Diamond Silk Sericin+ Cream
Face & Neck

Καινοτόμα κρέμα λάμψης με σερικίνη και μετάξι που θωρακίζουν την επιδερμίδα δημιουργώντας second skin effect, συγκρατούν την υγρασία και ταυτόχρονα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιβλαβείς ουσίες. Η σκόνη διαμαντιού που περιέχει κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί, σε συνδυασμό με τα πολυπεπτίδια και τις βιταμίνες που χαρίζουν ανανέωση κυττάρων και μάχονται κατά των σημαδιών γήρανσης και ρυτίδων. Η επιδερμίδα σας θα είναι ορατά τονωμένη, ενυδατωμένη και ελαστική χάρη στο φυτικό εκχύλισμα ιμπεράτας και το έλαιο αβησσυνίας, με βελούδινη υφή.  

Diamond Silk Sericin+ Serum
Face & Neck

Καινοτόμος ορός λάμψης με σερικίνη και μετάξι που θωρακίζουν την επιδερμίδα δημιουργώντας second skin effect, συγκρατούν την υγρασία και ταυτόχρονα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιβλαβείς ουσίες. Η σκόνη διαμαντιού που περιέχει κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί, σε συνδυασμό με τα πολυπεπτίδια και τις βιταμίνες που χαρίζουν ανανέωση κυττάρων και μάχονται κατά των σημαδιών γήρανσης και ρυτίδων. Η επιδερμίδα σας θα είναι ορατά τονωμένη, ενυδατωμένη και ελαστική χάρη στο φυτικό εκχύλισμα ιμπεράτας και αλόης, με βελούδινη υφή.  

Diamond Silk Sericin+ Mask
Face & Neck

Καινοτόμα μάσκα λάμψης με σερικίνη και μετάξι που θωρακίζουν την επιδερμίδα δημιουργώντας second skin effect, συγκρατούν την υγρασία και ταυτόχρονα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιβλαβείς ουσίες. Η σκόνη διαμαντιού που περιέχει κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί, σε συνδυασμό με τα πολυπεπτίδια και τις βιταμίνες που χαρίζουν ανανέωση κυττάρων και μάχονται κατά των σημαδιών γήρανσης και ρυτίδων. 

Δραστικά Συστατικά:

Moripure (Sericin)

Σερικίνη είναι η πρωτεΐνη που παράγεται από τους μεταξοσκώληκες και έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία προστατευτικού μανδύα & second skin effect, μειώνει τους ρύπους και χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα συμβάλει στη μείωση υπερχρωματισμού & μελανίνης.

Σε κλινική μελέτη που έγινε σε 20 εθελοντές με χρήση προϊόντος με 0,4% Moripure Powder SD χρησιμοποιώντας το Minolta Chromameter CR200 παρατηρούμε αύξηση φωτεινότητας κατά 43,36% (Parameter L: skin brightening index).
Σε άλλη κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 20 εθελοντές μεταξύ 18-65 ετών, με χρήση προϊόντος με 1% Moripure Powder SD με μέτρηση με Μinolta Chromameter CR-300, το χρώμα του δέρματος αξιολογήθηκε με την παράμετρο ITA° (Individual Typology Angle), έναν χρωματομετρικό δείκτη. Τα αποτελέσματα που παρατηρούμε στο χρώμα του δέρματος μετά από 60 μέρες με χρήση 2 φορές τη μέρα, είναι βελτίωση του δείκτη ITA° κατά 13,85%. (όσο αυξάνεται ο δείκτης ITA τόσο πιο φωτεινό είναι το δέρμα).

Diamond Powder (Σκόνη διαμαντιού)

Έχει καθαριστικές, ενδυναμωτικές & ενισχυτικές ιδιότητες
Λειαίνει, λευκαίνει το δέρμα και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου.
Έχει αντιοξειδωτική δράση και απομακρύνει τις τοξίνες από τα βαθιά στρώματα του δέρματος

Matrixyl (PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7)

  • Ενεργοποιούν τον μηχανισμό δερματικής αποκατάστασης στο επίπεδο της εύθραυστης και με φθορά από την UV ακτινοβολία επιδερμίδα
  • Λειαίνουν τις ρυτίδες
  • Βελτιώνουν τόνωση και ελαστικότητα
  • Ρυθμίζουν τον δείκτη της προγερίνης (γνωστός δείκτης γήρανσης)
  • Επανορθώνουν το θηλώδες χόριο
  • Μειώνουν  τον κατακερματισμό των ινών και υποστηρίζουν την ανακατασκευή του δικτύου δερματικών ινών.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε 23 γυναίκες ηλικίας 42 - 67 ετών με χρήση προϊόντος με 3% Matrixyl, 2 φορές την μέρα για 2 μήνες παρατηρήθηκε:

Αύξηση ελαστικότητας 5,5**
Τόνωση δέρματος 15,5**
Μείωση τραχύτητας 16.0**
Μείωση επιφανειακών ρυτίδων 39.4**
Μείωση βάθους ρυτίδων 19,9**

** Στατιστικά σημαντικό/ΤΟ (p<0.01)

Hydrolised Silk (Μετάξι)
Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν

Τα παράλληλα στρώματα πρωτεΐνης στην ίνα του μεταξιού το κάνουν πολύ απαλό, έτσι ώστε όχι μόνο να μην ερεθίζει το δέρμα αλλά να είναι και πολύ ευχάριστο στην αφή

Οι πρωτεΐνες μεταξιού περιέχουν έως και δεκαοχτώ αμινοξέα (γλυκίνη, αλανίνη, σερίνη και τορσίνη) τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία στην επιδιόρθωση του δέρματος και επίσης προάγουν το σχηματισμό κολλαγόνου συμβάλλοντας στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Oligopeptide-5 (Ολιγοπεπτίδιο)

Ολιγοπεπτίδιο χαμηλού μοριακού βάρους, πρόδρομος της φιμπρονεκτίνης, χαρακτηριστικό για την βασική αλληλουχία αμινοξέων, έχει επουλωτική δράση, χαρίζει αύξηση ελαστικότητας και ενυδάτωση στην επιδερμίδα και έχει αποτελέσματα στη μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Crambe Abyssinica oil (Έλαιο Αβησσυνίας)

Το έλαιο αβησσυνίας έχει ενυδατική δράση, προστατευτική και επανορθωτική δράση.  Παίζει καθοριστικό ρόλο στην διατήριση υγρασίας της επιδερμίδας ρυθμίζοντας την υδρολιπιδική ισορροπία και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση. Μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας σχηματίζοντας έναν αόρατο λεπτό προστατευτικό μανδύα στην επιφάνεια του δέρματος που διασφαλίζει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας προστατεύει από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (ρύπανση, ακτινοβολίες UV), μειώνει την ξηρότητα του δέρματος, και αφήνει μια απαλή και βελούδινη υφή στην επιδερμίδα

Imperata Cylindrica (Ιμπεράτα)

Φυτικό εκχύλισμα από τις ρίζες του φυτού ιμπεράτα με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, δημιουργεί αποθήκες νερού χαρίζοντας στην επιδερμίδα 24h ενυδάτωση

Vit Β3, E, Lecithin

Έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλογιστικές και επουλωτικές ιδιότητες
Θωρακίζουν την επιδερμίδα από την επικίνδυνη δράση των ελευθέρων ριζών

 

 

 

SPAD COSMETICS

Αθήνα, Αρχιμήδους 76, Ηλιούπολη τκ. 16343

τηλέφωνο: (+30) 2106457106, (+30) 2106465344
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: https://www.spadcosmetics.gr/ 


♡ + ♥

Όλοι υπάρχουμε λόγω της καλοσύνης κάποιων. 

be kind do good

72nd MISS UNIVERSE - THE COMPETITION 2023

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

PREMIUM ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
DERMATUDE META THERAPY
 
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ STOP AGE ΣΤΗ GOUMAS BEAUTYMED

FREIHAUT THE ACTIVE - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΡΕΤΙΝΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ - ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

MICRO DERMOBOOSTER™ by SOTHYS – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΣΙ
Ζητείται αισθητικός με γνώσεις μασάζ, θεραπείες προσώπου / σώματος και αποτρίχωση με κερί, σε κέντρο ευεξίας στο Μαρούσι.

Ανακοινώθηκε: 29/8/2023

μάθετε περισσότερα

F SKIN

 

COSMETICUM NUTRICOSMETICS

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ +
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Goumas Beauty Med Γιάννης Γκούμας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ +
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

 
 

 

 
 

 

dermalogica

 

CLEAN BEAUTY

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΖΩΑ

CLEAN σε: ΧΩΡΙΣ PARABENS, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΦΥΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΥΕΞΙΑ SPA WELLNESS

HARMONY SPA MAROUSI ATHENS GREECE

INVOID MASSAGE & SPA PERISTERI ATHENS GREECE

AKTAION BEACH BOUTIQUE HOTEL AND SPA AGISTRI GREECE

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Η ιστοσελίδα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι η online εκδοχή του επιστημονικού περιοδικού αισθητικής ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. Ξεκίνησε ως έντυπο τριμηνιαίο περιοδικό για πρώτη φορά το 1987 μέχρι το 2006. Είναι ένα καθιερωμένο επιστημονικό περιοδικό για αισθητικούς.

Το ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ είχε πιστούς αναγνώστες και πρωταγωνίστησε σαν μέρος της βιβλιογραφίας, στον κλάδο μας, διότι όταν ξεκίνησε την έκδοσή του, δεν υπήρχε βιβλιογραφία. Βιβιογραφία δημιουργήθηκε από το περιοδικό μας και κάποια άτομα που δούλεψαν γι’ αυτό.

Ακόμα και σήμερα, ηλεκτρονικά πλέον, δημοσιεύει πρότυπα άρθρα για πρώτη φορά, φιλοξενεί σπουδαίους επιστήμονες, δίνει βήμα σε όλους όσους έχουν να πουν κάτι σημαντικό. Συνεργάζεται με εταιρείες που εδώ και πολλά χρόνια το εμπιστεύονται.

Αυτούς τους συνεργάτες ιδιαίτερα ευχαριστούμε. Εκτός από τα επιστημονικά άρθρα, υπάρχει η ενημέρωση για τα γεγονότα, αλλά και αυτά που πρόκειται να συμβούν στο χώρο μας, όπως συνέδρια, ημερίδες, εκθέσεις και άλλα. Είναι χορηγός επικοινωνίας για πολλές μη κερδοσκοπικές και κοινωφελούς σημασίας οργανώσεις. Είναι γεμάτο γνώσεις, ειδήσεις, χρώματα, ομορφιά, αισθητική.

Είναι το αγαπητό σε όλους ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (καταχωρίσεις 2010 - 2023)

ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΛΕΪΖΕΡ (LASER) ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Ποιος πραγματικά είναι ο ειδικός για ολοκληρωμένη και ασφαλή αποτρίχωση;

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ με θέμα: "Χρήση μηχανημάτων αποτρίχωσης λέϊζερ (laser)"

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΙ ή πτυχίου ισότιμου και αντίστοιχου της αλλοδαπής

Σημαντική σημείωση

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει πληροφοριακό σκοπό και απευθύνεται σε επαγγελματίες αισθητικούς. Τίποτα από τα αναγραφόμενα δεν αποτελεί διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας και δεν υποκαθιστά τις οδηγίες γιατρών σε οποιοδήποτε θέμα. Οι πάσχοντες από οποιαδήποτε νόσο, όσοι λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή οποιουδήποτε τύπου ή όσοι εμφανίζουν ενδείξεις νόσου ή έχουν ιστορικό νόσου, πριν τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος ή την εφαρμογή οποιασδήποτε πρακτικής, θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους. Η χρήση βοτάνων πρέπει να γίνεται με σύνεση και στη σωστή για τον κάθε οργανισμό δοσολογία. Οι απόψεις που διατυπώνονται, είναι οι γνώμες επαγγελματιών που δεν έχουν σκοπό να παροτρύνουν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αλλά να πληροφορήσουν ως προς τις καλές πρακτικές, όπως οι επαγγελματίες τις αντιλαμβάνονται και τις εφαρμόζουν. 

Σας προτρέπουμε να ακολουθείτε πάντοτε τις οδηγίες γιατρών και να απευθύνεστε στους επαγγελματίες εμπιστοσύνης σας.

SPAD COSMETICS
KLAPP COSMETICS
DERMATUDE