FREIHAUT

Μέλασμα

Μετά από 25 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων και βασιζόμενοι στη γνώση του τρόπου λειτουργίας του δέρματος, της ποιότητας των καλύτερων δραστικών ουσιών και της εγγύησης της αποτελεσματικότητας των προϊόντων του. Η FR ~ HAUT ανέπτυξε ΑΚΟΜΑ μια σειρά ως αποτέλεσμα της μελέτης για τα αίτια πίσω από την εμφάνιση χρωματικών αλλοιώσεων και ρυτίδων στο δέρμα. Η βιοτεχνολογική έρευνα κατά αυτών των προβλημάτων συγκεντρώνει ένα σύνολο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και φυσικών δραστικών ουσιών δημιουργώντας ένα ισχυρό κοκτέιλ με στόχο τον αποχρωματισμό, την προστασία και την πρόληψη της οξειδωτικής φωτογήρανσης του δέρματος .

Η FR ~ HAUT καινοτομεί στον τομέα αυτό αντιμετωπίζοντας πλήρως το πρόβλημα των κηλίδων και του μελάσματος (μελάγχρωση σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σε αντίθεση με τις πανάδες ή μελαγχρωματικές κηλίδες) του δέρματος, σε δύο μήνες , το δέρμα θα είναι πολύ πιο λευκό, πιο σφριγηλό, φωτεινότερο και πιο λαμπερό. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, ο επαγγελματίας πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τις αιτίες που προκαλούν τον σχηματισμό κηλίδων, και λαμβάνοντας σωστά και ολοκληρωμένα το ιστορικό του κάθε πελάτη. Οι περισσότερες μελαγχρωματικές βλάβες του δέρματος προκαλούνται από υπερπαραγωγή μελανίνης, μια φυσική χρωστική. Η παραγωγή αυτής της ουσίας έχει δύο λειτουργίες την προστασία από τις ακτινοβολίες, ιδίως της υπεριώδους ακτινοβολίας και την κυτταρική διαφοροποίηση.

Σύνηθες αιτίες μελαγχρωματικών κηλίδων και μελάσματος:

Έκθεση στον ήλιο, γενετική προδιάθεση, ηλικία, ορμονικές επιδράσεις, κύηση, πρόσληψη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, λήψη φωτοευαίσθητων φαρμάκων, πχ ισοτρετινοϊνη, κορτιζόνη, φλεγμονή, λοίμωξη, τραύματα κ.λπ.

Ως εκ τούτου, τα σημεία μπορούν να ταξινομηθούν σε:

SOLAR SPOTS (Melanin) - TOXIC SPOTS (Lipofuscin) - CEROID PIGMENT ή LIPOIC SPOTS

Επομένως, ανάλογα με την αιτία τους, οι μελαγχρωματικές βλάβες μπορεί να μειωθούν ή να εξαλειφθούν εντελώς χρησιμοποιώντας δραστικές ουσίες που «εμποδίζουν» την παραγωγή μελανίνης ή που διαλύουν τη μελανίνη που δημιουργείται από τη λιποφουσκίνη. Στις περιπτώσεις όπου το πρόβλημα οφείλετε σε (πρόσληψη φαρμάκων, χρόνιες ασθένειες ή γήρανση) μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το σημείο θα αποχρωματιστεί αλλά για την διατήρηση του αποτελέσματος θα χρειαστεί να ενταχθεί στην βραδινή περιποίηση κάποιο προϊόν της σειράς. Και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να γνωρίζουμε το γεγονός ότι ο σχηματισμός της δυσχρωμίας ξεκινά από το κάτω μέρος των πέντε επιδερμικών στρωμάτων και χρειάζεται χρόνος για να γίνει αντιληπτή η μείωση του. Η συνεχής χρήση του προϊόντος στο σπίτι είναι απαραίτητη για τη θεραπεία κηλίδων με εγγυημένα αποτελέσματα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΝΕΡΓΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πρόκειται για ένα νέο, πατενταρισμένο συστατικό σχεδιασμένο για τη λεύκανση του δέρματος χωρίς κυτταροτοξική δράση, δερματική αντίδραση ή ερεθισμούς, είναι συνεπώς συνθετικός παράγοντας με ασφαλή τρόπο αποτρέποντας παράλληλα την πρόωρη φωτογήρανση. Το συνθετικό μόριο Chromabright® αναστέλλει το ένζυμο τυροσίνης εκπλήρωση όλων των επιθυμητών απαιτήσεων για μια νέα γενιά, ενεργές λεύκανσης ουσία χωρίς καμία από τις αρνητικές επιπτώσεις άλλων λευκαντικών παραγόντων το παρελθόν: υδροκινόνες, ΜΑΠ (φωσφορικό ασκορβύλιο μαγνησίου) κ.λπ.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών, τόσο in vivoόσο και in vitro, δείχνουν ότι έχει εξαιρετική ασφάλεια και χαρακτηριστικά λευκώματος καθώς και προστατευτικές επιδράσεις στον άνθρωπο επιδερμικά κερατινοκύτταρα, που συμβάλλουν στην προστασία του δέρματος από ζημίες που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και ακτινοβολία UV (φωτογήρανση)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα, μεταπώλησης μόνο από την αισθητικό του ή τον/την δερματολόγο του.

Απαγορεύεται ρητά η πώληση προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα, ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα. Απαγορεύεται η τοποθέτηση προϊόντων σε καταστήματα καλλυντικών λιανικής.

Το προϊόν μπορεί να διαφημιστεί, αλλά απαγορεύεται η δημοσίευση τιμών λιανικής.

Η Fr~Haut δημιουργήθηκε καθαρά για τους επαγγελματίες, προστατεύοντας τους από την υπερέκθεση προϊόντων. Εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό τιμών και παραμένοντας πάντα ένα δυνατό χαρτί στον κόσμο των δερμοκαλλυντικών.

Όλα τα καλλυντικά έχουν αναπτυχθεί για κάθε τύπο δέρματος και για όλες τις ανάγκες του, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες για πρόσωπο και σώμα.

 

Για να μάθετε περισσότερα για τα Freihaut, επικοινωνήστε με: 

 

BEAUTY CONCEPT®

ΤΕΓΕΑΣ 3 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ τκ. 16452, ΑΘΗΝΑ

τηλέφωνο: (+30) 2109953332
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
web: https://beauty-concept.gr/

 


♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2024

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
DERMATUDE META THERAPY
 
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED - ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ELITE RESOLUTION FACE LAB

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας
 
 
 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
 
 
 
dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2024)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
DERMATUDE