Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΕΝΩΣΗ ΠΣΑΑΕ - ΕΕΠΑΕ
VIDEO: Η αποτρίχωση είναι ομορφιά - ΟΣΕΔΑΕ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήση της τεχνολογίας Έντονου Παλμικού Φωτός (IPL) και Laser για μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας - ΙΣΑΑΚ ΣΑΚΗΣ BSc Biomechanical Engineer, MSc Biomedical Engineer, Ben Gurion University of the Negev, Israel
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Λιπαρό δέρμα - περιποίηση στο ινστιτούτο αισθητικής και περιποίηση στο σπίτι - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νύχια επιπλοκές - Νίνα Ποτουρίδη Ποδίατρος
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αντιοξειδωτικές θεραπείες για καπνιστές - Barbara Νάνου Αισθητικός Κοσμετολόγος, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Κόκκινα, ερεθισμένα δέρματα - Barbara Νάνου Αισθητικός ΤΕΙ Αθήνας, Msc Χαροκόπειου ΠΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αποτρίχωση - ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΥΟ FORUM 2017 - Μαρία Κυριάκη - Αισθητικός Κοσμετολόγος ΤΕΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της ακμής με τα νέας γενιάς προϊόντα - Καμτσιούρη Πετρούλα Αισθητικός Κοσμητολόγος ΑΤΕΙ Αθήνας
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ - ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ - ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
«
 • 1
 • 2
 • 3
»

Εκδηλώσεις (35)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 20 - 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018: 9η Διημερίδα + Έκθεση με θέμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ - 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας υπό την αιγίδα του ΠΣΒΑΚ

Αγαπητοί, αγαπητές,

Σας υπενθυμίζουμε την 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας που διοργανώνει η εταιρεία Χαραμή ΑΕ και το Περιοδικό PHARMACY Management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στο ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2018 και τελεί υπό την Αιγίδα του ΠΣΒΑΚ.

Η Διημερίδα θα επικεντρωθεί σε 4 Θεματικούς Πυλώνες για την στήριξη του επαγγελματία υγείας: 

1. Marketing και Διαχείριση

2. Εξελίξεις στο Επάγγελμα

3. Φαρμακευτική Φροντίδα

4. Καινοτομία και Τεχνολογία

Ο ΠΣΒΑΚ συμμετέχει σε Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα «Η ανάπτυξη των Καλλυντικών στα Φαρμακεία. Μια ανοδική πορεία στην συνολική αγορά ομορφιάς», το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17.30 -18.15 στην Αίθουσα Ν. Σκαλκώτας.

Συντονιστής

Θεόδωρος Γιαρμενίτης, Πρόεδρος ΠΣΒΑΚ

Συμμετέχουν:

 • Ελένη Φορνάρο, Γενική Διευθύντρια Ales Groupe
 • Κωνσταντίνος Καυκάς, Γενικός Διευθυντής Youth Lab
 • Ολίνα Ηλιάδου, MSc Clinical Pharmacologist, MBA in Pharmacy Management,
 • MPharm (Ξάνθη)
 • Πέτρος Γιαλούρης, Γενικός Διευθυντής Pierre Fabre Hellas
 • Στασινός Σικαλιάς, Φαρμακοποιός, MSc (Περιστέρι) 

Επισυνάπτεται το Αναλυτικό Πρόγραμμα.

Με εκτίμηση,

Θεοδ. Δ. Γιαρμενίτης.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΠΣΒΑΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 22η Διεθνής Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς της Βορ. Ελλάδος

 

Με εντατικούς ρυθμούς, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την 22η Διεθνή Έκθεση / Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY MACEDONIA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», που θα διεξαχθεί από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στο Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO.  

Η Διοργανώτρια Εταιρεία BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την επέκταση της έκθεσης και σε δεύτερο κτίριο, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών εκθετών για αύξηση των τετραγωνικών τους μέτρων, αλλά και επαγγελματιών επισκεπτών για καλύτερη διαμόρφωση του χώρου και ευκολότερη πρόσβαση τους στα περίπτερα. Η έκθεση θα διεξάγεται τώρα στα Κτίρια 13 & 15 (Είσοδος από το Κτίριο 15). 

Η Διοργανώτρια, προχωρώντας σε αυτήν την δυναμική αλλαγή, προσδοκεί σε αναβάθμιση του επιπέδου της έκθεσης και βελτίωση της λειτουργίας της. 

Ενόψει της Χριστουγεννιάτικης σεζόν, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης, μπορούν να έρθουν σε επαφή με σημαντικές εταιρίες από όλους τους κλάδους της παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων κ.ο.κ.), έχοντας έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον τομέα τους σε προϊόντα και υπηρεσίες, να δοκιμάσουν επί τόπου όλα τα νέα προϊόντα και να κάνουν την επιλογή που καλύπτει καλύτερα τις δικές τους ανάγκες.

εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!

Στον νέο εκθεσιακό χώρο των περίπου 7.000τ.μ, θα φιλοξενηθούν πάνω από 125 εταιρίες/εκθέτες, από την Ελλάδα & το Εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν περισσότερες από 600 φίρμες προϊόντων.

Στην Αίθουσα του “Meeting Point”, που θα βρίσκεται στην καρδιά της έκθεσης, θα διεξαχθεί το Συνέδριο, με πλούσιο πρόγραμμα από παρουσιάσεις και ομιλίες καταξιωμένων στο χώρο επαγγελματιών, οι οποίοι με προθυμία θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους, αλλά και τα μυστικά του επαγγέλματός τους.

 

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου 

στο ανανεωμένο «Μεγάλο Επαγγελματικό Ραντεβού» της Βορείου Ελλάδος 

ένα ραντεβού που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

 

Είσοδος Δωρεάν σε Συνέδριο & Έκθεση, αποκλειστικά και μόνο για Επαγγελματίες & Σπουδαστές των κλάδων παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος και Αστυνομική Ταυτότητα.

 

Πληροφορίες & Προεγγραφές: 2109010016 – www.beautygreece.gr  

Facebook Group: BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU (Official Group)

Facebook Page: Beauty Greece – Επαγγελματικές Εκθέσεις Ομορφιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 19η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2017»

M.E.K. - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση

Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς

 

Η 19η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE  Χειμώνας 2017» διεξήχθη με μεγάλη Επιτυχία από 4 έως και 6 Νοεμβρίου 2017, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίας. 

Στη BEAUTY συνυπάρχουν όλοι οι κλάδοι Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση άκρων κ.ο.κ.) και αποτελεί το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός του ευρύτερου κλάδου της Ομορφιάς!

Με σλόγκαν το …εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά, καλέστηκαν όλοι οι επαγγελματίες και έμποροι παροχής υπηρεσιών ομορφιάς.

Η απόλυτη εμπιστοσύνη & αναγνώριση που έχει πια κερδίσει η BEAUTY, εξασφάλισε την Ανεπανάληπτη επιτυχία της Έκθεσης, με 200 εταιρείες/εκθέτες και 23.452 εγγεγραμμένους επισκέπτες, κατά το τριήμερο, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός της παραμένει αναλλοίωτος και δυνατός, ακόμα και εν μέσω της πολυετούς κρίσης, που ταλαιπωρεί τη χώρα μας. 

Κατά την είσοδό τους οι επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το free WiFi του BEAUTY HOT SPOT, να βγάλουν μία selfie στο Backdrop της BEAUTY και να κοινοποιήσουν την παρουσία τους στην έκθεση, στα social media, γεγονός που προσέδωσε μια θετική και ευχάριστη νότα.

Επίσης, το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο Συνέδριο προσέλκυσε, η εντυπωσιακή επίδειξη κομμωτικής, από την Καλλιτεχνική Ομάδα του Σωματείου Καταστηματαρχών Κομμωτών Νομού Αττικής «Ο ΕΡΜΗΣ», με θέμα “Κομμωτικές Δημιουργίες”, που συγκέντρωσε όπως πάντα, πλήθος κόσμου.

Το Συνέδριο της 19ης «BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017», ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με το Happening Λήξης Συνεδρίου, που επιμελήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ATELIER DE BEAUTE - DATA TYPE». Το θέμα του φαντασμαγορικού αυτού show, ήταν «HALLOWEEN STORIES», μία πολύ κεφάτη παρουσίαση, άκρως εντυπωσιακών bodypainting, Special Effects & Extreme εμφανίσεων.

Η Διοργανώτρια Εταιρεία «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, στo επόμενο μεγάλο τους επαγγελματικό «ραντεβού», στην Βόρεια Ελλάδα, την «BEAUTY MACEDONIA Χειμώνας 2017», από 25 έως 27 Νοεμβρίου, στη HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2018», θα διεξαχθεί από 21 έως και 23 Απριλίου, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίας. 

 

Διοργάνωση - Πληροφορίες: 

BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU - Τηλ.: 210-9010016, www.beautygreece.gr

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - WORKSHOP 25 Νοεμβρίου 2017: S.P.M. Face ενδοδερμία προσώπου και Iono-Jet θεραπεία με πλάσμα | αρνητικά ιόντα από τη Medidrops

Η WEYERGANS και η MEDIDROPS είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν στο σεμινάριο - workshop:

S.P.M. Face (ενδοδερμία προσώπου) & Iono-Jet (θεραπεία με πλάσμα | αρνητικά ιόντα)

Εκπαιδευτής:
Jasmin Wienhusen (Υπεύθυνη Ακαδημίας Weyergans High Care)

25 Νοεμβρίου 2017, Σάββατο, 10.30 - 14.30 (άφιξη 10.00)

medidrops, Λάμπρου Κατσώνη 11, 14343, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα 

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως και τη Δευτέρα 20/11

 

2102610583, 6976112704, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017: PRODERMAGE - SOTHYS το νέο Concept YOUTH - Φθινόπωρο / Χειμώνας η νέα πρόταση της SOTHYS

Η PRODERMAGE  έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το
Σάββατο 7 Οκτωβρίου από 11.00-16.00 * στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE
,
στην οδό Μιχαλακοπούλου 57 **,

με  τα εξής θέματα :

 • «Πρωτοποριακή αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας από την SOTHYS
  Το νέο concept YOUTH για την παράταση της νεότητας» 

 • «Η προετοιμασία της επιδερμίδας για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα - Η νέα πρόταση της SOTHYS»

Η παρουσίαση που θα γίνει από την ομάδα συνεργατών της PRODERMAGE θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος.

H ημερίδα θα πλαισιωθεί με τη παρουσίαση από το τμήμα  MARKETING:

 • «Το ταξίδι της επιχείρησής σας μέσα από το Διαδίκτυο -Τι πρέπει να γνωρίζετε»  

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στο τηλ. 2111094490 μέχρι τις 29/9.

 

* Λόγω της εκτεταμένης παρουσίασης των θεμάτων παρακαλούμε να είστε ακριβείς στην ώρα προσέλευσης.

** πλησιέστερος σταθμός ΜΕΤΡΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ 22 Μαΐου 2017 Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας: Υγροχρωματογραφία Υψηλής Απόδοσης (HPLC) στην Κοσμητολογία και Νομοθεσία Καλλυντικών Προϊόντων

Ημερίδα Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας, Αγ. Σπυρίδωνoς 28, GR-12243 Αιγάλεω, τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017:

 

14.00-15.30  «Εφαρμογές της Υγροχρωματογραφίας Υψηλής Απόδοσης (HPLC) στην Κοσμητολογία»

Παντερή Ειρήνη, Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Ανάλυσης, Διευθύντρια Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Ανάλυσης, Τμήμα Φαρμακευτικής, ΕΚΠΑ

 

15.30-16.00  Διάλειμμα-Καφές

 

16.00-17.30  «Νομοθεσία Καλλυντικών Προϊόντων»

Χαλμπές Στέφανος, Φαρμακοποιός, Προϊστάμενος Τμήματος Καλλυντικών, Αναπληρωτής Διευθυντής Αξιολόγησης Προϊόντων, ΕΟΦ

 

Η Πρόεδρος του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας

Α. Βαρβαρέσου

Καθηγήτρια Κοσμητολογίας

ΗΜΕΡΙΔΑ 20 Μαΐου 2017: Lasers στην Αποτρίχωση – Το Παρόν και το Μέλλον από τη LIDS Medical

Αγαπητέ επαγγελματία,

Η LIDS Medical σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα:

"Lasers στην Αποτρίχωση – Το Παρόν και το Μέλλον" .

Σάββατο 20 Μαΐου 2017, Ώρες: 10:00 – 14:00 στο Ξενοδοχείο Electra Palace, Αίθουσα Ballroom I,

Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Αθήνα (Στάση Mετρό: Σύνταγμα).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 • Νέα Δεδομένα
 • Τεχνολογικές Εξελίξεις
 • Diode, Alexandrite, Nd:YAG
 • Super Hair Removal
 • Ολοκληρωμένες Λύσεις Laser Αποτρίχωσης

1η Παρουσίαση της μοναδικής τεχνολογίας Soprano ICE Platinum τριπλού μήκους κύματος.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας έως 19/05/2017: +30 2106815681, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΕΠΑΕ Γενική συνέλευση το Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΣΕΠΑΕ Γενική συνέλευση το Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Παρακαλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Για περισσότερα στοιχεία επικοινωνήστε με το ΣΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 2103213921. 

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com