Η Εταιρεία Biactive Α.Ε. εδώ και 35 χρόνια εξειδικεύεται σε μπράντες καλλυντικών, μηχανημάτων και εξοπλισμού για Ινστιτούτα αισθητικής, Spa Centers και Wellness Studios

Η Εταιρεία Biactive Α.Ε. εδώ και 35 χρόνια εξειδικεύεται σε μπράντες καλλυντικών, μηχανημάτων και εξοπλισμού για Ινστιτούτα αισθητικής,  Spa Centers και Wellness Studios με μία σειρά από μπράντες υψηλής ποιότητας όπου η κάθε μία εισάγει μία μοναδική φιλοσοφία που επιδέχεται την επισφράγηση των ερευνητικών κέντρων και κλινικών μελετών που τις καθιστούν ασυναγώνιστες στο πεδίο της κοσμητολογίας.Η αποτελεσματικότητα των προιόντων οφείλεται στην εκμετάλευση των φυσικών συστατικών του θαλάσιου και φυσικού πλούτου.

Η Biactive A.E με την εμπειρία της προσφέρει τη λύση για σχεδιασμό και διαμόρφωση του χώρου των Ινστιτούτων αισθητικής και Spa κι επιλέγει σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό βασισμένο στον προσανατολισμό του κάθε χώρου χρησιμοποιώντας τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών.

Ταυτόχρονα εκπαιδεύει το προσωπικό για την λειτουργία του εξοπλισμού, δημιουργεί πρωτόκολλα θεραπειών και λειτουργίας για τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου και υποστηρίζει το after sale service από έμπειρους τεχνικούς.

Μία επίσκεψη στον κόσμο της ομορφιάς της Βiactive A.E καθίσταται πλέον αναγκαία.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 16:39
κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com