειμμα από την εργασία και τη ρουτίνα, αλλά πολλές φορές διακοπές είναι και γυμναστική και διατροφή.

Και φυσικά, καταλαβαίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο να κάνετε διακοπές, να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από όλα. Ωστόσο, όταν επιστρέφετε στη ρουτίνα σας, η PBSerum έχει τα τέλεια προϊόντα για να μην ξεχάσετε το σώμα σας.

Η PBSerum σας προσφέρει τη γραμμή Easy Touch. Προϊόντα στα οποία το βασικό συστατικό είναι τα ένζυμα που μέσω της βιοτεχνολιγικής παρασκευής τους διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος δίνοντας άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

Τα προϊόντα που αποτελούν τη γραμμή PBS Easy Touch είναι:

PBS Draining Power:

Ισχυρό αποστραγγιστικό προϊόν που βοηθάει στην πιο γρήγορη μείωση των πόντων αποτοξινώνοντας βαθιά το σώμα και απομακρύνοντας τα οιδήματα. Κατάλληλο για την οιδηματώδη μορφή της κυτταρίτιδας και την κατακράτηση.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

PBS Lifting Power:

Ισχυρό συσφικτικό προϊόν που δρα ενάντια στη μείωση της ελαστικότητας του δέρματος. Λόγω των συσφικτικών παραγόντων που περιέχει στοχεύει στην καλύτερη συνοχή των κυττάρων ώστε να τονωθεί η επιδερμίδα διεγείροντας σημαντικά την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

PBS Smooth Out Power:

Ισχυρό προϊόν που δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού λειαίνοντας σημαντικά την υφή του δέρματος. Ιδανικό για την ινώδη κυτταρίτιδα που δημιουργείται από τη φθορά των κολλαγόνων ινών.
Απλώνουμε καθημερινά σε στεγνό και καθαρό δέρμα (1-2 πατήματα της αντλίας συνολικά) για τουλάχιστον 15 μέρες. Να μην αφαιρεθεί με νερό για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μην το αφήνετε για τελευταία στιγμή και αντιμετωπίζετε το σώμα σας όπως του αξίζει με τη γραμμή Easy Touch PBSerum. Θα έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή!!!

 

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – GOUMAS BEAUTYMED
ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1 – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, τκ. 11142, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: 2102921273

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: www.goumasbeautymed.gr 

Επαγγελματικές θεραπείες προϊόντων

LIPOTECH

Μια σειρά που χρησιμοποιεί ειδική θερμογονική τεχνολογία. Η θερμότητα που παράγεται λαμβάνει χώρα εσωτερικά ενώ η θερμοκρασία της εξωτερικής επιφάνειας του δέρματος παραμένει σταθερή.

Η LIPOTECH ενισχύει την κυκλοφορία και αυξάνει τη ροή του αίματος στην περιοχή θεραπείας, ενισχύοντας τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και ενεργών συστατικών για άμεσο αποτέλεσμα στην λιποδιάλυση. Βασισμένη σε διαδικασίες αγγειοδιαστολής που μπορούν να βελτιώσουν τη μικροκυκλοφορία, να τονώσουν το δέρμα και να προκαλέσουν άμεσες αντιδράσεις που θα εξαλείψουν το λίπος. 


PRO LIPOTECH LIPOBURN ACTIVE

Αγώγιμο τζελ με Θερμογόνο παράγοντα και λίποδιαλυτικό αποτέλεσμα.
Τα ειδικά ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης, ενθυλακωμένα σε νιοσώματα, έχουν λιπολυτική και αγγειό -προστατευτική δράση, χάρη στην παρουσία καρνιτίνης, εκχύλισμα DROCERA RAMANTACEA που βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων, ενισχύοντας τη δράση ανάπλασης στη σιλουέτα. Κατάλληλο για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους.

PRO LIPOTECH FIBROSTRONG ACTIVE

Εμπλουτισμένο με ενεργά αποστραγγιστικά και λιπολυτικά συστατικά.
Χάρη στην παρουσία του BUTCHER’S BROM , της καφεΐνης και του ιωδίου, που ενθυλακώνονται σε νιο-σώματα, ενισχύει τη μείωση και την απαλλαγή της φλεγμονής του λιπώδους καθώς και στη διαδικασία της λιποδιάλυσης.

Ένα εξαιρετικό βοήθημα στην αποκλειστική θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας, του οιδήματος, της αναδιαμόρφωσης του λίπους.

PRO LIPOTECH ACTIVE VIAL

 

Χάρη στη συνεργιστική δράση των λιπολυτικών και των ενεργών συστατικών, αυτοί οι υπέρ-συμπυκνωμένοι οροί βοηθούν στην κινητοποίηση του λίπους στον λιπώδη ιστό, καθιστώντας το πιο εύκολα διαθέσιμο ως «καύσιμο» για τη δημιουργία ενέργειας.

PRO LIPOTECH SOS CRITICAL ZONE RED NATURAL CLAY

100% φυσική μάσκα ορυκτών, ιδανική για τη θεραπεία του τοπικού λίπους.
Εξαιρετικά πλούσια σε ιχνοστοιχεία, όπως κάλιο , ασβέστιο, μαγνήσιο και πυρίτιο. Ο πηλός παίρνει το χαρακτηριστικό του χρώμα από την τεράστια ποσότητα οξειδίου του σιδήρου που περιέχει, τα οποία ενθαρρύνουν την ανανέωση των επιθηλιακών κυττάρων.
Ενισχύει τη μικρό -κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και ειδικότερα, βοηθά στην αποβολή του οιδήματος και της συσσώρευσης υγρών.

PRO LIPOTECH HOT BODY WRAPS

Θερμογονικά wraps που δρουν αποτελεσματικά και άμεσα στη καύση του τοπικού λίπους. Ο πράσινος καφές διεγείρει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών. Λειτουργεί σε συνέργεια με την centella asiatica και τον ανανά για την τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας, χάρη πάνω απ' όλα στην παρουσία της βρωμελίνης, ενός πρωτεολυτικού ενζύμου που μειώνει τον σχηματισμό τοπικού οιδήματος.


ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ LIPOTECH

HYALURONIC LIPOTECH BODY CREAM

Θεραπεία σοκ, που υποστηρίζει άμεσα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο, καταπολέμα το τοπικό πάχος και σμιλεύει το σώμα.
Πραγματοποιούνται με ειδικά θερμογόνα μόρια και συγκεκριμένα ενεργά συστατικά που δρουν απευθείας στα λιποκύτταρα, ενισχύουν τη μικρο-κυκλοφορία και αποβάλλουν τη περίσσεια υγρών και τοξινών.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα συγκεκριμένα ενεργά συστατικά διεγείρουν την αποικοδόμηση των τοπικών εναποθέσεων λίπους και βοηθούν στην τόνωση της μικρο-κυκλοφορίας για να βοηθήσουν στην αποβολή υγρών και τοξινών.

ΘΕΡΜΟΓΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το θερμογόνο μόριο στο (Benzyl nicotinato), ενεργοποιεί μια απόκριση των ιστών για αυξημένη διείσδυση λιπολυτικών δραστικών συστατικών

ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ

Η θερμική κρέμα LIPOTECH υψηλής ευκρίνειας έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί και στους τρεις μηχανισμούς που εμπλέκονται στο μεταβολισμό του λίπους: , λιπογένεση και λιπόλυση.

 


NOVACELL

Θεραπείες σοκ που πρέπει να ακολουθήσετε εύκολα στο ινστιτούτο αλλά και στο σπίτι. Εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό πολλών τύπων υαλουρονικού οξέος για πιο λείο, απαλό και ελαστικό δέρμα και εμπνευσμένη από τις αρχές της φυτοθεραπείας, η NOVACELL καλύπτει τις πολλές ανάγκες όσων αναζητούν μια πλήρη, εντατική θεραπεία για το σώμα, η οποία καταπολεμά και προλαμβάνει τα προβλήματα της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.

Η προσέγγιση μας

ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

"Η φυτοθεραπεία είναι ιατρική επιστήμη η οποία ασχολείται με τα βιολογικά εκχυλίσματα των φυτών και των παραγώγων τους, προκειμένου να θεραπεύσει ή να αποτρέψει μια σειρά παθήσεων, κυρίως σε παθολογικά προβλήματα που αφορούν όλα τα έμβια όντα.
Η χρόνια ερεύνα της επιστήμης της φυτοθεραπείας και σε συνδυασμό με την επιστήμη της κοσμετολογίας, έφερε την επανάσταση στις νέας γενιάς προσεγγίσεις για τις θεραπείες της αισθητικής προσώπου και σώματος."

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ- ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια θεμέλια ουσία για τον ανθρώπινο οργανισμό και ειδικότερα για το δέρμα.
Χάρη στην δομή του, το υαλουρονικό οξύ επαναφέρει τη βιολογική λειτουργία των κυττάρων, προάγοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, αυτόλογο μέσον ενυδάτωσης μεταξύ των ιστών, το οποίο ενισχύει την διαδικασία αποβολής των τοξινών, βοηθάει στη διείσδυση των ενεργών συστατικών, δίνοντας στις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας ένα ολοκληρωμένο και με διάρκεια αποτέλεσμα.

 

 

 

PRO NOVACELL DRAIN ACTIVE

Αγώγιμο gel με αποστραγγιστικά, ενεργά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας. Η ελαφριά υφή το καθιστά ιδανικό για μασάζ καθώς και για τη μεταφορά των ενεργών συστατικών μέσω του δέρματος. Η Εσκίνη και ο κισσός σε μορφή λιποσώματος βοηθούν στην τόνωση της διάθεσης τοξινών και διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας κυρίως το πρήξιμο και τη συσσώρευση υγρών.

PRO NOVACELL ACTIVE VIAL

Υπέρ-Συμπυκνωμένος ενεργός ορός σε μορφή φιαλιδίου. Τοπική δράση για την καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας και της συσσώρευσης υγρών. Τα ενεργά φυτικά συστατικά συμβάλλουν στην ενίσχυση της αποβολής των μεταβολικών αποβλήτων και των τοξινών, για μια αποτοξινωτική δράση. Η καφεΐνη και η καρνιτίνη διαλύουν τα λιπαρά ιζήματα, βοηθώντας στην αποβολή και την καύση τους. Η Escin και το equisetum ενισχύουν τα τοιχώματα των τριχοειδών, βελτιώνοντας τον συνδετικό ιστό των αγγείων και ενισχύοντας την αποστράγγιση του υγρού. Εξαιρετικό για την κυτταρίτιδα σταδίου 1 (οίδημα) ή σταδίου 3 (μαλακή).

PRO NOVACELL COLD BODY WRAPS

Καλλυντική θεραπεία για την καταπολέμηση των αντιαισθητικών επιπτώσεων της κατακράτησης υγρών και της διαδικασίας κυτταρίτιδας. Το δέρμα γίνεται εξαιρετικά λείο και μεταξένιο στην αφή και η φιγούρα δείχνει σμιλεμένη, χάρη στην επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας.
ΨΥΧΡΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ | Εκτός από τα ενεργά συστατικά της σύνθεσης, η αποστραγγιστική δράση του NOVACELL COLD BODY WRAPS είναι εγγυημένη. Οι κύριες ιδιότητες περιλαμβάνουν:
Άμεσο αποτέλεσμα ψύξης | λόγω της ενεργοποίησης των υποδοχέων που αντιδρούν στη θερμοκρασία του δέρματος.
Αποσυμφορητικό και ιδιότητες κατά της φαγούρας.
Με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ
Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Διατηρεί τη δομή και την αντίσταση των ιστών, συμβάλλοντας στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος. Μια μεγάλη βοήθεια στην καταπολέμηση του προβλήματος της κυτταρίτιδας: η στιβάδα του δέρματος χαρακτηρίζεται από 95% κολλαγόνο και είναι η διάσπαση αυτών των ινών που προκαλεί το φαινόμενο της φλούδας πορτοκαλιού. Ως εκ τούτου, βελτιώνει την όψη της φλούδας πορτοκαλιού με συσφικτική δράση και εξαιρετική ενυδάτωση.

ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ

Αντιοξειδωτική δράση: ικανή να καταπολεμήσει τη δράση των ελεύθερων ριζών. Προστατεύει το δέρμα, χάρη στην ενυδατική, καταπραϋντική και προστατευτική του δράση. Εξαιρετικό και ως απολεπιστικό, αφού είναι σε θέση να απαλύνει τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ως εκ τούτου προάγοντας την αναγέννηση των ιστών. Θεραπευτική δράση: ικανή να ενισχύσει την επούλωση μικρών κοψιμάτων, και τραυματισμών.

PRO NOVACELL BODY THERMAL WRAPS

Επαγγελματική θεραπεία που συνιστάται ιδιαίτερα για την καταπολέμηση της ινώδους κυτταρίτιδας, την επανενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας και τη σμίλευση του σώματος . Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστη ζέστη.

ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ

Εμπλουτισμένη φόρμουλα για καλύτερη άνεση κατά το μασάζ.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΙΠΕΡΙΟΥ

Ισχυρό ενεργό δραστικό συστατικό που περιέχει πιπερίνη, γνωστό κυρίως για τη λυπολιτική του δράση (χρησιμοποιείται σε πολλά συμπληρώματα διατροφής για την «καύση λίπους»). Είναι σε θέση να αναστέλλει το σχηματισμό νέων λιποκυττάρων. 

Στην ιατρική της Αγιουρβέδα χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση της διείσδυσης άλλων δραστικών συστατικών.

ΘΕΟΦΥΛΛΗΝΗ

Ουσία που είναι εξαιρετικά παρόμοια, από δομική και φαρμακολογική άποψη, με την καφεΐνη και τη θεοβρωμίνη. Βρίσκεται στα φύλλα τσαγιού, καφέ και στους κόκκους κακάο. Ο μηχανισμός λιπολυτικής δράσης του είναι παρόμοιος με αυτόν της καφεΐνης. Ενισχύει τη διέγερση των λιποκυττάρων και την απελευθέρωση ενέργειας ως αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι η θεοφυλλίνη διεγείρει τη λιπόλυση.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ

Αποτελεσματικό συστατικό για τη μείωση του σχηματισμού οιδήματος και επομένως της κατακράτησης υγρών. Η προστατευτική του δράση, χάρη στις προανθοκυανιδίνες, σταθεροποιεί τα τριχοειδή αγγεία, και αποτρέπει την οποιαδήποτε αύξηση της διαπερατότητας, για αυτά τα εξαιρετικά λεπτά αιμοφόρα αγγεία. Οι προανθοκυανιδίνες σταθεροποιούν τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύοντας τη μήτρα του αγγειακού συνδετικού ιστού.

PRO NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική συνεργιστική δράση βάση των αρχών της φυτοθεραπείας με σκοπό την καταπολέμηση και την πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένη με ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ CENTELLA, ΚΑΦΕΪΝΗ, GUARANA, ΒΙΤΑΜΙΝΗ E
προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό

ΕΦΑΡΜΟΓΗ | Μια τέλεια κρέμα για μασάζ μόνη της ή μετά τη χρήση του NOVACELL DRAIN ACTIVE.

NOVACELL ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

NOVACELL NEW SKIN BODY CREAM

Κρέμα με ειδική δράση για τη συνέργεια των αρχών της φυτοθεραπείας και την καταπολέμηση και πρόληψη του προβλήματος της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας.
Η κρεμώδης υφή είναι κατάλληλη για μασάζ, αφήνοντας στην θεραπευμένη περιοχή μια βελούδινη αίσθηση στην αφή.
Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, προσθέτει τη σωστή ενυδάτωση για να διατηρεί το δέρμα ελαστικό.

ΟΦΕΛΗ

Βοηθά στην καταπολέμηση του αντιαισθητικού προβλήματος της κυτταρίτιδας
Αποτρέπει τη συσσώρευση υγρών
Αφήνει το δέρμα να φαίνεται σφριγηλό και βελούδινο απαλό στην αφή
Αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και ενυδατωμένη.
ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, πρωί και βράδυ, κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή που αντιμετωπίζεται μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για εντατική θεραπεία, συνδυάστε την ΚΡΕΜΑ και το VIAL. 

TONE UP

Μια ενεργή θεραπεία κατά της χαλάρωσης του δέρματος με πρωτόκολλα θεραπείας για το κέντρο αισθητικής αλλά και ειδικά προϊόντα αγωγής για το σπίτι. Η σειρά βασίζεται σε στοιχεία νέας γενιάς όπως το DMAE. Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος, Νιοσώματα με ξιμενινικό οξύ και γλαυκίνη και Ολιγοπεπτίδια. Προσθέτει άμεσα τόνο και παχύτητα, Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα, Προσθέτει ελαστικότητα και αυξάνει την αντίσταση των ιστών.

Μια σειρά επαγγελματικών προϊόντων που μελετήθηκε για να δράσει στη φυσική χαλάρωση του δέρματος που προκαλείται από το πέρασμα των ετών ή από ορμονικούς και μεταβολικούς παράγοντες.

Κάθε πελάτης μπορεί να δημιουργήσει μια εξατομικευμένη φροντίδα σώματος που περιλαμβάνει ένα ή και περισσότερα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Προσθέτει τόνωση και πάχυνση του δέρματος
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
Διατηρεί την ενυδάτωση
Προστατεύει τον ιστό
Γεμίζει φυσικά το χαλαρό δέρμα
Προσθέτει ελαστικότητα και αυξήστε την αντίσταση των ιστών
Παρέχει μια δράση επανεπιθηλιοποίησης. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ;

Οι έρευνες επιβεβαιώνουν ότι χάρη στην ικανότητά του να δεσμεύει μόρια νερού, το υαλουρονικό οξύ, έχει ισχυρή ενυδατική δράση στους ιστούς και ως εκ τούτου είναι σε θέση να επανενεργοποιήσει τη λειτουργία των κυττάρων, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου και βοηθώντας στην καλύτερη σύνδεση των στρωμάτων του δέρματος μεταξύ τους.
Η ταυτότητα του υαλουρονικού οξέος οργανώνεται σε μακρομόρια, σχηματίζοντας μια δυναμική δικτυωτή δομή που βρίσκεται στους χώρους μεταξύ των ινών κολλαγόνου.
Αυτή η δομή διατηρεί το σχήμα και τον τόνο του ιστού. Οι ίνες κολλαγόνου, που αλληλοεπιδρούν με την τεράστια ποσότητα άλλων μορίων της εξωκυτταρικής μήτρας, παρέχουν μεγαλύτερη αντίσταση στις εντάσεις και μια σημαντική ιξωδο-ελαστική δράση. Φυσικό γέμισμα για το χαλαρό δέρμα
Παρέχει ένα άμεσο αποτέλεσμα Body Lifting χαρίζοντας άμεση τόνωση στο δερματικό ιστό.

Παράλληλα με το υαλουρονικό οξύ υπάρχει ένας άριστος συνδυασμός με μια τεράστια δεξαμενή γεμάτη από τα ισχυρότερα ενεργά συστατικά νέας γενιάς!

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ TONE UP


ESSENTIAL REVITALIZING BODY PEELING

Μείγμα οξέων που μελετήθηκε για να διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και να δώσει νέα ζωτικότητα στον ιστό.
Κατασκευασμένο με 3 pH, λειαίνει και διεγείρει τη φυσική του αναγέννηση. Εξαιρετικό για τη θεραπεία ακόμη και του πιο άτονου, ώριμου ή με έντονη αφυδάτωση δέρματος.
Ενεργά συστατικά 
Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος ενυδάτωση \ ελαστικότητα

AZELAIC, MANDELIC, LACTIC AND GLYCOLIC ACID

Μείγμα οξέων σχεδιασμένο για λείανση, αναγέννηση και απολέπιση ακόμη και των πιο άτονων επιδερμίδων. Το επιλεγμένο μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στο γλυκολικό οξύ, η απολέπιση θα διεγείρει τους ινοβλάστες κάνοντας τον ιστό πιο τονωμένο και σφριγηλό.

ELASTIΝ

Φυσική θεμελιώδης πρωτεΐνη του δέρματος που διατηρεί τον ιστό ελαστικό και εύκαμπτο, ικανό να ανακτήσει το σχήμα του μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης όπως στο στάδιο της ανάπτυξης, στην εγκυμοσύνη ή σε περίπτωση απώλειας ή συσσώρευσης μεγάλου βάρους. Αποτρέπει ραγάδες.

PROLINE

Γνωστή για τις υπέροχες αντιγηραντικές της ιδιότητες. Έχει επίσης ενυδατικές, αναζωογονητικές και ιδιότητες άμεσης αποκατάστασης του δερματικού ιστού, που την καθιστούν ιδανική για τη θεραπεία ώριμου δέρματος που έχει μεγάλη χαλάρωση.

ACTIVE VIAL

Εντατική και αποτελεσματική θεραπεία για την αποκατάσταση του τόνου και της σφριγηλότητας στο δέρμα.
Ιδανικό για χρήση με διαδερμικές θεραπείες. Η φόρμουλά του δρα σε βάθος δίνοντας δομή και ελαστικότητα.
Αυτή η θεραπεία σοκ στοχεύει στην ενίσχυση συγκεκριμένων περιοχών, πραγματοποιώντας στοχευμένη δράση ενάντια στη χαλάρωση και ανύψωση του ιστού του δέρματος(body lifting)

Ενεργά Συστατικά

Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος

ενυδάτωση \ ελαστικότητα

PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE- 2

Σύσφιξη \ Ανάπλαση

GREEN TEA GLICOLIC EXTRACT

Αποστράγγιση| Αντιοξείδωση

ΓΛΥΚΙΝΗ

Αναγέννηση | Γέμισμα

ALLANTOIN

Επανεπιφανειοποίηση | Ανάπλαση δέρματος

PROLINE

Συντήρηση| Ελαστικότητα


PRO TONEUP FIRMING ACTIVE

Ενεργό gel με συσφικτική δράση. Αναστέλλει τα ένζυμα που αποδομούν το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ. Μετατρέπει την απώλεια λιπώδους ιστού σε τόνο, μειώνοντας ορατά τα αντιαισθητικά δερματικά προβλήματα που φυσιολογικά εντοπίζονται στο δέρμα μετά την απώλεια βάρους, βελτιώνοντας την αποστράγγιση της περίσσειας υγρών.

ΧΡΗΣΗ:

Χρησιμοποιήστε το ως αγώγιμο gel σε συνδυασμό με τα φιαλίδια tone up active vial , χρησιμοποιώντας μηχάνημα electroporetor ή RF ή κάντε μασάζ με το χέρι για σύσφιξη των περιοχών που έχουν πρόβλημα, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ

Μικρομοριακό με συσφικτική δράση για καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών και προστασία του δέρματος από τη εξάτμιση του νερού.

ΞΙΜΕΝΥΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΓΛΑΥΚΙΝΗ

Περιέχει νιοσώματα με Ξιμενινικό οξύ και Γλαυκίνη, που συνιστώνται για την σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Αυτό το προϊόν έχει σημαντική αναπλαστική και συσφικτική δράση και αυτό το καθιστά ικανό να καταπολεμά και να αποτρέπει τα σημάδια του χρόνου στις μικροδομές του δέρματος.

ΟΛΙΓΟΠΕΠΤΙΔΙΑ

Μια αλυσίδα αμινοξέων που δημιουργείται στο εργαστήριο και χρησιμοποιείται ειδικά για την αποκατάσταση της γήρανσης του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή ελαστίνης, η οποία είναι η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος. 


PRO TONEUP BODY WRAPS

Επαγγελματική θεραπεία σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.
Αυτά τα Body Wraps είναι μια εξαιρετική απάντηση για όσους αναζητούν ορατά, ασφαλή αποτελέσματα.
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα θα φαίνεται πιο τονωμένο και συμπαγές.
Αφήνει στο δέρμα μια ευχάριστα δροσερή αίσθηση, συσφίγγοντας τον δερματικό ιστό.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

DMAE

Φυσική ουσία που παράγεται από τον εγκέφαλο, πρόδρομος της ακετυλοχολίνης. Η τοπική εφαρμογή του αυξάνει γρήγορα την ποσότητα της διαθέσιμης ακετυλοχολίνης και αποκαθιστά τον φυσιολογικό μυϊκό τόνο. Ο ιστός του προσώπου και του σώματος αποκτά πιο αιχμηρά, καλύτερα καθορισμένα περιγράμματα, δείχνοντας νεότεροι από την αρχή.

FENUGREEK ΜΗΡΥΛΟΓΡΑΦΟΣ ή Δενδρολίβανο

Το Fenugreek ενισχύει το σχηματισμό και τη συντήρηση του συνδετικού ιστού και για το λόγο αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συσφίξει το ώριμο δέρμα ή το δέρμα που καταπονείται από το κρύο ή την κούραση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη σύσφιξη του δέρματος στο στήθος και στο ντεκολτέ. Συνιστάται για την ενίσχυση της παροχέτευσης των ιστών.

FERMENTED RICE WATER

Νερο που έχει υποστεί ζύμωση
Χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση και στη σημαντική ενυδάτωση και τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, το νερό που έχει υποστεί ζύμωση ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτό το εκχύλισμα είναι σε θέση να εντείνει την πυκνότητα του χορίου και να μειώσει την αποικοδόμηση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών, για έναν πιο συμπαγή, τονωμένο και γεμάτο ιστό.

FIRMING BODY CREAM 500ml

Μια εξαιρετικά θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος, διατηρώντας το δέρμα ελαστικό και τονωμένο.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμης επιδερμίδας, έντονης ξηρότητας και για όσους υφίστανται ισχυρή μείωση βάρους.
Η πλούσια και κρεμώδης υφή του το καθιστά επίσης κατάλληλο για παρατεταμένα μασάζ.
Τονίζει το κουρασμένο δέρμα δίνοντάς του μια σφριγηλή και βελούδινη εμφάνιση στην υφή.

COOL TONING GEL 500ml

Μια ειδική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στο σώμα μας, άμεση αποστράγγιση τόνωση, αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.
Τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τρόπο ζωής, από τον πιο δυναμικό πελάτη έως τον πιο αδρανή.
Επιπλέον, το αναγεννητικό του αποτέλεσμα είναι ιδανικό μετά από μια αθλητική δραστηριότητα και για να αντιμετωπίσετε ένα μακρύ κουραστικό ταξίδι.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Τέλειο ως τζελ κλεισίματος ή ως τζέλ για παρατεταμένο επαγγελματικό μασάζ

 

ΣΕΙΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ TONE UP

ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ BODY CREAM

Ιδιαίτερα θρεπτική και αναζωογονητική θεραπεία που εξουδετερώνει τη χαλάρωση του δέρματος.
Ιδανικό σε περίπτωση ώριμου δέρματος, ισχυρής ξηρότητας και για όσους υποβάλλονται σε ισχυρή μείωση βάρους (ως εντατική διατροφή ή εγκυμοσύνη)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό
Το δέρμα είναι συμπαγές και βελούδινο στην αφή
Χάρη στην κρεμώδη και πλούσια υφή του, είναι ιδανικό για μεγάλης διάρκειας και έντονου μασάζ.

ΣYΣTATIKA

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του μασάζ.

ΤΡΙΠΕΠΤΙΔΙΟ

Διεγείρει την παραγωγή ΗΑ με ογκομετρικό και αναμορφωτικό αποτέλεσμα. Βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος για ένα ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΟΥΝΔΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΜΑΝΘΑΛΙΑΣ

Ένα μείγμα εκχυλισμάτων από καφέ φύκια αποτοξινώνει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου

JOJOBA OIL, ALMONDS ΚΑΙ SHEA BUTTER

Μίγμα θρεπτικών ελαίων πλούσια σε βιταμίνη Ε και τέλειους συμμάχους για να διατηρηθεί η σωστή ελαστικότητα ακόμη και στο πιο ώριμο δέρμα.


COOL TONING GEL

Μια αναζωογονητική φόρμουλα που μελετήθηκε για να δώσει στα πόδια μια άμεση και μακροχρόνια αίσθηση ανακούφισης
Χάρη στην υψηλή ποιότητα των εκχυλισμάτων, αποκαθιστά την ενέργεια και τη ζωτικότητα στο σώμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεση αναζωογόνηση και φρεσκάδα
Σύσφιξη δερματικού ιστού
Κατάλληλο για κάθε τρόπο ζωής
Ιδανικό μετά από αθλητική δραστηριότητα
Υπέροχο μετά από ένα μεγάλο, κουραστικό ταξίδι

OVERNIGHT TONE BIPHASIC PEELING

Διφασικό πήλινγκ με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας
Απολέπιση με μια τονωτική δράση κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και απαλό το επόμενο πρωί .

ΟΞΙΝΗ ΦΑΣΗ: Μανδελικό οξύ και αζελαϊκό οξύ για να εξομαλύνει και να διεγείρει τον κύκλο εργασιών. Ιδανικό για να διευκολύνει τη διείσδυση των ενεργών συστατικών.

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Το λάδι αβοκάντο, το τριαντάφυλλο mosqueta και η bisabolol (κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου από το γερμανικό χαμομήλι), είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τη νυκτερινή αναγέννηση ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τονώνει το κουρασμένο δέρμα, δίνοντάς του υποστήριξη.
Διατηρεί το δέρμα ελαστικό και σφριγηλό.
Το δέρμα είναι σφικτό, ενυδατωμένο και βελούδινο στην αφή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

με υψηλό μοριακό βάρος.
Αφήστε την ενυδάτωση και την ελαστικότητα στη διαδικασία απολέπισης και στην κυτταρική ανανέωση.

ΑΖΕΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

Αυτό το μείγμα έχει αντιοξειδωτική δράση, αναζωογονεί τον ιστό και διευκολύνει την απορρόφηση των ιστών. Το μανδελικό οξύ έχει αποχρωματιστικές ιδιότητες.

EXTRACT OF MICROALGAE

(υδατικά εκχυλίσματα μικροφυκών εμφανίζουν αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση)

Χρονοβιολογικός ενεργοποιητής που τονώνει, δυναμώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενεργοποιώντας τον κυτταρικό μεταβολισμό.

PRECURSOR OF COLLAGEN - Ενεργοποιητής κολλαγόνου

Αποτρέπει το σχηματισμό ραγάδων και διατηρεί τη σφριγηλότητα του ιστού για όσους ακολουθούν δίαιτες.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ

Ανακινήστε τη φιάλη μέχρι να αναμιχθούν οι δύο φάσεις και έπειτα ψεκάστε στις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία και κάντε μασάζ μέχρι την πλήρη απορρόφηση. Κρατήστε το όλη τη νύχτα, το πρωί καθαρίστε σχολαστικά και συνεχίστε με τη συνήθη ρουτίνα θεραπείας. Συνιστάται να εφαρμόζετε το διφασικό προϊόν 3 φορές την εβδομάδα, έως ότου ολοκληρωθεί .

ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Υπερθετική εντατική θεραπεία που βοηθά στη βελτίωση του τόνου του δέρματος.
Η σύνθεση του σάς επιτρέπει να ανακτήσετε τη φυσική σύσταση του ιστού και να αποτρέψετε το σχηματισμό ραγάδων.
Η ελαστική του φύση το καθιστά ιδανική θεραπεία μετά την εγκυμοσύνη και για αθλητές.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενυδατική δράση
Ελαστική δράση
Εύκολη εφαρμογή
Ταχεία απορρόφηση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος Εμπλουτίζει τη φόρμουλα για την ενίσχυση της ενυδάτωσης του δέρματος.

PEPTIDE ACETYL TETRAPEPTIDE2:

Διεγείρει την παραγωγή HA και καταπολεμά την έλλειψη σφριγηλότητας του δέρματος. Αυτή η διπλή δράση δίνει μια πιο δομημένη και πιο στιβαρή εμφάνιση στο χόριο.

GREEN TEA GLYCOLIC EXTRACT

Για αποστράγγιση και αντιοξειδωτική δράση που ενισχύει την τονωτική δράση του φιαλιδίου μειώνοντας τη συσσωρευμένη σκωρία, δίνοντας στον ιστό μια ζωτική πτυχή

ALOE VERA ΚΑΙ ALLONTOIN

Τέλειο μείγμα ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και επανεπιτομής που προστατεύει τον ιστό μας από εξωτερικές επιθέσεις, μειώνει την ξηρότητα του δέρματος και αποτρέπει την απολέπιση.

 

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η MEDIKA είναι μια ευρωπαϊκή εταιρία ιατρικών μηχανημάτων επαγγελματικής χρήσης αφοσιωμένη στην αισθητική ιατρική.

Βραβευμένη, με πιστοποιήσεις ευρεσιτεχνίας, ISO 13485 Σύστημα ελέγχου ποιότητας και πιστοποιήσεις CE medical device.

Η εταιρεία οφείλει τη δυναμική της εξέλιξη στη διεπιστημονική γνώση της ομάδας της, στην πολυετή εμπειρία της, στη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και στην πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Προτεραιότητά της είναι η χρήση υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων στα προϊόντα της. Το υλικό Corian ® (κατά των μικροβίων και βακτηρίων ) και η μοναδική σχεδίαση είναι τα σημεία αναφοράς της.

Η εταιρεία μας, MediconTEC, θυγατρική εταιρεία της Goumas Wellness,  με πολυετή εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της αισθητικής, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει κάθε εξατομικευμένη ανάγκη στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και της υγείας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με την εταιρεία ιατρικών μηχανημάτων MEDIKA καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία ιατρικής αισθητικής με:

  • Εκπαιδευτικά workshop’s
  • Ειδικά εξατομικευμένα πρωτόκολλα
  • Με την εγγύηση του εξειδικευμένου service από τεχνικούς ιατρικής τεχνολογίας, που με επιτυχία τόσα χρόνια αξιόπιστα ή εταιρεία μας παρέχει.
  • Με πλήρη κατάρτιση και τεχνογνωσία στην κλινική και τεχνική υποστήριξη από έμπειρους ιατρούς, πτυχιούχους αισθητικούς και πτυχιούχους ιατρικών μηχανημάτων αντίστοιχα, έχουμε τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης σε ιατρικά μηχανήματα αισθητικής καθώς και σε ειδικά προϊόντα ιατρικής αισθητικής.
  • Φροντίδα μετά την εκπαίδευση - Ο εκπαιδευτής είναι στη διάθεσή σας σε περίπτωση διευκρινήσεων ή ακόμα και συμβουλών για πιο εξατομικευμένα πρωτόκολλα σχετικά με τις θεραπείες που αφορούν την κάθε εξειδικευμένη συσκευή MEDIKA.

Με εκτίμηση

Για την MEDIKA GREECE

Αντώνης Γκούμας

 

 

 

ΟΛΟΦΥΤΟΥ 15, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ τκ. 11142 Ελλάδα

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλέφωνο: 2102910061
website: https://www.medika.gr

 

Σε έντονα αναπτυσσόμενο τομέα, όπως η αισθητική και η αισθητική ιατρική, δεν αρκεί η κάλυψη των αναγκών των πελατών, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέπονται τα θέλω τους και να προσφέρουμε καινοτομία. Μια επανάσταση που προκαλεί ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε γυναίκες και άνδρες που αναζητούν μια γρήγορη και ανώδυνη λύση για να βελτιώσουν την ομορφιά τους και να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η KSURGERY αναπτύσσει και παράγει αποστειρωμένα filler υαλουρονικού οξέος, fillers σώματος, πίλινγκ, και καλλυντικά προϊόντα θεραπειών προσώπου και σώματος για το κέντρο αισθητικής, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Είναι πιστοποιημένοι για την παραγωγή ιατροτεχνολογικών προϊόντων κατηγορίας III και κατηγορίας IIa. Προϊόντα αισθητικής ιατρικής που ξεχωρίζουν ως προς την ασφάλεια, την ευκολία εφαρμογής, τη διάρκεια της θεραπείας και τα εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται.

Με ιδιόκτητα εργαστήρια έρευνας

Σε μόλις δέκα χρόνια, αυτό το όραμα έγινε ακόμη πιο ισχυρό δημιουργώντας τα δικά τους εσωτερικά τους εργαστήρια έρευνας και παραγωγής R&D, προσφέροντας όλο και πιο καινοτόμες, αποκλειστικές και αποτελεσματικές φόρμουλες από τη σύνθεση στη συσκευασία.

Ποιότητα και ασφάλεια

Η εγγύηση των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας Η εταιρεία KSURGERY εργάζεται καθημερινά για να εγγυηθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Όλες οι διαδικασίες παραγωγής της συμμορφώνονται με την Πιστοποίηση UNI EN ISO 13485 για την Παραγωγή Ιατρικών Συσκευών και την Πιστοποίηση UNI EN ISO 22716 παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών. Οι βασικές συνεργασίες και συνεργασίες με πανεπιστήμια αποδεικνύουν την μοναδικότητα της εταιρείας, η οποία βασίζεται στην επιστημονική αριστεία, τη συνεχή ανάπτυξη και την υψηλής ποιότητας παραγωγή.

 

Ολοφύτου 15 Άνω Πατήσια Αθήνα
Site: www.medicontec.gr 
Τηλέφωνο: 210 2910061
Περισσότερες πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

Miss Universe 2021

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

NEA ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ SUN SOUL [ comfort zone ] - Σέβονται τη θάλασσα και το δέρμα!

comfort zone cosmetics

dermalogica pro restore ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι ένα online επιστημονικό περιοδικό αισθητικής. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006.

Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ έχει πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνιστεί σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό. Ακόμα και σήμερα δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται και διαφημίζονται σε αυτό.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε, αφού αυτοί στηρίζουν οικονομικά την έκδοση. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

BABOR ASK FOR MORE

ACOS PREMIUM BEAUTY BRANDS

PB SERUM

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

DERMALOGICA PROFESSIONAL-GRADE SKIN CARE BY THE INTERNATIONAL DERMAL INSTITUTE

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 

comfort zone cosmetics
PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

PHYTS NATURAL COSMETICS

 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης ΓκούμαςChrysallis  Proderma  καλλυντικά και μηχανήματα αισθητικής

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

SUIT εξατομικευμένα καλλυντικά
Environ καλλυντικά PB Serum ενζυμα προσώπου - ένζυμα σώματος
dermalogica

 

 

 

PHYTS NATURAL COSMETICS NEODERMA

 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ