SPOT ERASER H νέα θεραπεία για την οριστική εξάλειψη των δυσχρωμιών και των πανάδων από τη MediconTEC και την K-Surgery

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της άμυνας του οργανισμού, έναντι πληθώρας εξωτερικών επιδράσεων. Εκτός βέβαια από την προστατευτική ιδιότητα που παρέχει έχει ακόμα ένα χαρακτηριστικό: περιέχει ένα τύπο κυττάρων, τα μελανοκύτταρα τα οποία συσσωρεύονται στην επιδερμίδα και δίνουν τη χρώση στο δέρμα, η οποία είναι και διαφορετική για τον καθένα.

Η μελάχρωση είναι κληρονομική και ρυθμίζεται από γενετικούς, περιβαλλοντικούς και ενδοκρινείς παράγοντες που διαμορφώνουν την ποσότητα, το είδος και τη διανομή της μελανίνης στο δέρμα, τα μαλλιά και τα μάτια. Εκτός από τους ρόλους της ως καμουφλάζ, τη ρύθμιση της θερμότητας, η μελανίνη προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και ως εκ τούτου αποτελεί ένα σημαντικό αμυντικό σύστημα για το ανθρώπινο δέρμα από διαφόρους επιβλαβείς παράγοντες.

Η μελανίνη παράγεται στα μελανοσώματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω των δενδριτικών σωμάτων των μελανοκυττάρων στα κερατινοκύτταρα και εκεί αποδίδεται η χρώση της επιδερμίδας, με τη μορφή ενός μωσαϊκού. Η όλη διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς της μελανίνης στην επιδερμίδα, αποτελείται από μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων, οι οποίες καταλύονται από διάφορα ιόντα και ένζυμα, άκρως απαραίτητα, η έλλειψη των οποίων δημιουργεί διαταραχές στο χρώμα.

Η αντιμετώπιση των δυσχρωμιών πραγματοποιείται με την εφαρμογή οξέων, καλλυντικών σκευασμάτων και παλμικού φωτός, τις περισσότερες φορές όχι με τόσο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι θεραπείες αυτές είναι επιθετικές και τις περισσότερες φορές ο οργανισμός αντιδρά με μεταφλεγμονώδεις υπερμελα-χρώσεις ή υπομελαχρώσεις.

Η MediconTec, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής K-Surgery, διαθέτει ένα ισχυρό όπλο κατά των δυσχρωμιών, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επανεμφάνισης του προβλήματος.

Το Spot Eraser, αποτελεί μια εντελώς νέα θεραπεία λεύκανσης, η οποία χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, την πληθώρα των λευκαντικών συστατικών που χρησιμοποιεί και τον έξυπνο τρόπο εφαρμογής (συνδυασμός θεραπειών στο ινστιτούτο και στο σπίτι), δρα αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια παραγωγής και εναπόθεσης της μελανίνης.

Το βασικό χαρακτηριστικό του προϊόντος είναι ο συνδυασμός 40 και πλέον λευκαντικών συστατικών, τα οποία παραμένουν σταθερά και δρουν συγχρόνως όλα μαζί σε διαφορετικά βιοχημικά επίπεδα.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

ŸΡεσορσινόλη (4-n-butylresorcinol)

Αποτελεί μια φυσική φαινόλη, η οποία έχει ιδιαίτερες λευκαντικές ιδιότητες.

Σε κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί πιο δυνατή, αποτελεσματική και ασφαλής στη χρήση από την υδροκινόνη. Ασκεί έντονη δράση στην τυροσινάση και μειώνει την σύνθεσή της.

ŸΑζελαϊκό οξύ

Το αζελαϊκό στοχεύει στα υπεραντιδρώντα μελανοκύτταρα και δεν επηρεάζει αυτά με τη φυσιολογική παραγωγή. Αναστέλλει τη δράση της αναγωγάσης της θειορεδοξίνης, ενός ενζύμου που μετέχει στην δράση των μιτοχονδρίων. Επίσης εμποδίζει την διαδραστικότητα μεταξύ της τυροσίνης και της τυροσινάσης. Πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει αποτελέσματα καλύτερα της υδροκινόνης.

Κοζικό οξύ

Ανήκει στα άλφα υδροξύ-οξέα. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προλαμβάνει την ανάπτυξη της μελανίνης με το να αναστέλλει την παραγωγή των μελανοσωμάτων.

ŸRetinyl Proprionate

Αποτελεί έναν εστέρα της Vit.A, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα καλύτερα αποτελέσματα από την αλκοόλη (ρετινόλη) ή το οξύ (ρετινοϊκό οξύ). Η εστεροποιημένη αυτή μορφή παρέχει μπορεί να διασπαστεί από τα ένζυμα του δέρματος και να απορροφηθεί πλήρως, δρώντας αποτελεσματικά σε δυσχρωμίες και ρυτίδες.

ŸΑσκορβικό οξύ

Η βιταμίνη C έχει αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες που συνδέονται με τη φωτογήρανση και αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης ελαττώνοντας την μελανογένεση, με το να δεσμεύει τα ιόντα χαλκού και να μειώνει τη δράση της οξειδωμένης ντοπακινόνης, ενός υποστρώματος της διαδικασίας σύνθεσης της μελανίνης.

ŸΤρετινοΐνη

Προέρχεται από τη ρετινόλη και αποτελεί ρετινοειδές πρώτης γενιάς. Η τρετινοΐνη διεγείρει τη μιτωτική δραστηριότητα των θυλακικών επιθηλιακών κυττάρων, προκαλώντας εξώθηση των φαγεσώρων. Μεσολαβεί στη μεταγραφή της τυροσινάσης.

ŸΜανδελικό οξύ

Ανήκει στα άλφα υδροξύ-οξέα. Λόγω του μεγάλου Μ.Β. δρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και σπάει τους δεσμούς που κρατούν σε συνοχή τα κύτταρα της κεράτινης στιβάδας. Έχει ιδιαίτερες λευκαντικές ιδιότητες στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Μεταξύ των παραπάνω συστατικών υπάρχουν επίσης, λιποϊκό οξύ, φυτικό οξύ, σαλικυλικό οξύ κ.α.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Πρώτη φάση: Καμπίνα

  • Εφαρμογή σαλικυλικού οξέος για 5' ή έως να δημιουργηθεί ερύθημα.
  • Καθαρίζει από το σμήγμα και βοηθάει στην εισχώρηση των λευκαντικών συστατικών.
  • ŸΕφαρμογή της SPOT ERASER MASK σε όλο το πρόσωπο ή μόνο τοπικά στη δυσχρωμία. Η διάφανη μάσκα παραμένει στο πρόσωπο από 30 λεπτά έως 3 ώρες ανάλογα με το φωτότυπο του δέρματος και το άτομο επιστρέφει στις δραστηριότητές του.

Δεύτερη φάση: Εφαρμογή στο σπίτι

Εφαρμογή στο σπίτι, της ειδικής κρέμας SPOT ERASER CREAM ως εξής:

  • Την πρώτη εβδομάδα εφαρμόζεται το απόγευμα μέρα παρά μέρα.
  • Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά εφαρμόζεται κάθε βράδυ και για 8 συνεχείς εβδομάδες.
  • Στο μεσοδιάστημα (περίπου 45 ημέρες) γίνεται η δεύτερη συνεδρία στο ινστιτούτο και η τρίτη 6 μήνες περίπου μετά από τη δεύτερη.
  • ŸΚαθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας είναι επιτακτική η χρήση αντηλιακής κρέμας.

 

MediconTEC

Ολοφύτου 15, Άνω Πατήσια, Αθήνα, τκ. 11142
τηλέφωνο: 210 29 100 61
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.medicontec.com

Last modified onΔευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 03:51

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια και κάντε κράτηση online

αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια σε επιλεγμένα εστιατόρια

εξαργύρωση πόντων κ.α.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μύκονος, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ρόδος  

κατασκευή ιστοσελίδας, Search Engine Optimization (SEO), προώθηση από exceliso.com