ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ

Website URL: http://www.figura.gr

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

Σαν καταναλωτές έχουμε τεράστια δύναμη. Όμως δεν το γνωρίζουμε.

Πρέπει να επιλέγουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Δεν θα πάμε στο κινέζικο εστιατόριο για να φάμε μεσογειακή κουζίνα.

Έτσι δεν θα πάμε σε όποιον δηλώνει «αισθητικός», να του εμπιστευθούμε το πρόσωπο, το σώμα, το δέρμα μας.

Πρέπει να βεβαιωθούμε, ότι είναι, ό,τι δηλώνει. Αν είναι αισθητικός έχει πτυχίο ΤΕΙ. Να το δούμε. Έχει άδεια. Να την δούμε.

ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΝΥΧΙΩΝ

Η αποτρίχωση με την κλωστή, είναι καταστροφική για το δέρμα.

Η αποτρίχωση στο πρόσωπο, δεν πρέπει να γίνεται χωρίς ένζυμα.

Τα φρύδια, δεν τα βγάζουμε τυχαία. Υπάρχει μέθοδος, που σέβεται τις τρίχες φρυδιών, κάτι που  δεν γνωρίζουν οι κομμωτές. Αποτέλεσμα τα κατεστραμμένα φρύδια από τους κομμωτές, εδώ και 10ετίες.

Η χρήση αντισηπτικών και απολυμαντικών για το χώρο, τις επιφάνειες, το δέρμα τα εργαλεία κλπ, είναι άγνωστα στους κομμωτές και τεχνίτες νυχιών. Απλά γιατί δεν έχουν παραϊατρική εκπαίδευση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ή ΣΤΟ ΝΥΧΑΔΙΚΟ;

Γιατί οι κομμωτές ξέρουν καλά τη δουλειά τους, αλλά δεν είναι αισθητικοί. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ είναι παραϊατρικό επάγγελμα, που η σωστή άσκηση της από πτυχιούχους αισθητικούς-κοσμετολόγους ΤΕΙ, έχει να κάνει με την διασφάλιση της Δημόσιας και Κοινωνικής Υγείας.

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει παραϊατρικές πράξεις χωρίς αντίστοιχη υποδομή. Ο κομμωτής, ούτε ο τεχνίτης νυχιών, γνωρίζει το δέρμα και δεν έχει καμία γνώση σχετικά με  την επιδερμίδα, την τρίχα, την φυσιολογία του δέρματος.

Γι αυτό και γίνονται, καθημερινά, άπειρα λάθη, τα οποία καλούνται, οι αισθητικοί να διορθώσουν.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΑ;

Δυστυχώς όχι. 

Το κράτος, παρότι, έχει πολλούς νόμους, που κατοχυρώνουν τα επαγγέλματα, που προβλέπει τιμωρίες για τους παράνομους, δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει αποτελεσματικά η εκτελεστική εξουσία.

Έτσι κυκλοφορούν στην αγορά, πολλοί πάρα πολλοί παράνομοι, που τείνουν ν΄ αυξάνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς στην περίοδο της κρίσης.

Έτσι θα βρείτε «αισθητικούς», να δουλεύουν στα σπίτια, για να μην πληρώνουν φόρους, ή γιατί δεν έχουν τις προϋποθέσεις, ν΄ ανοίξουν νόμιμο εργαστήριο.

«Αισθητικούς», που πηγαίνουν στα σπίτια με βαλιτσάκια, για να μην πληρώνουν φόρους, ή γιατί δεν έχουν τις προϋποθέσεις, ν΄ ανοίξουν νόμιμο εργαστήριο αισθητικής.

Κομμωτήρια, που κάνουν αισθητικές περιποιήσεις, γιατί δεν τους φτάνει η δουλειά τους και οι κομμωτές κάνουν τους αισθητικούς.

Τεχνίτες νυχιών, που επίσης παίζουν το ρόλο του αισθητικού.

Δερματολόγοι που κάνουν αισθητικές περιποιήσεις.

Όλοι οι παραπάνω ασκούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ αισθητική.

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com