F SKIN

TOTAL RESET

DAILY DEFENCE SPF 50

Protection – Moisturizing – Soothing

Airless bottle 50 ml

Η TOTAL RESET SPF 50 χάρις στην παρουσία του εκχυλίσματος από Pinus Pinaster αλλά και στη πληθώρα πολλών ενεργών συστατικών όπως η Ραμνόζη, και εκχυλίσματα από το φυτό chia, προστατεύει, καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα.

Με αντιοξειδωτική, καταπραϋντική και αμυντική δράση κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης ενώ παράλληλα παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

Αλλά Η Total Reset Daily Defense SPF50, δεν είναι μόνο αυτό:

Εκτός από την ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς δραστικών συστατικών που επιτελούν σημαντική δράση ευρέως φάσματος απευαισθητοποίησης, αναστέλλοντας την απελευθέρωση μεσολαβητών φλεγμονής, η φόρμουλα περιέχει ενεργά συστατικά με αναπλαστικές ιδιότητες, θρέψη και αναδόμηση που καταπολεμούν τη φωτογήρανση και κάνουν το δέρμα πιο ζωτικό.

Μια κρέμα Daily Defense

που θα αποδειχθεί ο απαραίτητος σύμμαχος για ευαίσθητες και υπέρ-ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χρησιμοποιείται καθημερινά ιδιαίτερα σε περίπτωση προηγμένων καλλυντικών θεραπειών που είναι επιθετικές, αλλά και για όλους τους τύπους δέρματος σε περιόδους ιδιαίτερου στρες.

Κύρια Συστατικά της TOTAL RESET DAILY DEFENCE SPF50

Η TOTAL RESET SPF 50 περιέχει Non Nano Ανόργανα φίλτρα Προστασίας από την UV ακτινοβολία:

Τα ανόργανα φίλτρα είναι ουσίες όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου (Zinc Oxide) και το διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide). Αυτό το είδος φίλτρων, γνωστά και ως "φυσικά" δεν απορροφούν, αλλά αντανακλούν την υπεριώδη ακτινοβολία μέσω μίας μεμβράνης σωματιδίων που καλύπτει την επιδερμίδα.

Σε αντίθεση με τα οργανικά φίλτρα, τα ανόργανα αποτελούν στο σύνολό τους φίλτρα ευρέως φάσματος, ενώ κρίνονται επίσης φωτοχημικά σταθερά και ασφαλέστερα για τον άνθρωπο.

Οξείδιο Του Ψευδαργύρου
(Zinc Oxide)

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως συγκριτικά με όλα τα αντηλιακά φίλτρα - οργανικά και ανόργανα - το οξείδιο του ψευδαργύρου, υπερτερεί σημαντικά ως προς το εύρος προστασίας.

Τα φυσικά (Ανόργανα) φίλτρα και ιδιαίτερα το - το οξείδιο του ψευδαργύρου που περιέχει η TOTAL RESET SPF 50, είναι μη τοξικά και δεν αντιδρούν όπως τα οργανικά φίλτρα.

Ως εκ τούτου θα έπρεπε να αποτελούν την πρώτη επιλογή για άτομα με ιστορικό αλλεργιών, γυναίκες στο στάδιο της εγκυμοσύνης ή της γαλουχίας, καθώς και για τα παιδιά.

Μελέτη αποτελεσματικότητας προστασίας TOTAL RESET SPF 50

Μελέτες in vitro που έγιναν για τον προσδιορισμό του δείκτη αντηλιακής προστασίας "SPF" στην TOTAL RESET DAILY DEFENCE, αποδεικνύουν πως ο δείκτης προστασίας ξεπερνά το SPF50 και μάλιστα κάτω από έντονη ακτινοβολία UV.

Ενώ η φωτοσταθερότητα μετά την ακτινοβόληση φτάνει στο 95,30%

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΩΤΟΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠO ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ

95,30%*

 

 

Εκχύλισμα Pinus Pinaster

Παρέχει έγκυρη και αποτελεσματική προστασία αναστέλλοντας φλεγμονώδεις παράγοντες και ενισχύει τη δράση των αντιοξειδωτικών ενζύμων.

Είναι ένα ερευνητικά τεκμηριωμένο μείγμα αντιοξειδωτικών συστατικών, πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, βιοφλαβονοειδή και φαινολικά οξέα.

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, ειδικότερα όμως για τα ευαίσθητα, με τάση ερυθρότητας, όπως και για εκείνα που ταλαιπωρούνται από ροδόχρου ακμή ή άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις.

Όταν εφαρμόζεται τοπικά, απορροφάτε εύκολα από την επιδερμίδα και δρα σε κυτταρικό επίπεδο: ενυδατώνει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλει στη μείωση της υπερμελάγχρωσης και προλαμβάνει τη φωτογήρανση.

Anti-pollution study

Έχει δοκιμαστεί για την αντιοξειδωτική του δράση σε ανθρώπινα κερατινοκύτταρα που εκτίθενται σε ρύπανση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (συμπεριλαμβανομένου και του blue light.

Το Εκχύλισμα Pinus Pinaster διαλυτοποιημένο σε Φυτική Διγλυκερίνη αποδείχθηκε ότι:

προσφέρει αντιρρυπαντική αντιοξειδωτική δράση τόσο στη ρύπανση εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

Ποσοστό της αναστολής των ελεύθερων ριζών από ρύπανση εσωτερικών χώρων.

Ποσοστό της αναστολής των ελεύθερων ριζών από ρύπανση εξωτερικών χώρων

Το Pinus pinaster παρουσιάζει μια στατιστικά σημαντική δράση κατά της οξειδωτικής βλάβης που προκύπτει από τη ρύπανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η δράση κατά των ελεύθερων ριζών του Pinus Pinaster συγκρίθηκε με τη βιταμίνη C και τη διαλυτοποιημένη βιταμίνη Ε, μετά από ακτινοβολία UV.

Το Pinus Pinaster παρουσιάζει μεγαλύτερη δράση καθαρισμού κατά των ελεύθερων ριζών σε σύγκριση με τη βιταμίνη C και τη διαλυτοποιημένη βιταμίνη Ε.

Αυτό συνέβαινε ιδιαίτερα όταν η ένταση της ακτινοβολίας UV ήταν αυξημένη, ακόμη και με τη προσθήκη της UV-C. 

Αυτό τα γραφήματα δείχνουν το ποσοστό της αναστολής της IL8. ( Ιντερλευκίνη-8 )

Καταπραϋντική δράση του Pinus Pinaster Φλεγμονώδης αντίδραση που προκαλείται από εξωτερική ρύπανση

Το Pinus Pinaster δείχνει μια στατιστικά σημαντική καταπραϋντική δράση αναστέλλοντας την παραγωγή IL8 που προκύπτει από την έκθεση σε ρύπανση εσωτερικού χώρου.

 

ΡΑΜΝΟΖΗ

Μια νέα προσέγγιση για την καταπολέμηση της διαδικασίας γήρανσης

Η Ραμνόζη είναι ήδη γνωστή στη φαρμακολογία για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Διεγείρει την σύνθεση μορίων Β-Ενδορφίνων δηλ. τα μόρια της «ευχαρίστησης», ενεργοποιώντας την κυτταρική επικοινωνία, περιορίζοντας την εξάπλωση των φλεγμονωδών αντιδράσεων.

Πως δρά;

Η ραμνόζη δρα σαν ένας φυσικός κυτταρικός «μαγνήτης».

Μελέτες έδειξαν την ύπαρξη ειδικών υποδοχέων της ραμνόζης στην επιφάνεια των ινοβλαστών της θηλώδους στιβάδας. Αυτοί οι υποδοχείς αναφέρονται ως λεκτίνες. Όταν ένα δραστικό συστατικό αναγνωρίζεται από μια λεκτίνη, προσκολλάται άμεσα και με ακρίβεια σαν μαγνήτης και μεταδίδει σήματα νεότητας στο κύτταρο.

Μελέτη in vitro

Στο 1% ΡΑΜΝΟΖΗ απελευθερώνουν +46% των μορίων <<ευχαρίστησης>> (β-ενδορφίνες) . Το 2% ΡΑΜΝΟΖΗ αυξάνει κατά +55% την απελευθέρωση β- ενδορφινών και στη συνέχεια μαλακώνει την αντιδραστικότητα των κυττάρων.

Το 2% ΡΑΜΝΟΖΗ προσθέτει επίσης την αναστολή κατά - 40% της προσκόλλησης των ουδετερόφιλων επιτρέποντας τον περιορισμό της διάδοσης της φλεγμονής.

Εκχυλίσματα από το φυτό CHIA

Το CHIA θεωρείται superfood για το δέρμα: Πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά: βιταμίνες και μέταλλα PUFA’s (60% Omega-3, and 20% Omega-6).
Πολύ υψηλότερη αντιοξειδωτική ικανότητα από το blueberry¹¯²

Είναι μια ισχυρή πηγή αντιοξειδωτικών:

Phytosterols, Flavonoids and Phenolic acids

Toκοφερόλες (vitamin E, ιδιαίτερα ϒ-Tocopherol)

Άλλα πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά: Μυρικετίνη, Καφεϊκό οξύ και Κερσετίνη.

 

Η νέα σειρά προσώπου της F SKIN περιλαμβάνει 2 δραστικά προϊόντα:

TOTAL RESET DAILY DEFENCE SPF50
Protection – Moisturizing – Soothing
Airless bottle 50 ml

Κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτική, καταπραϋντική και αμυντική δράση κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης ενώ παράλληλα παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.

TOTAL RESET RED  Multi-Active intensive care
Airless bottle 50 ml

Κρέμα προσώπου που Συμβάλλει στη διαδικασία επούλωσης των πληγών του δέρματος. Μειώνει τα ηλιακά εγκαύματα και την ερυθρότητα. Μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διατηρεί και ρυθμίζει το μικροβίωμα.

F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
PlayPause
F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
F SKIN ΠΡΟΣΩΠΟΥ
previous arrow
next arrow

 

EPIGENETIC MICROCELLULAR SYSTEM

DAY RUTINE

Ο συνδυασμός της TOTAL RESET DAILY DEFENCE SPF 50 με την καθημερινή χρήση της TOTAL RESET RED βασίζεται αποκλειστικά στο EMS σύστημα της F SKIN, χαρίζοντας μας ολική επαναφορά στην υγεία του δέρματος ενώ παράλληλα μας προστατεύει στον μέγιστο βαθμό από την φωτογήρανση και την περιβαλλοντική ρύπανση ( anti – pollution ).

Δρα σε κυτταρικό επίπεδο: ενυδατώνει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο δέρματος, ειδικότερα όμως για τα ευαίσθητα, με τάση ερυθρότητας, όπως και για εκείνα που ταλαιπωρούνται από ροδόχρου ακμή ή άλλες φλεγμονώδεις καταστάσεις.

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει από την επόμενη κιόλας ημέρα.

 

 

 

MEDICONTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα

website: www.fskin.gr
τηλέφωνο: 2102910061

περισσότερες πληροφορίες

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

ΜΠΡΟΣΟΥΡΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2024

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
DERMATUDE META THERAPY
 
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED - ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ELITE RESOLUTION FACE LAB

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας
 
 
 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
 
 
 
dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2024)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
DERMATUDE